Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esimin ailesi kv ben herkes isin icinde.
- Konu Sahibi _KaMeLyA_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
- 198
Sinir oldum okurken , Kimseye laf anlatmak zorunda degilsin.
ayrica neden gereken cevabi vermiyosun oan , sana calissan 2 milyar getirsen dedigi anda...
Grreken cevabi ters bir sekilde versen , birdaha cesaret edipte sana laf soyliyemezler ...
Ayrica kendini kimseye aciklamak zorunda degilsin !! Kim seni kotulerse kotulesin, Sen kendini bildikten sonra gerisi onemsiz.....
Kaynanada temizlige gitmek zorunda degilsin. Gitmede zaten.kendi kiziyla temizlesin...
yaranamazsin zaten...
ayrica neden gereken cevabi vermiyosun oan , sana calissan 2 milyar getirsen dedigi anda...
Grreken cevabi ters bir sekilde versen , birdaha cesaret edipte sana laf soyliyemezler ...
Ayrica kendini kimseye aciklamak zorunda degilsin !! Kim seni kotulerse kotulesin, Sen kendini bildikten sonra gerisi onemsiz.....
Kaynanada temizlige gitmek zorunda degilsin. Gitmede zaten.kendi kiziyla temizlesin...
yaranamazsin zaten...
- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Sinir oldum okurken , Kimseye laf anlatmak zorunda degilsin.
yaranamazsin zaten...
Haklisinz bi dahada gitmem zaten ben degerverdm gittim gerisi kendi bilecekleri is
- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Hayat beni ne hale getirmis beah cok uzuldum simdi kendime kotuyuz biz kotuyuz
Guldurdun beni :))))))
- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Senin gelinin geliyor mu?ya da senin kız /gelin/oğlan hangi okulu bitirmişti derim.Evime girecek parayı senden iyi düşünürüYine ben geldim kizlar. Bu seferki sorunum esimin annesi beni butun akrabara kotuluyor. Gecen gun esimin kuzenine gecmis olsuna gittik onceden ben esimin akrabalariyla cok iyi anlasirsim onlarda beni sevdiklerini belli ederlerdi. Oturur oturmaz ee kamelya nasilsin diye sordu kuzeni bende agiz aliskanligi bildigin gibi abi ugrasip duruyorum cocukla dedm ne biliyoruzki dedi cok bozuldum lafin gelisi oyle denmezmi neyse biraz zaman gecti kamelya sen okulu bitirdin degilmi diye sordu ( bn unvyi biraktim simdi açıköğretim den baska bir bolume devam ediyorum) yok abi biraktim dedim yok niye biraktin eve 2 milyar getirseydn kotumu olurdu dedi yine ses etmedm bu sefer esimin teyzesi kvler duvar sildi haberin varmiydi dedi kv arayip gelmedi demis demekki. Bndr vardi dedim baska bisey demedm. Ben kvlere cikarim biri arar hemen yeni geldi 5 dkka olmadi falan diye gelmiyor imaji verir.temizlik yapiyorum kamelyada simdi girdi der yani yardma gelmiyor imaji veriyor. Ben yardim edeyim desem yok cocukla yapamazsn diyor ama millete oyle anlatmiyor.
Dunde bir olay oldu esimle tartistilar annesi benm basimin etini yedi yok brn soyle iyiyim boyle yapiyorum karismam evinize barkinizazaten 1 haftadir gelmiyorum kizimi torunumuda koymuyorm sonra laf edersinz falan gibi seyler soyledi.ama coktandir gelmiyormus gibi bagirerek soyluyor. Ogluna yapamadigi taviri bana yapiyor oglunun arkasindan. Hergun geliyorlardi onceki konularimdan bilirsinz. Ama bir hafta gelmedi diye oyle uste ciktiki hic bisey diyedm brn ona hic gitmiyorum kizlar rahatsiz oluyor o gelmek istiyor surekli. Ben aylarca gitmesem lafini etmez ama kizi kendi bir hafta gelmese bak biz gelmiyoruz rahat edin triplerine giriyor. Sizce nasil konusup bir hafta gelmedi diye bu kadar trip atmamasi gerektigini nasil anlatmaliyim esimin akrabalarina sorunun bnden kaynakli olmadigini anlatmali miyim kiziyla ayni evde oturdugu halde akrabari surekli bnden is bekliyorlar bunu kv aşiliyor . Kendi gelinleri ayda bir anca giderler. Ama onlar gelinlerini cekistirmedigi icin kimse bisey demez onlarin gelinlerine. Ben ne yapmaliyim bu ailede evliligimi surdurebilecegimi sanmıyorum.
