- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Sizi sevdigine nasil ikna oluyorsunuz merak ettim.
Yani beni uyandırmış sanırım ama ben duymadım çok yoruluyorum. Minik bebekleOzel olmazsa acaba kocaniz mecbur kalip mi yapiyor yoksa aliskanlik mi ?
Bakın namazda kılıyormussunuz Allah kabul etsin
Ama eşinizi ihmal ediyormussunuz gibi geldi ee ne yapsın adamda baktı sizden hayır yok kendi işini kendi halletti
Sizi çağırmış siz hayır deyip namaza durmussunuz
Esinizinde ihtiyacı var sonrada kılabilirdiniz bu kadar patırtı kuturdu olmazdı
Bu defa duymamissiniz diger zamanlar?Bu arada benim de 11 aylik bebegim var ve ilk aylar cok zor bilirim.Acaba adam mecbur mu kaldi? Hem nereden biliyorsunuz baskasini dusundugunu?Baska bir kadinla yakalamis gibi tepki vermissinizYani beni uyandırmış sanırım ama ben duymadım çok yoruluyorum. Minik bebekle
İlk defa mi yakaladinizAma mast yaparken yakaladım onu o yüzden sonra çağırdı beni ee bende başkasını arzuladığını düşündüm bu yüzden içim almadı.. seni arzuladım dedi ama bilmiyorum
senle olmak istemıyormu da yapıyor?
yetersız olan ne?
ben gecen gün eşime'' kendı işini kendın hallet istersen'' dedim.
'' o nasıl oluyor'' dedi. '' anlarsın ya işte'' dedim.
'' yuh saçmalama'' dedi.
halbukı ben teklıf ettım. nolcak yani yaparsa?
ben zaten gebelıgın en basından postayı koydum. doguma kadar unut dedım. ,
ölmez ya...,
ama sizin sorun ne?
Hayır 2. Defa yakaladım ama bana söyledikleri şerefsiz felan yüreğim açıyor calismiyorsun hem yatiyorsun dedi bana halbuki ben 3 saatlik uykuyla dururum o yatar malak gibiİlk defa mi yakaladiniz
Ama işte çağırmış doğrudur belki o anda ihtiyacı gelmiş olabilir
hem helali var burada diyorsun, hem de her gün istiyor dıyorsun.Benle olmak istiyor yorgunluktan duymadım bile uyuya kalmışım her gün istiyor hatta ama ben artik yoruluyorum .. ama yinede uyandirsaydi zorla beni mast yapmamaliydi yani helâli var burda ne gerek var bilemiyorum çok kirginim
Hayır bu gece ayrı yatıcam ve ihmal etmiyorum hatta fazla ilgi gosteriyorumEşinizi ihmal ediyor olabilir misiniz? Ayrı yataklarda mı yatıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?