Eşimi yine yakaladım ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz her istediğinde hazır kıta beklemek zorunda değilsiniz.bebek, ders,ev işi derken cinsel olarak aktif olamayabilirsiniz bu normal.eşinizin mastürbasyon yapması da bence normal.anormal olan sizin mastürbasyon yapan eşinize tavrınız ve en affedilmez olanı ise, eşinizin onur kırıcı davranışı ve sözleri.işiniz zor.boşanın demem ama ben olsam bi saniye çekmezdim

Aynen katılıyorum erkekler kadınlar gibi değil hormonları farklı

Sonuçta bu düşüncemi o bilmiyor soyledileri aklımdan gitmiyor boşanalım dedi bana kabul mu etsem ne yapsam atanipta mi gitsem

Ben eşime sorardim kendini rahatlatma gereği duyduğun zamanlar oluyomu diye o da Hayır bana saçma geliyor hep derdi. Ama bizim cinsel hayatımız duzenliydi belkide ondan ya da ne zaman birbirinize hadi desek oluyordu da hiç geri cevirmedim cevrilmedim. O konuda halden anlardik yani ikimizde yorgunsak

Esinizden midem bulandi yaptigi ve dediklerinden oturu. Ben olsam benimde icin sogurdu ona karsi. Kolay ikna olmazdim. Sizde hemen pes etmeyin ki kalbinizi kolay kolay kiramasin.

Pes etmek istemiyorum ama çok yumuşak bir yapım var ne yapicami bilmiyorum en iyisi tepkisiz kalmak..

Ama mast yaparken yakaladım onu o yüzden sonra çağırdı beni ee bende başkasını arzuladığını düşündüm bu yüzden içim almadı.. seni arzuladım dedi ama bilmiyorum

Sizinle birlikte olduğunda başkasını düşünmediğinin garantisini de veremezsiniz.
Yanlış davranmışsınız. Görmemezlikten gelmelisiniz.

Hayır bu gece ayrı yatıcam ve ihmal etmiyorum hatta fazla ilgi gosteriyorum

Eşiniz sizi çağırmış ama duymamışsınız. Erkekler kadınlar gibi değil ki o konuda. Onlar bizim gibi değiller. Maturbasyon yapması başkasını arzuladığı anlamına gelmez ki. Yapmayın lütfen ortalık o tür kadın dolu. Çok fazla tepki veriyorsunuz. Söyledikleri hoş değil o ayrı.

Cok buyuk tepkiler vermissiniz.Esinizin soyledikleri tabiki cok kaba ama ben hala bunun bir oncesi oldugunu dusunuyorum.Sadece tek olaylik bir durum degil bu.Bence karsilikli ihmal var...

Yani bizde öyleyiz gebeligimde bile her gün düzenli oluyordu... bende çevirmedim en azindan günde 1 kere den fazlasını geri çeviriyorum çünkü o malak gibi yatıyor sexden sonra ben ev işi ve bebeğe bakıyorum

Sizin sorununuz şuan için yakaladığınız durum değil kullandığı sözler.
Bunu konuşmalısınız , bunu dert edinmelisiniz.
Biraz kişisel alana girdiğiniz için kabahatli olsanız da ( böyle bir anda konuşmak , kırmak , " yakaladım " hissini uyandırmak karşı tarafı futursuzlaştırabilir ) bu şekilde hayat arkadaşıyla konuşması çok kırıcı.
İçindeki gerçek duyguları öğrenin.
Belki sizden istedikleri var fakat söyleyemiyor ya da bir derdi var.

Sonuçta bu düşüncemi o bilmiyor soyledileri aklımdan gitmiyor boşanalım dedi bana kabul mu etsem ne yapsam atanipta mi gitsem
eşin cinselliğe düşkün biri
elbette her gün istemesı senın için kolay olmuyordur. herkes cinsellıgı sevmek zorunda degıl.
belkıde yetmıyorsun ona bu konuda. her gün isteyen bir erkege de kolaylıkla yetılmez heralde.
yani ben olsam yetemem ona her gün.
ama yapısı öyle işte bunu degıstıremezsın.

ve cinsellık sızın aranızda en buyuk sorun olur. eşin de bu yüzden '' boşanalım'' demiş.
iyi düşünün, konusun, taşının..

derler ya, '' ya bu deveyi güdüceksın, ya da bu dıyardan gıdeceksın''

Bu çözüm değil, alın karşınıza güzel güzel konuşun. Ama böyle tepkiler vermeden.

O anlamaz güzel konuşmaktan ben anlaşılmak istemekten yoruldum hic kendimi anlatasim yok aklımda sadece atanma var yazık etti bana..Çok yazık

Esi bence ihtiyacini gideremedigi için hergun istiyordur.Yani bebekten vs.arta kalan zamanlarda hergün sansini deniyor anladigim kadariyla...

Bende isteyerek yapıyorum çünkü ona çok aşıkım ama sözleri yüzünden ve başkalarını düşünerek yapıyorsa diye içim soğudu aşkım derine gitti... boşarsa boşasın ama nah boşar beni seviyor ama ben onu bosayabilirim o bunu bilmiyor

Bence erkek kadiniyla zaten bir butundur. Kadinda erkegiyle. Illaki seks yapilmayan zamanlar olur, adamin extra ihtiyac duydugu bi zamanda olabilir bunu esiyle paylasabilir veya esine bunu hissettirmeden bile cozebilir. Ama bir insan ibadet ederken ona hakaret etmek nedir yahu bu kadarmi saygisizlik terbiyesizlik olur? Heleki uckurunun derdine... Bu kadar dusuncesiz bi adami kadin neden arzulasin peki allah askina yapmayin ya... Bi tek erkeklerin mi ihtiyac meselesi bu? Hersey karsilikli bu hayatta.

Esi bence ihtiyacini gideremedigi için hergun istiyordur.Yani bebekten vs.arta kalan zamanlarda hergün sansini deniyor anladigim kadariyla...
Yok öyle bir şey hic red etmiyorum bugün uyuyakalmışım film izlerken ...

cinselliğe düşkün biriyle zor aslında.
belkı de istediği sekılde olmadıgı için adam her gün denıyor sansını.
ama konu sahıbı '' bu zamana kadar gerı cevırmedım '' dıyor.

Ya herseyde olduğu gibi cinsellikte de eşler anlayışlı olmalı. Mesela teklif ettiğinde.. hayatım çok yorgunum bütün gün bebegimizle uğraştım kendimi iyi hissetmiyorum lütfen mazur gör desen Hayır diyip zorla yapmicaktir herhalde değil mi ? Erkekler bizden farklı evet duskunler ve geri cevrildiklerinde sinir gelir onlara o an çünkü beyinleri sadece oraya çalışır o durumda

Arkadaş yorgun olabilirsin hasta olursun uyursun duymazsın hemen gidip mast yapmasına gerek mi var erkek miş bilmem neymiş biraz anlayış gostereymiş

insansın sende sonuçta ilgi de gosteriyorsun fazlasıyla hemen uyur uyumaz mast yapmasımı lazım

Bebeğinde daha küçük hemde çalışıyorsunn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…