artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak..şüphe,acı dolu yeni bi hayat başlıyor sizin için..oyun devam etsede etmesede
O kadar da değil..sengözlerimebaksanab
Sadece arkadaşımız erkeklerin dünyasına biraz yakından bakmış oldu, bundan sonra temkinli olacak..
Sonuçta kocası kendi kendine fırsat yaratmış değil, gidip ilişki yaşamış değil..
"Kocam asla yapmaz" zaten doğru bir yaklaşım değil, arkadaşımız da eşine artık olması gerektiği kadar güvenecek, hepsi bu.. Hepimiz de öyle yapmalıyız zaten. Bu oyunda, kocası teklifi kabul etmemiş olsaydı bile, bu bir süre sonra kabul etmeyeceği anlamına gelmezdi. Erkekler heyecanı seviyor, acı ama gerçek.
İstanbul dışında yaşıyordum, iş dolayısıyla, sene 2002..
Ben bekarım o vakit, evli bir bayan arkadaşım var, bebeği de var, eşiyle mutlu..:ecrin_bebek:
İhanet konusunda çok katı arkadaşım, hatta ara ara eşini dener, eşi oyuna gelmez, arkadaşımın da güveni daha bir sağlamlaşırdı.:lepi:
O dönem apartmanda kapı komşum da işyerinden başka bir hanım arkadaş..
Bir sabah ben havaalanına gidiyorum, saat sabahın 5'i..
Çocuklu arkadaşımın kocası, karşı komşum olan bayanın evinden çıkıyor ve kapıda bile öpüşüyorlardı..:1shok::1shok:
Üçümüzde aynı şirkette çalışıyoruz o dönem..
Beni gördüler, içeri girip kapıyı kapattılar..eyvahedigeldismile
Söylesen tesiri yok, sussan gönül razı değil demiş Fuzuli..:çok üzgünüm:
Seyahat dönüşünde kapıyı çalıp o kadına bütün öfkemi kustum. kötükedihüso
Arkadaşımın kocası ona eşinden boşanacağı tarihi bile söylemiş, kadın hüngür hüngür ağladı, çok aşığım diye..senağlama
Arkadaşıma karşı Sustum.. Fazla görüşmemeye çalıştım, ne yapayım.:çok üzgünüm:
Yıllar geçti, ben başka şehirdeyim artık.. Geçen gün Face' de eklemiş beni arkadaşım..
Evliler hala, bir bebekleri daha olmuş.. O diğer kadının da ömrü doldu demekki..mafoldumbenmafoldumben