- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
yazdıklarınızı okuduktan sonra yaptığıma çok pişman oldum.
keşke böyle bırseye hıc kalkışmasaydım...
ama artık cok gec malesef. neden böyle bırsey yaptığıma gelınce...
eşimden hiç şüphe duymuyordum. onun benı cok sevdıgınden cok emındım. ve sanırım bunu sırf egomu tatmın etmek ıcın yaptım... ondan ''ben karımı sevıyorum'' demesını beklerken ... böyle bırseyle karşılaştım
eşimi çok sevıyorum. 3 yıllık evlıyız....
hic aklımda öyle bırsey yokken, birden eşimi denemek aklıma geldı. facebookta bi sayfa açtım ve eşime arkadaşlık teklif ettim. tabiki farklı bir isim ve resimle. eşim kabul etti. sonra mesaj yazıdım. etkileyici bir mesaj...
tanışmak istedi. buluşalım mı dedım... kabul ettimafoldumben
ne yapmalıyım sizce???
çokk güvenıyordum ona. asla yapmaz öyle şeyler dıyordum. hayal kırıklığına uğradımmafoldumben
yazdıklarınızı okuduktan sonra yaptığıma çok pişman oldum.
keşke böyle bırseye hıc kalkışmasaydım...
ama artık cok gec malesef. neden böyle bırsey yaptığıma gelınce...
eşimden hiç şüphe duymuyordum. onun benı cok sevdıgınden cok emındım. ve sanırım bunu sırf egomu tatmın etmek ıcın yaptım... ondan ''ben karımı sevıyorum'' demesını beklerken ... böyle bırseyle karşılaştım
peki bir ihtimal senin oldugunu anlamis olabilir mi? Yani ilk mesajinda bulusmayi kabul ettigine gore?
Buluşmayı daha kabul etmemiş ki ama...
Sadece konuşuyorlarmış
dün sen birşeyler gizliyosun falan dedım... ne yaptığın beni ilgilendırmyor ama sonuçlarına katlanabileceğin seyler yap dedım. afalladı önce, sonra benı cok sevdıgını ve saçmaladıgımı falan söyledı... uyardım da yani...
tam olarak daha bulusmayı kabul etmedı aslında. ama tanışmak istedıgını söyledi. ve msn ver dedi. daha uzun uzun konuşuruz dedı.... yani buluşmayı da kabul edecek demekki
Tekrar okudum konu sahibesinin ilk mesajini ''bulusalim mi dedim, kabul etti'' yaziyor
Daha kabul etmemiş buluşmayı adam ama ...:bbo:
Filmlerde olur sanırdım böyle şeyler.
Çok fazla filmde izlemem amakafamçokkarıştı
aynen.
film gibi değilmi.
banada tam,, film gibi geldi.
hatta ,şöyle diyeyim,
çok film hareketler bunlar.:hulya:....
Eşinle mutsuzsuz ki benimle konuşuyorsun diye sormuş ,adamdan cevap gelmemiş henüz.
Bakalım ne diyecek.
Evet mutsuzum derse o an ipler kopar zaten...