- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Aynen katılıyorum erkekler kadınlar gibi değil hormonları farklıhem helali var burada diyorsun, hem de her gün istiyor dıyorsun.
bence eşin senin yapını bıldıgı için kendı işini kendı halletmeye calısmıs olabilir.
illa birini düşünmesıne gerek yok yaparken.
erkekler sanırım bizler gibi degıl, o anda bişiler gelınce yapmayınca sanırım rahatsız oluyorlar
yanlıs bılmıyorsam.
hem helali var burada diyorsun, hem de her gün istiyor dıyorsun.
bence eşin senin yapını bıldıgı için kendı işini kendı halletmeye calısmıs olabilir.
illa birini düşünmesıne gerek yok yaparken.
erkekler sanırım bizler gibi degıl, o anda bişiler gelınce yapmayınca sanırım rahatsız oluyorlar
yanlıs bılmıyorsam.
ve insan gibi cevap verebılırdı
orada tamamen öküz.
Esinizden midem bulandi yaptigi ve dediklerinden oturu. Ben olsam benimde icin sogurdu ona karsi. Kolay ikna olmazdim. Sizde hemen pes etmeyin ki kalbinizi kolay kolay kiramasin.
Ama mast yaparken yakaladım onu o yüzden sonra çağırdı beni ee bende başkasını arzuladığını düşündüm bu yüzden içim almadı.. seni arzuladım dedi ama bilmiyorum
Hayır bu gece ayrı yatıcam ve ihmal etmiyorum hatta fazla ilgi gosteriyorum
Pes etmek istemiyorum ama çok yumuşak bir yapım var ne yapicami bilmiyorum en iyisi tepkisiz kalmak..
Ben eşime sorardim kendini rahatlatma gereği duyduğun zamanlar oluyomu diye o da Hayır bana saçma geliyor hep derdi. Ama bizim cinsel hayatımız duzenliydi belkide ondan ya da ne zaman birbirinize hadi desek oluyordu da hiç geri cevirmedim cevrilmedim. O konuda halden anlardik yani ikimizde yorgunsak
eşin cinselliğe düşkün biriSonuçta bu düşüncemi o bilmiyor soyledileri aklımdan gitmiyor boşanalım dedi bana kabul mu etsem ne yapsam atanipta mi gitsem
Bu çözüm değil, alın karşınıza güzel güzel konuşun. Ama böyle tepkiler vermeden.
Esi bence ihtiyacini gideremedigi için hergun istiyordur.Yani bebekten vs.arta kalan zamanlarda hergün sansini deniyor anladigim kadariyla...eşin cinselliğe düşkün biri
elbette her gün istemesı senın için kolay olmuyordur. herkes cinsellıgı sevmek zorunda degıl.
belkıde yetmıyorsun ona bu konuda. her gün isteyen bir erkege de kolaylıkla yetılmez heralde.
yani ben olsam yetemem ona her gün.
ama yapısı öyle işte bunu degıstıremezsın.
ve cinsellık sızın aranızda en buyuk sorun olur. eşin de bu yüzden '' boşanalım'' demiş.
iyi düşünün, konusun, taşının..
derler ya, '' ya bu deveyi güdüceksın, ya da bu dıyardan gıdeceksın''
eşin cinselliğe düşkün biri
elbette her gün istemesı senın için kolay olmuyordur. herkes cinsellıgı sevmek zorunda degıl.
belkıde yetmıyorsun ona bu konuda. her gün isteyen bir erkege de kolaylıkla yetılmez heralde.
yani ben olsam yetemem ona her gün.
ama yapısı öyle işte bunu degıstıremezsın.
ve cinsellık sızın aranızda en buyuk sorun olur. eşin de bu yüzden '' boşanalım'' demiş.
iyi düşünün, konusun, taşının..
derler ya, '' ya bu deveyi güdüceksın, ya da bu dıyardan gıdeceksın''
Yok öyle bir şey hic red etmiyorum bugün uyuyakalmışım film izlerken ...Esi bence ihtiyacini gideremedigi için hergun istiyordur.Yani bebekten vs.arta kalan zamanlarda hergün sansini deniyor anladigim kadariyla...
Esi bence ihtiyacini gideremedigi için hergun istiyordur.Yani bebekten vs.arta kalan zamanlarda hergün sansini deniyor anladigim kadariyla...
Yani bizde öyleyiz gebeligimde bile her gün düzenli oluyordu... bende çevirmedim en azindan günde 1 kere den fazlasını geri çeviriyorum çünkü o malak gibi yatıyor sexden sonra ben ev işi ve bebeğe bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?