Ben doğru mu okudum? Kürtaj olmaya eşiniz kayınvalideniz ablanız ve onun çocuklarıyla mı gittinlz? Ablanız size mi baktı çocuklarına mı? Bunun normali, eşle hastaneye gidip eşle eve dönmek değil mi? Herkes niye bu kadar hayatınızın içinde? Dönersiniz evinize, eşiniz de o gün için izin alır sizle ilgilenir. Kavga tartışma içinde kaybınıza üzülüp yas tutamamışsınız.
Adamlar da sorumluluk almıyor işte, ablası var annem var baksınlar diyor. Eşimle özel mahrem bir durum, başbaşa kalmak istiyoruz, ben onunla ilgilenirim diyemiyor öküzler. Ben bütün hastane kontrollerime eşimle gittim, sadece bir kez eşim yurt dışında olduğu için annem gelmişti. Doğumdan sonra bile eşim baktı ilgilendi. O geliyor ben niye gelemiyorum tartışması hiç yaşanmadı çünkü biz öyle uygun gördük dedik baştan engel olduk.
Kadını durduk yere havaya sokmuşsunuz. Kendini merkezde görmüş. Bu adamı bir an önce kapının önüne koymalısınız. Gitsin annesine uygun birini bulsunlar. Bir süre geçer de yumuşarsanız bu eninde sonunda tekrar edecektir. Bu beş para etmez adamın gerçek yüzünü görmeniz size sunulmuş bir şans, kullanın.