• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi kendi ailemin yanına gitmeme izin vermiyor :(

Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk :KK43: kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
aynı durum bendede oldu.esek gibi calıstırdılar ne derse yaptım kv kp görümcem olacak yılanın ama yaranamadım benım ailemede yollamıyorlardı üstelik hamıleydım.yok cnm yaranamazsın dinleme ben kactım aldım cantamı aileme kactım gittim.olmadı hep sorunlar sorunlar yaranamadım.bitirdim o adamla olan hayatımı.nolcak onlar senın annem baban kıskanc insanlar dınleme özlediysen cagır babanı söyle kocana alsın baban

Sna şöyle yap desek zaten yapmıyacaksınz düzen kurulmuş herkeste kabul etmiş sizde tabi...aileme gitmek istersem giderm kimse karışamz yorum dahi yapamaz....

Kızlar biraz uzun derdimi dinlerseniz ... eşim askerde 6 ayı kaldı. Ben kayınvalidemgille kalıyorum yaklaşık 1.5 senedir. Her işi yapıyorum yapabildiğim kadar temizlik kahvaltı misafirlere hizmet markete gitmek vs. 2 tanede küçük gorumcelerim var onlarada kendi kardeslerim gibi seviyorum bakiyorum. Saygida kusur etmiyorum hic bi zaman.. Ama yinede kusur buluyir bazen kayınvalidem bi kişiye kızdığı zaman siniri benden çıkartıyor iste camasirlari oyle serme, kizlar ortaligi dagitmis niye topalamadin, buralari iyi silmemissin, senin niye moralin bozuk yine ne oldu vs. bahane arayarak tartisma cikartiyor neyse ben bunlara eşim için sabrediyorum gelince ayrılacağımız için. 6 aydir annemlere gitmedim onlarda haliyle ozluyor gel biraz kal diyolar. Şimdide kendi ailemin yanına gitmek istiyorum bunu kayinvalideme soyledim. Kim goturecek seni gitme simdi esin gelsin ondan sonra git dedi. Esim en fazla 10 gun izin kullananiliyo daha fazla vermiyorlar ailem sehir disinda trenle 1.5 otobusle 4 saat yolculuk :KK43: kaynimla gidicem o goturucek ama gonlu yok gitmeme esim konusucam dedi ama bilmiyorum ne olcak... Sizce niye boyle yapiyo bu kadin? Sorun acaba bende mi cok mu yuz veriyorum yada ilgisizim? Birde cevap yazarken lutfen kırıcı olmayın evet askerden önce evlenmeyecektim hata yaptım biliyorum eğer bunları yaşayacağımı bilseydim zaten evlenmezdim askerden oncs ama kader iste oldu bir kere geri donusu olmuyor..
hadi sen cahilsin ya ailen?
bir şekilde ikna oldular, evlenmene izin verdiler diyelim.
kızını özleyen aile gelir, seni alır. yalvartmaz kv ye falan.
inşallah eşin sözünü tutar da ayrı eve çıkarsınız.

Sana şunu da söyleyeyim her dediklerini yapsanda 48 saat ev işi de dahil el pençe divan dursanda kıymetin olmayacak.yinede seni kötü gelin olarak sayacaklar.Bari içinden geleni yap ta için yanmasın.

İçim bayıldı. :kızgın:
Esir misin köle misin???
Evlilik bu mu yani?
Gençliğine yazık...

Fake mi onu bilememde,erken yapılan evlilik o anlamda dedim onu.

Haklısın da, 18 yaşında evlenmek hangi devirde kaldı yahu?

Eğer bu durum gerçek ise, ailesi başlı başına cahilmiş ki zaten kadın ne yapsın?

O yaşta evlendiren aile tabii ki "beni niye ziyarete gelmedi diye" kıl kıpırdatmaz.

Konu sahibesi Fruma Fruma sen kendi hakkına kendin sahip çıkacaksın.

Dayım evlendikten sonra askere gitti-1ay o da bedelliyle- yengem annannemlerde kalır o dönem( senin gibi). Yengem birgün il dışında yakın akrabasına gitmek ister toplar eşyaları birkaç gün için. Anannem izin vermez. Senin kv deki gibi. Anneannemin mantığı; gelini ona emanettir o yüzden göndermek istemeZ. Kendine göre haklı

ama sizin eşiniz izin veriyorsa çıkın gidin. Kim götürecek falan demişler. Fiziksel bir sorun yoksa kendiniz binin gidşn

böyle iş mi olur! ben aileme giidyorum dıyecek ve gıdeceksın. hatta ailenin yanında uzun süre neden kalmadın? abooo karabasan gibi bi yaşam :110:yaşının küçük olması her şeye boyun eğmenı gerektırmez!
s..çarım sizin işinize , temızlığinize , evlerınize deyip ailemin yanına dönerdım eşim gelene kadar

kocan askerdeyse ailenin seni yanlarına alması lazım.ben kızımı ezdirmezdim.hizmetçi olarak görülüyorsun farkında mısın

Haklısın da, 18 yaşında evlenmek hangi devirde kaldı yahu?

Eğer bu durum gerçek ise, ailesi başlı başına cahilmiş ki zaten kadın ne yapsın?

O yaşta evlendiren aile tabii ki "beni niye ziyarete gelmedi diye" kıl kıpırdatmaz.

Konu sahibesi Fruma Fruma sen kendi hakkına kendin sahip çıkacaksın.

Hala var böyle zihniyette olan aileler,bakma bizlere yanlış geliyor.
Evden bizden çıktı düşünceleri varsa oda olabilir..

Hala var böyle zihniyette olan aileler,bakma bizlere yanlış geliyor.
Evden bizden çıktı düşünceleri varsa oda olabilir..
bir kızımız vardı burada nişanlıydı annesi kıyafet bile almıyordu artık nisanlısın erkek tarafının alması lazım diye.böyle aileler oldukça kadınlarımız hep ezilir

farklı insanlar farklı hayatlar
şunu bil yeter sana haksızlık yapılmış yapılmakta seni kimsenin koruması gözetmesi kulanmasına izin verme ailene gitmek istiyorsan git ailenle kalmak istiyorsan kal ki daha doğru olur
kaldığın yer eşinin ailesinin evi eşin geldikten sonra evin olur o zamana kadar en uygun yer ailenin yanı

dogur büyüt ve evlensın
evladın evıne bıle gelemesın. vayy beee. bu insanlar kafayı yemiş. kendı kızları dilerim aynı kaderı yaşarlar

Yaşın küçük kocanda yok yaninda hizmetçilik yaptıriyolar sana kırıci

olmaktan ziyade gerçekler bunlar alıştirma sende kimsenin seni

ezmesine iźin verme şimdi buna müsade edersen ohooo bak daha neler

görürsun sen kocan gelince evine kocana karısır kocani doldurur kocanada kaynanada tavrini koyman lazim

Back