Eşimi yine yakaladım ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aynen ben zaten odun bir kadın değilim bende en az belki daha fazla istiyorum onu ama bu yaptiklarindan sonra nasıl isterim nasıl arzularım onu sex aşkla yapılır sevgiyle ...

ne kadarlık evlısınız?
bir erkegın evlilik süresi boyunca az da olsa törpülenmez mı bu isteği?
yani insan her gün yapsa sıkılır. ve belırlı zamanlara döner artık

ne kadarlık evlısınız?
bir erkegın evlilik süresi boyunca az da olsa törpülenmez mı bu isteği?
yani insan her gün yapsa sıkılır. ve belırlı zamanlara döner artık
Torpulenmedi daha 2 yila yaklastik

O anlamaz güzel konuşmaktan ben anlaşılmak istemekten yoruldum hic kendimi anlatasim yok aklımda sadece atanma var yazık etti bana..Çok yazık
Boşanmak en son şey. Aile terapisine gitmek, çocuğu eşe bırakıp biraz dinlenmek, Çok mecburi olmayan işleri sallamak, imkanı varsa arada bir yardımcı çağırmak denenmeli. İşim var ama her gafında kocamı boşamaya kalkmıyorum. Konuşun, konuşmak istemiyoranız sevişin ve ev işlerinin bir kısmını yapmasını sağlayın, ev işi yapmıyorsa; işten gelince biraz bebeğe baksın ve siz dinlenin. Bazen 1 saatlık uyku hayat kurtarıyor. Doğum sonu depresyonunuz varsa tedavi olun. Hepsi geçer .

Aynen söylediği sözler yüreğimi yakan yakalamışım etmisim bendede hata var ama içim almadı ne yapayim

Nah boşar ne yahu

Yok öyle bir şey hic red etmiyorum bugün uyuyakalmışım film izlerken ...
O zaman tamam demekki kocanin farkli istekleri oluyor.Cunku neticede insansin yorgun da olunur uyuya da kalinir gorev gibi ne o öyle.Bir gece uyuyakaldin diye yaptiysa ya cok duskun ya da saplanti falan sanirim.Yine de cok tepki verme baska biriyle birlikte olmuyor neticede bu tamamen onun sorunu bence.Sen elinden gelenin fazlasini yapiyormussun zaten

insan evladı çiğ süt emmiş, o yuzden bu kadar emin olma bazı seylerden.

Bu kadar özel bir konuyu ifşa etmek onun yaptığından daha da abes. Bazı şeyler özel kalmalı iyisiyle kötüsüyle. Bir erkek arkadaşlarıyla şu yazılanların onbinde birini konuşsa namussuz olur. Ama biz kadınlar çektikçe çekicez. Taki elimizde kalana kadar:) bunlar özel şeyler dini açıdan da mahremiyet içerdiği için haram.

Biz arkadasla komsu olsak afedersiniz dun geceki ozel anlarini detaylica anlatsa mahremi disari tasimis olur ama evliligi tehtid eden durumlarda cinsellikte dahil insan cozum arayabilir bu haram degildir.Arkadasi tanimiyoruz burada derdini paylasiyor.Cinsellik evlilikteki cok onemli bir yapi tasi ve bizim cinselliği cok iyi ogrenip idame ettirmemiz gerekir ki evliligimizde sorun yasamayalim.Iki erkegin birbirlerine hanimlariyla olan cinselligi anlatmasi haramdir ama cinsel bir sorunu varsa ya da bilmedigi bir sey varsa bir bilene danismasi haram olmaz