Kusura bakmayin hizli yazdim umarin anlasilir olmustur.
m merak etme derim.Yani kimseye laf anlatmak kendini savunmak zorunda değilsin.Kapını kapar oturur,gelene açar,gelmeyene sesini çıkarmazsın.
neden sessiz kalıyorsun bu lafların karşısında?
sen hizmetçimisin,milletin işini gücünü sen mi yapacaksın ,sen oğluyla evlenmeden önce napıyolarmış acaba,evlerini b.k mu götürüyomuş?
ayrıca sana 2000lira eve getirsen fena olmaz diyen şahıs çok basit ve hadsiz bir kişi,ben senin yerinde olsam o kişiyle arama farkedilir biçimde resmiyet koyarım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sen hizmetçimisin,milletin işini gücünü sen mi yapacaksın ,sen oğluyla evlenmeden önce napıyolarmış acaba,evlerini b.k mu götürüyomuş?
ayrıca sana 2000lira eve getirsen fena olmaz diyen şahıs çok basit ve hadsiz bir kişi,ben senin yerinde olsam o kişiyle arama farkedilir biçimde resmiyet koyarım
- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Yoh cicim bu kadar sert cikma KAYGANA sonucta sana biri laf sokmaya calisirsa sivrisinek gormus gibi bak ve sirit emin ol o surat ifadelerini gorunce cok rahat uyursun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen cok yasa ya :))))))
- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
neden sessiz kalıyorsun bu lafların karşısında?
Zaten bir senedir gorusmuyordum ameliyat olunca gecmis olsuna gittik
Zaten bir senedir gorusmuyordum ameliyat olunca gecmis olsuna gittik
e peki eşinin bu laflar karşısında ki tepkileri nasıl?
- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Senin gelinin geliyor mu?ya da senin kız /gelin/oğlan hangi okulu bitirmişti derim.Evime girecek parayı senden iyi düşünürü
m merak etme derim.Yani kimseye laf anlatmak kendini savunmak zorunda değilsin.Kapını kapar oturur,gelene açar,gelmeyene sesini çıkarmazsın.
Zaten oyle olacak ama diyorumki icimdekileri doktukten sonrami olsa. Kv diyorki ben kesin cennete gidecegim hic gunagim yok benm. Dedikodu onda ara bozma onda fitne fesat onda. Ama o cennete gidecekmis:)))
- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
e peki eşinin bu laflar karşısında ki tepkileri nasıl?
O sigara icmeye balkona cikinca dedi. Esim duymadi bende soylemedm
- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Zaten oyle olacak ama diyorumki icimdekileri doktukten sonrami olsa. Kv diyorki ben kesin cennete gidecegim hic gunagim yok benm. Dedikodu onda ara bozma onda fitne fesat onda. Ama o cennete gidecekmis:)))
Ay Allah ım ya,şu lafı bile cehalet akıyor.He he de geç valla ciddiye alma
Ayyy cok guldum kamelya ermislere karismis kayganan ayagini denk al kizim nedense bu kayganalar hep cennetlik kocalarina cektirdiklerini odeyemezler beah garip kayinpederlerimiz hep onceden gidiyorlar
- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Ay Allah ım ya,şu lafı bile cehalet akıyor.He he de geç valla ciddiye alma
Guldum gectim zaten icimden bir sey konus diyor soyle ne yapiyorsa say ama susuyorum iste.
- 27 Şubat 2014
- 663
- 95
- 73
Bide bir lafi var ben peygamber gibi insanim diyor o melek ben saytanim diyorumya.Ayyy cok guldum kamelya ermislere karismis kayganan ayagini denk al kizim nedense bu kayganalar hep cennetlik kocalarina cektirdiklerini odeyemezler beah garip kayinpederlerimiz hep onceden gidiyorlar
O sigara icmeye balkona cikinca dedi. Esim duymadi bende soylemedm
anladım cnm,peki bir şey sorabilirmiyim?
kv falan hala her gün geliyorlar mı size,ya da eşin her akşam arıyor mu onları gelin diye?