Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığın şeyin psikolojik kısmının zorluğunu tahmin bile edemem. Fakat yaşadıkların daha korkunç. Her satırı okurken kanım dondu. Seni, kedilerini kovmakla tehdit edecek hak nereden geliyor? Kimi kimin evinden kovuyor acaba... Bu oğluna/kardeşine bağımlı kompleksli insanlardan nefret ediyorum.
Nasıl kalkıp sana "oğlumun parasını yiyorsun" diyebilir? O annesiyse, sende karısısın. Tabi ki maddi/manevi her şeye ortaksınız. Asıl kendi yiyemediği için zoruna gidiyor demek ki, içine oturmuş şimdi sana kusuyor. Oğlunu evlendirmek nasıl zoruna gittiyse, senin veya kedilerinin varlığı onu rahatsız ediyor. Böyle insanlar bana çok tehlikeli geliyor, farklı şeyler geliyor aklıma. Her şeyi geçtim. O cahil, çirkin kalpli ve oğlunu kıskanan bir kadın sadece. Eşin nasıl bunlara göz yumabilir, seni korumadığı gibi O HALDEYKEN, birde üstüne annenin tarafını tutması. Eşin ile bu konular dengeye girmeden bırak çocuk yapmayı, bu evlilik bu şekilde devam eder mi diye düşünmen gerek. Eşinin sana merhamet, saygı ve sevgi duyduğundan emin misin?