• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesi kv ben herkes isin icinde.

o 2000 lira olayında bi daha elbet konu acılır canım ya da bi fırsat kolla sen açmalarını sağla. Açınca da 2000 lıraya ıhtıyacım yok sağolsun eşim bakıyor de geç.onlara neyse

Gerekmedikce bi daha gitmeyi dusunmuyorum zaten tepkilerini gordum olurda karsilasirsam actiririm bir sekilde

Şimdi şöyle düşün.Kayınvalidenin arkasına aldığı birini Yani aklınca kendine saf tutturduğu birini kocanın gözünden düşürmüş oldun.Böylece kayınvalidenin elini zayıflattın.Sıra diğerlerinde.Ha bu arada kocanda kendince başka akrabalarınla görüşüyorsa eğer o da o adamla ilgili bu konuyu bu şekilde konuşabilir.Hatta düşünsene kayınvalidene kendisinin bu konuyu şöyle anlattığını.O adamda iyice dengesizleşti.Baksana bizimkine neler söylemiş falan diye.Ohhh değme valla keyfine.

Bu arada kayınvalidene nasıl davranacağına gelince.Kayınvalidene şimdilik direk davranmayacaksın.Onunda zamanı var.Birazcık sabırlı olacaksın.Önce aynı yöntemle oğluna konuları dırdır etmeden aranızdaki sorunları punduna getirerek anlatıcaksın.Yani tatlı tatlı içten içten oğlunu dolduracaksın ama her ikisininde elinde kanıt olmayacak.Sen sadece oturup izleyeceksin.Yeni stratejinde sen her zaman iyi,merhametli ve aslında uzlaşmacı ama kayınvaliden sorun çıkaran olacak eşinin gözünde.Bu olaydaki gibi.Böylece kayınvalidenle ilgili istediğin cvp.ları kocana sen söylettireceksin.

Eğer istersen kayınvalidenle ilgili aranızda geçen bir kaç konu bana anlatabilirsin.Şu ağladığı diyaloglardan mesela.Bir de sana soktuğu laflar falan filan işte.

her okuyan da hemen 2000 tl lik iş buluyodu yani ne alaka. ayrıca eşin ve sen karar verdikten sonra kimse çalışmanı veya çalışmamanı bekleyemez ki senden çok saçma.

kayınvalide konusu ayrı, sana tavır yapıyorsa sen ilgileniyosun filan diyedir işte naz yapıyo yaşlı napcaksın:) o kdr önemseme geçer, kalbini kırmadan geçiştirebilirsin bence

Anam seker sen yanlis meslegi secmisin avukat olaydin ya dava kaybetmezdin heralde hahaha cok iyi ya ne stratejist bi insanmisin beahhh helal olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kv yetmiyor bide akrabaları çıkmış piyasaya
iyi valla
hangisiyle ugraşırsan ugraş işte:37:

Anam seker sen yanlis meslegi secmisin avukat olaydin ya dava kaybetmezdin heralde hahaha cok iyi ya ne stratejist bi insanmisin beahhh helal olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ahahah valla ben de ağzım açık okudum evlenince her ihtimale karşı çevremde böyle biri olur inşallah yoksa ben bu saftiriklikle asla yapamam böyle şeyler :9:

slm benim kayınvalidemın tek iyi huyudur galiba hiç kimseye anlatmaz fırsat vermeyelim aile sırrı fln der ama bana geldigindede laf sokmaları hiç bitmez.yani cnm altından döşesekte el kızıyız onlara göre.ben artık hiç takmıyorum 5 aylık hamileyim yaklaşık bir ay oldu gitmiyorum eşim gidiyo.kendileride 1 defa geldiler eskisi gibi enayi değilim

eşımın akrabalarının hıçbırıyle samımı olmadım. bıde gıdıp işmı yapacagım ha...ne gerek var cnm.sen ne dersen ne kaynananın senı anlattıgı gbı tanıyacaklar.mısal benımkıde kotuluyoldur emınım arkamdan yuzume söylemesede.ama umrum degıl.ben hıçbıryle dogru durust göruşmuyorum.samımıyet gereklı degıl

slm benim kayınvalidemın tek iyi huyudur galiba hiç kimseye anlatmaz fırsat vermeyelim aile sırrı fln der ama bana geldigindede laf sokmaları hiç bitmez.yani cnm altından döşesekte el kızıyız onlara göre.ben artık hiç takmıyorum 5 aylık hamileyim yaklaşık bir ay oldu gitmiyorum eşim gidiyo.kendileride 1 defa geldiler eskisi gibi enayi değilim

Bizim kv oyle degil gelmeni istemiyorum de yuzune yine gelir gurur yoktur. Daha fazla gelir:45::52:

ahahah valla ben de ağzım açık okudum evlenince her ihtimale karşı çevremde böyle biri olur inşallah yoksa ben bu saftiriklikle asla yapamam böyle şeyler :9:

Kızlar demeyin öle ya.Utandım valla.

