eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

ne gereği var böyle oyunlara akıl karıştırmaya..şimdi buluşmaya gelse ben biliyordum senin oldugunu der bi de seni suçlar üstüne niye beni dinliyorsun diye...ama madem başlamışsın bu işe bitir gör sonucu bi arkadasını yolla sen de takip et bari cidden mi aldatacak anlarsın belki de adam gelmez..

banada böyle bir teklif gelmiştide facebooktan hiç kabul edermıyım.
bu erkekler çok saf oluyorlar yapıları gereği.

Buluşmaya gidip de senin olduğunu biliyordum demek ne kadar saçma. O saatten sonra biliyordum dese kaç yazara demese kaç yazar. Ağzıyla kuş tutsa inandıramaz kendini. Farkına varan insan, tamam anladım sensin, istersen uzatma artık der kapatır konuyu. Aksi takdirde sonuçlarına katlanması gerektiğini bilir.

Bence de o noktaya geldikten sonra, işin içinden çıkılacak bir durum yok.

Ve malesef erkekler paçayı kurtarmak için, çok rahat yalan söylüyorlar. Bir de üstüne haksız çıkarsınız hatta, bunu yaptığınız için. O raddeye geldikten sonra, karşıdakini dinlemeden, gereken neyse yapabilecek misiniz? Uzattıkça daha da büyük sorumluluk alıyorsunuz üstünüze.

canım bence hıc devam etme ...sen resmen seytana uymususn ne kadar guzel bır ılıskın evlılıgın varken nedne bu tur seylerle bozmya caba sarfedıyorsun..erkekler oyle yanı su an onun ıcın o kaıdnın belkı hıc bır onemı yok basıt bır kadın ama hayır dıyemezler ıste ..sımdı bende aynısı yapsam emınımkı benım esımde aynı sekılde hayır demez emınım buna ..benı aldattımı bunca zamn hayır ..benle ılgılenmıyormu ılgılenıyor ..ama dedım ya erkek ıste..

arkadaşlar bu tip oyunlarla
evliliğinizi tehlikeye atıyorsunuz,
eşinize güveniniz hiç kalmıyor,bilmiyorum ama
yaptığınızı onaylamıyorum maalesef...

valla bence daha fazla uzatmadan ben yaptım de yapacağınız kavga daha küçük oluryok herşeyi göze alıyorum diyosan bi arkadaşını yolla eşinin tanımadığı bakalım ne yapacak ne konuşacaklar eşin evliyim mi dicek bekar mı herşeyi öğren ama evliliğin çok büyük bi çıkmaza girer aranızdaki güven duygusu tamamen yıkılır bunları göze alabiliyorsan

evdeki hayvandan bahseder gibi bahsediyosunuz erkeklerden.
e başka yer yem verse oraya gider, hayvan tabi, aklı yok.. demişsiniz bir nevi.
Allah onları akılla yarattığına göre bu kadar da basit değil bu iş. akıllarını kullanabilirler. kullanmalılar da. onlar sizin aynı böyle düşünmenizi istiyorlar.aynen küçük bir çocuğun şımarıklığı gibi. yapmayın etmeyin. bu zihniyet devam ettiği sürece bunları hepimiz yaşamaya mahkumuz. vermeyin bu fırsatı bu adamlara.

böyle şeylerle insan yalnız kendini üzer geri dönülmeyecek hatalar yapmak zorunda kalır ...eşim yapmaz demeyin hepsi de yapar yapmayanda yakalanmaktan kortuğundan yapmaz erkek milleti işte şimdi herkes eşini sınamak için aynı şeyi yapsa evli çift kalmaz dünyada onun için huzurunuzu bozmanıza gerek yok fıstıklar aklinialirimsmile

emin ol kesinlikle yapmaz hepsi filan..
dünyada karakterli zaaflarının kölesi olmayan erkeklerde var..
genellemeyelim lütfen..

Buluşmaya gidip karısını görünce ;

-Aaaa karıcığım sen mi geldin ben de tam seni bekliyordum
-Allah bilir artık kimi beklediğini
-Olur mu karıcığım ,ben zaten biliyordum senin olduğunu
-:1shok:

Böyle bir muhabbet geçebilir de geçmeyebilir de...

Adamın kafası basit çalışıyorsa hemen böyle bir palavra yoluna başvuracaktır.

Ama kadın da kendi gibi saf değil ya inanmayacak elbette ki adam buluşmaya gittiyse onun hiçbir şekilde mantıklı bir açıklaması dahi olamaz.

Konu sahibinden hala haber yok CADIARZU

bu şekilde varılmazsa nasıl varılabilir aldatıpp aldatmayacağı sonucuna.bence bunu anlamanın en güzel yollarından biridir bu

hilal bunu eşine söylediğinde adam ne diycek sendin biliodum bende seni denedim bana güvenip güvenmediğini.... zırvalayacak ama gerçekten aldatmak için mi yaptı yoksa eşinin olduğunu biliomuy du anlayamazsın ki bu anlamda aldatıp aldatmadığı sonucuna varılamaz

bence kendi gitmesin başka birini ayarlasınohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…