Eşim ve ailesi

Değil ki birde bunu bahane etmiş gibi bütün geçmişi ortalığa saçtı demedigini bırakmadı ve benim eşim sustu hak verdi berbat bir ruh hali içindeyim. Bu zamana kadar benden aldığı bütün sağlıklı duygularımı geri kazanıp güçlenip bu cesareti kendimde bulmak istiyorum siizin nezdinizde bütün herkese çok teşekkür ederim bana kendimi iyi hissettirdiniz
Bunlar kötü insanlar, eşiniz de dahil. Geçmiş olsun başınız sağolsun, kaçın kurtulun.

Merhabalar aslında uzun bir hikaye ama sizler için kısaltacağım. Dün kürtaj oldum 10 haftalık bebeğimin kalbi durdugu icin.Eşim annesi ve ablam gittik hastaneye ( başka sehirdeyim ablamda burada yaşıyor eşimin ailesi arabamız yok rahatça gidelim diye geldi.) yanımda rahat etmek için ablam refakatçi olsun istedim onunda iki çocuğu var mecbur onlarda geldi eşim çocuklarla çok güzel ilgilendi sorun olmadı. Ama kayınvalidem neden onu istemedim diye büyük tavır aldı. Yarışa aldılar 15 dk sonra operasyona girdim o ara ablam gidip kayınvalidesi cagiracakti dönüşümlü olsun diye ama ilk onu istemediğim için baya trip atmış bütün geçmiş konuları falan gün yüzüne çıkarmış. Kendisiyle eskiden pek anlaşamazdık evlenmemizi hiç istemedi o yüzden uzagım ve böyle bir durumda en yakınımi yanıma istemek normal diye düşünüyorum. Neyse o gün eve döndük kendileri evlerine döneceğini soylediler vedalaştık ama kayınvalidem yüzüme bakmadan gitti. Eşimle konuştum bari bugün yapmasaydi diye ben karışmam aranıza dedi. Bugün sabah kayınvalidem arayıp bildiğiniz eşimi doldurdu ve benim eşim bana cephe aldı ben annemin yanındayım falanlar başladı. Dedim hani karismazdin konu annenden olunca karıştın ama sonra kaynanam aradı Allah'ım neler neler dedi kedilerim var onlarla tehdit etti ya sen gidersin ya kedilerin diye sanki onunla evliyim işin saçma yani eşimde annesini tutuyor kiloma gülüşüme yaptığım işe ne laflar bana oğlumun parasını yiyorsun bile dedi bende illa cevap verdim ama hak getire eşiniz sizi korumadiktan sonra bir işe yaramıyor dedim senin bu yaptığını bırak herşeyi kadın kadına yapmamalı ama eski kafalı hiç onun için kürtaj önemli değilmiş işleri falan yapacakmışım hayır gel sor daha 24 saat geçmedi nasıl ağrım sızım var neyle sinaniyorum bilmiyorum çok tahammül ettim herşeye kalsam ayrı gitsem çok ayrı bide acım bu kadar tazeyken olması çok daha kötüyüm aile evi karmakarışık gitsem ne olacak muamma çok sıkıştım kaldım hakkınızı helal edin anca bu kadar kısaldı (eklemek isterim eşim hiç karısı kürtaj olmuş gibi değildi dün ilgisizdi birde )
Ayyyy Allahım sen koru. Size sabır dilerim bebeğinizi kaybetmişsiniz ama her şerde hayır vardır, kaçın acil. İkisi de iğrenç insanlar

Kaynın kayınbabanın ne işi var ya cümbür cemaat gitmişsiniz resmen.Bari o kalabalığı görünce abla ve cocukları dahil etmeseydiniz.O durumda kaynananızda refakatçi olabilirmiş.Zaten kürtaj sonrası kendi kendinize hareket edebiliyorsunuz hemen bakıma ihtiyaç olmuyor ki

Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığın şeyin psikolojik kısmının zorluğunu tahmin bile edemem. Fakat yaşadıkların daha korkunç. Her satırı okurken kanım dondu. Seni, kedilerini kovmakla tehdit edecek hak nereden geliyor? Kimi kimin evinden kovuyor acaba... Bu oğluna/kardeşine bağımlı kompleksli insanlardan nefret ediyorum.
Nasıl kalkıp sana "oğlumun parasını yiyorsun" diyebilir? O annesiyse, sende karısısın. Tabi ki maddi/manevi her şeye ortaksınız. Asıl kendi yiyemediği için zoruna gidiyor demek ki, içine oturmuş şimdi sana kusuyor. Oğlunu evlendirmek nasıl zoruna gittiyse, senin veya kedilerinin varlığı onu rahatsız ediyor. Böyle insanlar bana çok tehlikeli geliyor, farklı şeyler geliyor aklıma. Her şeyi geçtim. O cahil, çirkin kalpli ve oğlunu kıskanan bir kadın sadece. Eşin nasıl bunlara göz yumabilir, seni korumadığı gibi O HALDEYKEN, birde üstüne annenin tarafını tutması. Eşin ile bu konular dengeye girmeden bırak çocuk yapmayı, bu evlilik bu şekilde devam eder mi diye düşünmen gerek. Eşinin sana merhamet, saygı ve sevgi duyduğundan emin misin?

Eşin ilgilenmiş kv ilgilenmiş 2 ilgiye karşılık 1 ilgi görmemişler üstüne 1 ilgi daha istiyorsun sende de suç var gibi gönlünün hoş edilmesini istiyorsan biraz da senin etmen gerekir
Sana da öyle koca ve kv denk gelsin de bol bol ilgilen. Yazık gerçekten yazık !!!!

X