- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buluşmaya gidip de senin olduğunu biliyordum demek ne kadar saçma. O saatten sonra biliyordum dese kaç yazara demese kaç yazar. Ağzıyla kuş tutsa inandıramaz kendini. Farkına varan insan, tamam anladım sensin, istersen uzatma artık der kapatır konuyu. Aksi takdirde sonuçlarına katlanması gerektiğini bilir.
canım bence hıc devam etme ...sen resmen seytana uymususn ne kadar guzel bır ılıskın evlılıgın varken nedne bu tur seylerle bozmya caba sarfedıyorsun..erkekler oyle yanı su an onun ıcın o kaıdnın belkı hıc bır onemı yok basıt bır kadın ama hayır dıyemezler ıste ..sımdı bende aynısı yapsam emınımkı benım esımde aynı sekılde hayır demez emınım buna ..benı aldattımı bunca zamn hayır ..benle ılgılenmıyormu ılgılenıyor ..ama dedım ya erkek ıste..
böyle şeylerle insan yalnız kendini üzer geri dönülmeyecek hatalar yapmak zorunda kalır ...eşim yapmaz demeyin hepsi de yapar yapmayanda yakalanmaktan kortuğundan yapmaz erkek milleti işte şimdi herkes eşini sınamak için aynı şeyi yapsa evli çift kalmaz dünyada onun için huzurunuzu bozmanıza gerek yok fıstıklar aklinialirimsmile
Buluşmaya gidip de senin olduğunu biliyordum demek ne kadar saçma. O saatten sonra biliyordum dese kaç yazara demese kaç yazar. Ağzıyla kuş tutsa inandıramaz kendini. Farkına varan insan, tamam anladım sensin, istersen uzatma artık der kapatır konuyu. Aksi takdirde sonuçlarına katlanması gerektiğini bilir.
bu şekilde varılmazsa nasıl varılabilir aldatıpp aldatmayacağı sonucuna.bence bunu anlamanın en güzel yollarından biridir bu
Buluşmaya gidip karısını görünce ;
-Aaaa karıcığım sen mi geldin ben de tam seni bekliyordum
-Allah bilir artık kimi beklediğini
-Olur mu karıcığım ,ben zaten biliyordum senin olduğunu
-:1shok:
Böyle bir muhabbet geçebilir de geçmeyebilir de...
Adamın kafası basit çalışıyorsa hemen böyle bir palavra yoluna başvuracaktır.
Ama kadın da kendi gibi saf değil ya inanmayacak elbette ki adam buluşmaya gittiyse onun hiçbir şekilde mantıklı bir açıklaması dahi olamaz.
Konu sahibinden hala haber yok CADIARZU