Eşimi yine yakaladım ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çocuklar küçükken olur böyle şeyler. anne yorgunluktan uyuyur erkek yorgun değildir ister, kadın müsait değildir veremez ,olur bunlar her zaman her evde
görmezden gelseydin ,kavga da etmemiş olurdunuz
yok illa yüzleşecegim diyorsan , seni gördüm, görmemiş olsaydım iyi olurdu, bından sonra umarım görmem, ayrıca burada hep yorgunda olsa taşşş gibi karın duruyor, 7/24 olmasada bak bekliyor seni , sen boş işleri bırak genciz istekliyiz. hanimiş koccişim yapsaydın , konuşsaydın laf sokmadan , bence bir daha aynı durumda yakalamazdın.
birde 12 dk ayırsaydın 2 tık tık bir fışfış

canım 6 sene önceki konuyu hortlatmışsın hayırlı olsun ,

konu sahibi ne alemde allah bilir

Maalesef en çok yaralayan hakaret içerikli sözler insan bunları unutup nasıl devam ederki saygı önemli birçok kadın susuyor devam ediyor toplum baskısı vs.

Mastürbasyon yapmasını neden bu kadar buyuytugunuzu anlamadım ben. Tabi sizin abartmanizdan bağımsız olarak onun söylediği herşey başlı başına yanlış. İkiniz de hatalisiniz.

Arkadaş bu adamdan boşandı 2. defa evlendi bir çocuğu daha oldu :))
O kadar sayfa okudum keşke sondan başlasaydım konu sahibi adına çok sevindim bu hıyarla bir yol olmazmış. Bir de sayfaları okurken zihniyet yapımızın nasıl yıllar içinde değiştiğini gördüm. 2015te erkek ne zaman cinsellik isterse kadın kabul etmeli bu görevidir gibi bir algı varmış. Günümüzde bu algı tamamen yıkıldı. İyiye gidiş var bu durum hoşuma gitti açıkçası.

Sürpizli son olmuş öyle demeyin. Kesinlikle. Zaten bu adam bu konuda anlatılandan çok daha hödük bir adamdı. Hamile eşinin karnına vuran , emzirirken eşine vuran vs... Dediğiniz gibi şükür bu anlayış yıkıldı en azından hasar gördü. :) Şimdi bu arkadaş yeni eşinden çok memnundu. Gelip kendi anlatır umarım.

Maşallah diyeyim bari. Gerçekten çok sevindim. Ruh hastası manyak.

Benle olmak istiyor yorgunluktan duymadım bile uyuya kalmışım her gün istiyor hatta ama ben artik yoruluyorum .. ama yinede uyandirsaydi zorla beni mast yapmamaliydi yani helâli var burda ne gerek var bilemiyorum çok kirginim
Uyandırmaya çalışmış duymamışım bile diyorsunuz ne yapsın bu adam sizlede yapmıyor mast. Yapmış sanki başka bir kadınla yakaşamış gibi tepki vermişsiniz oda size karşılık olarark bunları demiş kusura bakmayın ama haksızsınız. Adamla beraber olmayıp hemde mast. Yapıyor diye kızıyorsunuz çok saçma.

Her zaman reddetmiyordur ayda yilda bi olmaz demis hemen mastürbasyon mu yapması lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…