zaten istemiyorum, sadık değiller gözlemlediğim kadarıyla..Yapmayın çekmeyin babamın da kardeşi babamdan kredi çekmesini istedi ben ödeyeceğim abi dedi babamın üstüne kaldı kimseye güven olmuyor bu zamanda tecrübeyle sabittir !!!
Normalde çekmeyin derdim ama "maaşımdan kestireceğim" demiş. Bu cümle otomatik kesinti gibi bir şey yapacağı izlenimi bıraktı bende.
Kendisi neden çekmiyor? Başka borçları mı var? Varsa maaşından nasıl kestirecek?
Belli ki zor bir durumda. Nasıl bir insan olduğunu siz gözlemlemişsinizdir.
Düşünüp taşının derim, hemen kestirip atmayın.
Cekme, bozulursa bozulsun,arkadaşlar, ne yapacağımı bilemiyorum.
eşimin abisi ile aynı işyerinde çalışıyoruz. ben idari kadrodayım, o sürücü olarak çalışıyor.
bugün eşimi yanına çağırıp, ara borçlarının olduğunu ve nomadd bana 10 milyar kredi çekebilirmi ben konusucam demiş. eşim ev için kredi çektiğinden dolayı, eşim çekemez. kendi maaşımdan kestiricem demiş her ay ama güvenemiyorum.
ama ben pek fazla sıcak bakamıyorum bu konuya.
çünkü eşimin ailesinden hiçbir destek görmedim. ailesini geçtim, kredi isteyen kişi bizim düğünümüze gelmedi, aile sorunlarından dolayı. evimde bir çöpü dahi yok. sürekli borç para istiyor bizden.
eşim kararı bana bıraktı ama sanki eşimde istemiyor gibi. ne yapmalıyım sizce? ben pek sıcak bakmıyorum, çekemem desem de bozulacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?