evlilikte cinsel yaşam çok önemlı bır yerdedır. ve eşleri birbirine baglar; sevgi de varsa eger tabi.
ben mesela her an hazır olamam. benden randevu alması lazım eşimin :=)
o an ıstıyorsa '' yarın'' yaparız derim istemıyorsam. eşimde küsmez darılmaz.
seven bir erkegı mutlu etmek zor degıldır.
ne kadar cinselliğe pek düşkün olmasam da, doganın gereği, yaradılışımızda olan bir şey oldugunu bılıyorum.
ve mastırbasyon yapsa bıle eşim ben asla darılmazdım, neden mi? çünkü ben her an ıstegıne cevap verebılecek bır yapıda degılım. o tercıh etmıyor orası ayrı.
yani ben yatakta çok iyi bir kadın degılsem, kesinlikle eşimi o konuda görmezden gelırım.
sonucta aldatmıyor ya adam? büyük bı olay degıl bu yani.
aman ne olacak yani, kendı kendıne yapsın bişiler.
yapmasını ıstemıyorsam eger isteklerıne karsılık vermek zorundayım. ne zaman ısterse istesin.
sonucta cinsellik bir ihtiyaç, helekı erkekler için. kasık agrısına kadar yolu var yani.

o anda eşine hiç bişi demeseydın keşke
işine baksaydın sen. görmezden gelseydın onu. söyledıklerı elbette hoş degıl, ama sinirle söylemıs çoğu şeyi.
canına da tak etmiş bellı kı..

ben ne eşinden
ne de senden yanayım yanlıs anlama. her iki tarafında sorunlulukları var
ikinizinde suçu var

Bizler profosyonel kişiler değiliz.bazı forumlarda buluşma günleri olur eşler hanımlarını bırakır buluşma yerine. Böyle bir durum olsa mesela hoş mu? Dertleşmek destek olmak moral vermek üzüntüyü paylaşmak tabiki güzel duygular.

Haram olduğunu bilmiyordum sonuçta içimi döküyorum ve kimse bilmiyor beni eğer haramsa kesin yapmam yarın diyaneti arar sorarim

Hergün hergün seks talebine yorgun olduğun için cevap veremiyorsun,adamın mastı seni rahatsız ediyor.Çare boşanmakta değil.Çare Şap'ta Bas arada şapı yeneğine azgın teke durulsun sen de dinlen azıcık

Bundan doğal ne olabilir ki? Sanki kadınla basmışsınız gibi anlatıyorsunuz.Bu kadar kişisel şeylere müdahale etmeyin bence.

Arkadaşım siz gerçekten iyi ve kibar bi bayansınız. Şuan bebek,hormonlarınız,günlük işler ve eşiniz.böyleolmaz...belliki bu tartışmalar eşinize normal..ertesi gün unutuyorsa..sizde aşırı olmadan içinizde ne varsa direkt söyleyin.dökün içinizi biriktirmeyin..ertesi gün siz sarılın

Haram olduğunu bilmiyordum sonuçta içimi döküyorum ve kimse bilmiyor beni eğer haramsa kesin yapmam yarın diyaneti arar sorarim

Sizin naif bir insan olduğunuzu anlayabiliyorum. Bende başka bir perspektiften bakmak istedim.birçoğumuz evliyiz, bazı hanımlar bekar tabi bu yazışmalar yorumlar insanlara bir kaynak bir ışık oluşturuyor. Ben aklıma bir şey takılsa ilk buraya bakarım yıllardır. Üye olmadan önceki yıllardan bahsediyorum. Yukarıda bir arkadaş kişinin özgürlük alan sınırından bahsetmiş çok doğru bir noktaya temas etmiş.

Eşimiz çocuğumuz hatta evdeki hayvanımızın da kendi alanları vardır.hoşumuza gitse de gitmese de vardır.O alan ihlal edildiğinde doğal bir tepki verilir.

Farklı bir açıdan değerlendirmek istedim, ayrıca ne kendinizi ne de eşinizi suçlamanıza gerek yok.ortada özel bir durum var sizin şahit olmanızdan muhtemelen rencide olduğu bir durum.

Ama mast yaparken yakaladım onu o yüzden sonra çağırdı beni ee bende başkasını arzuladığını düşündüm bu yüzden içim almadı.. seni arzuladım dedi ama bilmiyorum
Mast. İhtiyaç gidermek başkasını arzulamakla nasıl alaka kurdunuz anlamadım adam belliki isteği gelmiş sizde birlikte olmayınca kendi halletmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…