- 19 Şubat 2010
- 4.941
- 3
bence kendi gitmesin başka birini ayarlasınohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
Bence tam tersi kendi gitmeli diye düşünüyorum.
Kendi gitsin ki görsün koynunda yatırdığı adamın ne işler karıştırdığınıtabi giderse
nihayet bugun mesajıma cevap geldı:) ve ccok mutluyum sımdılık... ona yazdıgım en son mesaj şuydu... '' anlasılan senınde eşinle sorunların var... benımle tanısmak ıstedıgıne gore onu sevmıyorsun... sonuçta iyi gıden bır evlılıgı bozmak ıstemem bende... ama bellıkı mutlu degılsın... belkii anlatmak ıstersın sorunlarını...
cevap:
'' benım karımla bır sorunum yok.. onu sevıyorum. ve mutluyum. senınle msn de konusuruz ara sıra dıye arkadaslık teklıfını kabul etmıstım...bunu bastada belırtmıstım zaten... ama sanırım senın nıyetın farklıymıs... senınde zaten msn için vaktın yokmus... o zman artık senı rahatsız etmem bır daha...!'''
bır kac gun sonra yurtdışına gıdıyorum. eger benım gıttıgımde tekrar bır mesaj atmazsa testı gecmıs olacak... ama belkı de benım anladıgımı falan düşünmus olabılır.... son zamanlarda tabıkı ıstemesemde tavırlarım degısmısdı cunkı...
eger o zaman tekrar bır mesaj atmazsa ne mutlu bana.....
sizede fıkırlerınız ve yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım.....
o zaman boşver be canım seviyosan böyle işler yapmaya kalkma üzülen en çok en sen oluyosun kendini üzme canım allaha emanet olopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
artık asla böyle bır seye kalkısmam.... bu bana ıyı bır ders oldu sanırım...
ama sonuçtan mutlu degılım de degıl hanıopuyorumnanaktan
nihayet bugun mesajıma cevap geldı:) ve ccok mutluyum sımdılık... ona yazdıgım en son mesaj şuydu... '' anlasılan senınde eşinle sorunların var... benımle tanısmak ıstedıgıne gore onu sevmıyorsun... sonuçta iyi gıden bır evlılıgı bozmak ıstemem bende... ama bellıkı mutlu degılsın... belkii anlatmak ıstersın sorunlarını...
cevap:
'' benım karımla bır sorunum yok.. onu sevıyorum. ve mutluyum. senınle msn de konusuruz ara sıra dıye arkadaslık teklıfını kabul etmıstım...bunu bastada belırtmıstım zaten... ama sanırım senın nıyetın farklıymıs... senınde zaten msn için vaktın yokmus... o zman artık senı rahatsız etmem bır daha...!'''
bır kac gun sonra yurtdışına gıdıyorum. eger benım gıttıgımde tekrar bır mesaj atmazsa testı gecmıs olacak... ama belkı de benım anladıgımı falan düşünmus olabılır.... son zamanlarda tabıkı ıstemesemde tavırlarım degısmısdı cunkı...
eger o zaman tekrar bır mesaj atmazsa ne mutlu bana.....
sizede fıkırlerınız ve yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım.....
msnde konuşsaydınız kocanız razıydı ama. buna rağmen mutlusunuz yani? direkt olaya atlamanızdan ürkmüştür, muhtemelen hayat kadını sanmıştır. enayi mi para verecek? (kızmayın da yani) yavaş yavaş konuşaraktan olaya girseydiniz bu adamın karşı çıkacağını sanmıyorum ben de.
art niyetlice olabilir belki ama msn de gormeden,biraz tanimadan neden hemen atlasin ki?
Çok doğru, iki mesajla üstüne mi atlayacaktı ki kadının? Gerizekâlı değilse kıllanmıştır ayrıca.