- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Yani aynı tas aynı hamam kamelya.
Bence sen hiç bize akıl danışma. Derdini anlati dinleriz, karşılıklı dertleşiriz falan ama fikir isteme çünkü uygulamıyorsun.
Senin yapın bu, sessizsin. Biri bişey söylediğinde gıkını çıkaramıyorsun, sonradan dertleniyorsun.
Bende cumartesi günü kayınvalideme kardeşlerinden dolayı patladım. Patladım derken, tartışmadıkta kardeşlerinin tavrından duyduğum rahatsızlığı sert bi dille belirttim.
2 ablası var kv nin. İkisininde bikaç yanlışını gördüm. Yüzlerine karşı bişey demedim ama tavırlarından rahatsız olduğum için mesafemi koydum mecbur kalmadıkça görüşmüyorum.
Ablasının biri eşim beni işe getriyor diye laf etmişti. ''Herkesin karısı çalışıyor, kimseyi kocası işe götürmüyor'' diye. Orda cevabını vermiştim ona ''ben istemiyorum götürmesini eşim göndermiyor diye'' tabi bu olay olalı 2-3 ay oldu.
Haftasonuda konusu açılınca kv ye dedim; ablalrına kızgınım dedim ne diye ısrar etti.
''Onlar kim oluyolar ki benim haneme karışıyolar'' dedim. ''Eşimin teyzeleri olabilirler ama benim için dış kapının dış mandalı ikiside'' dedim.
Bana sen kaynanalık yapmıyosun, onlar hiç yapamazlar dedim. O böyle devam ederse, kendi gelin alınca görücez bakalım bana böyle karışıyosa kendi gelinine ne yapmaz dedim. Bunu diğer ablası için söyledim.
Bu yüzden mecbur kalmadıkça onlarla bir araya gelmemeye özen gösteriyorum dedim.
İnanırmısın kayınvalidem ağzını bile açmadı. Ne onları savundu nede bana haklısın dedi. 2-3 dakikalık bi sessizlikten sonra konu değişti. Ama çok fena hırs yaptım ben, sıra şahıslarında. Şahıslarınada çemkiricem fırsatı doğduğunda.
Canim uyguluyorum meden uygulamadigimi dusundun anlamadm ne torununu birakiyor nede kendileri geliyorlar vok asama kaydettik sayenzde . Artik ebimde rahatim esimle aramda daha iyi oldu o yuzden tekrar danistim