Ya aslında herşey çevremizdekilerle iletişimimizden geçiyor.Yaptıklarımızdan değil ne yazık ki.Eğer yaptıklarımızın kıymeti olsaydı zaten bu durumlar hiç yaşanır mıydı?Belliki saçını süpürgede etse yaranamayacak.Ama burada olan evliliğine olacak.Kolay kurulmuyor evlilikler.Bir sürü emek veriliyor.Etten püften kendini bilmez bencil insanların hatta cahil insanların yorumlarıyla ne yazık ki kangrene dönüyor.İşte o zaman ya kendini yemeye başlıyor insan ya da eşini.

Bizim kv oyle degil gelmeni istemiyorum de yuzune yine gelir gurur yoktur. Daha fazla gelir:45::52:

Canım özelden mesaj yazmışsın ama ne yazık ki cvp.layamadım.Gönderdiğim msj. sayısı 50 olmalıymış.Ben daha yeni üye olduğum için bu sayıya erişemedim henüz.O yüzden özel msj yazamıyorum.

eşımın akrabalarının hıçbırıyle samımı olmadım. bıde gıdıp işmı yapacagım ha...ne gerek var cnm.sen ne dersen ne kaynananın senı anlattıgı gbı tanıyacaklar.mısal benımkıde kotuluyoldur emınım arkamdan yuzume söylemesede.ama umrum degıl.ben hıçbıryle dogru durust göruşmuyorum.samımıyet gereklı degıl

Tamam çok doğru.Haklısın da.Ama belki senin eşin bu durumu önemsemiyor ya da takmıyordur.Ama onun sorunu kayınvalide duygu sömürüsü yaptığında eşi ona kötü davranıyormuş.Bu da ister istemez evliliklerini kötü etkiliyor....Keşke ayağını kestiğinde bitecek kadar basit olsaydı :(((

Tamam çok doğru.Haklısın da.Ama belki senin eşin bu durumu önemsemiyor ya da takmıyordur.Ama onun sorunu kayınvalide duygu sömürüsü yaptığında eşi ona kötü davranıyormuş.Bu da ister istemez evliliklerini kötü etkiliyor....Keşke ayağını kestiğinde bitecek kadar basit olsaydı :(((

ış eşte bıtıyor haklısın.ama benım dedıgım basta oyle alıştırmyacaksın.esınede tepkını göstereceksın.senın kımseyle samımı olmak zorunda olmadıgını dahası ıstemedıgını bılmelı

Canım özelden mesaj yazmışsın ama ne yazık ki cvp.layamadım.Gönderdiğim msj. sayısı 50 olmalıymış.Ben daha yeni üye olduğum için bu sayıya erişemedim henüz.O yüzden özel msj yazamıyorum.

Anladim cnm anlat bi kac koni diyince ordan anlatayim diye dusunmustum

ış eşte bıtıyor haklısın.ama benım dedıgım basta oyle alıştırmyacaksın.esınede tepkını göstereceksın.senın kımseyle samımı olmak zorunda olmadıgını dahası ıstemedıgını bılmelı

Dogruda bilemedm iste boyle olacagini goremedm cok saftim

Anladim cnm anlat bi kac koni diyince ordan anlatayim diye dusunmustum

Yine de takipteyim :)))

Ya biraz sabırlı ol.Eşinle bu konuda tartışarak aşamassın.İş iyice inada biner.Yine üzülen yıpranan sen olursun.Zaten annesininde istediği bu.O annelik üstünlüğünü koz olarak kullanıyor.Şunuda unutma.Bu toplumda hayırlı evlat diye bir kavram var örflerimizden.Küçükken işleniyor beyinlere.Belki kocanıda rahat bıraksalar o da istemeyecek böyle davranmak ama.Dedim ya vijdan sömürüsü.Herkes elindeki kozu kullanıyor..Sanki boşansan rahat mı edicek kayınvaliden değil.Ama cehalet işte.Sen konuları tatli dilinle anlatacaksın eşine.Beynini yıkayacaksın yani.

Back