eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

Peki...şuan ne yapmayı düşünüyorsun ?

ya oda seni deniyosa kesin eşim bu diyosa içinden

peki bir ihtimal senin oldugunu anlamis olabilir mi? Yani ilk mesajinda bulusmayi kabul ettigine gore?

madem böyle bır seye kalkıstın sonuna kadar gıt.buluşma yeri söyle böylelıkle senın oldugunu anlayıp anlamadıgı da ortaya cıkmıs olur. senin olduğundan şüphe ettiyse buluşma konusunda tedirgin yaklaşır kesinleştiğinde.buluşma yerıne sende gıt .o beklerken sen çık karsısına ve ne demek ıstıyorsan de...

Tekrar okudum konu sahibesinin ilk mesajini ''bulusalim mi dedim, kabul etti'' yaziyor

Daha kabul etmemiş buluşmayı adam ama ...:bbo:

insan soru işaretleriyle de kafayı yer
ne zor bi durum
kafanda kur kurabildiğin kadar ondan sonra

Off yaa!Neden böyle bu erkekler?Biz böyle bir durumla karşı karşıya kalsak evliyiz der kapatır geçeriz.Sonuna kdr git diyen arkadaşlara katılıyorum.Böylece o da seni mi deniyor denemiyorda kaçamak peşinde mi anlarsın.Allah yardımcın olsun arkadaşım.Son olarak ben şunu çok iyi biliyorum ki ve hepte söylüyorum babam hariç hiç bir erkeğe güvenmiyorum..

Eğer için içini yemeyecekse, sünger çekebileceksen ve iş ilerlerse kaldıramayacağın durumlar ortaya çıkar ve sen bunun karşılığında bazı şeyleri göze alamayacaksan , sadece huzurunu kaçırmakla kalacaksan, devam etme bence de.

Ama yok çok merak ediyorum, mutlaka öğrenmeliyim, bu merak duygusuyla yaşayamam, huzursuz olurum dersen ve sonucunda kaldıramayacağın şeyler çıkarsa, ben bunların üstesinden gelirim ya da bir yol çizerim kendime, diyebileceksen , devam et bence.

Bir de şöyle birşey var, malesef bu tarz şeylere başvuruyorsanız, sonuç pek olumlu sonuçlanmıyor. Kendi hayatımda tecrübe ettiğim üzere. Ama yalanla yaşamaktansa, kendimi avutmaktansa, gerçekle yüzleşmeyi ve acımdan ölmeyi tercih ederim.

Filmlerde olur sanırdım böyle şeyler.

Çok fazla filmde izlemem amakafamçokkarıştı

aynen.
film gibi değilmi.
banada tam,, film gibi geldi.
hatta ,şöyle diyeyim,
çok film hareketler bunlar.:hulya:....

Son düzenleyen: Moderatör:
kendi huzurunu ellerinle bozmaya calısıyosun bence sonuçlarına katlanmaya hazırmısın peki eğer olurda bulusmaya gelirse senin oldugunu bilmeden bu durumdasana düşen tek sey bosanmak olmalıdır bence buda insanın hayatında basına gelecek en zor acılardan bitanesi sürdürme bu oyunu arkadasım

aynen.
film gibi değilmi.
banada tam,, film gibi geldi.
hatta ,şöyle diyeyim,
çok film hareketler bunlar.:hulya:....

hoşgeldin oky, bir varmış bir yokmuş oluyorsun arada :roflol: neyse az sürdü bu sefer :1hug:

konu sahibi arkadaşım, keşke yapmasaymışsın.. ama olan olmuş artık, eğer konu fake değil de gerçekse bence açık açık söyle..

yanlız anlayamadığım siz aynı evde mi chat leşiyorsunuz. eğer öyle ise eşinin anlama ihtimali yüzde 90. yani sen olduğunu biliyor olma ihtimali yüksek gibi geldi

Son düzenleme:
bi tip konular okadar cok gundemdeki insanlarda pek tabi benimkinde ne olur diye merak ediyor olabilir.bana kalirsa bu isin sonunu getir umit ediyorum ki bulusup konusacagim diye sadec kandiriyordur randevu gunu belli olucaktir.............birde bu tip ugraslar inan gereksiz daha onemli islerin olmali cnm zaman akip geciyor

ya ben eşinin mutsuzum falan diyeceğini zannetmiyorum... bence eğer içine böyle bir oyun oynadığın için sıkıntı düştüyse ve eşine karşı da güven duyuyorsan, bu oyuna devam etme..

Kadından gelen teklifi reddedecek çok az erkek vardır bence.
Böyle denemeler can sıkmaktan başka bir işe yaramaz.
Benim eşim yapmaz ama deniyeyim diye riske atmamak gerek.
hadi eşimle mutsuzum dedi veya görüşmeye geldi diyelim buna ne tavır alacağınızı da düşündünüz mü?

ok yaydan çıkmış artık..bu kadarla kalamazsın yiyip bitirirsin kendini ama bu oyunu sürdürürsende artık birbirinizi yersiniz..şüpheyle yaşamak işkence resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…