eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

bence kendi gitmesin başka birini ayarlasınohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Bence tam tersi kendi gitmeli diye düşünüyorum.

Kendi gitsin ki görsün koynunda yatırdığı adamın ne işler karıştırdığını tabi giderse

Bence tam tersi kendi gitmeli diye düşünüyorum.

Kendi gitsin ki görsün koynunda yatırdığı adamın ne işler karıştırdığını tabi giderse

bencede kendi gitmesin onlar buluşurken baskın yapsın kolay gelsin diye biz konuşa durak nerde bu kız herhalde facede görüşmüşlerdirCADIARZU:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

hepsi yapar diyen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum. evinizde kuzu sandığınız adamlar dışarıda neler yapıyolar tahmin bile edemezsiniz.

eşinize güveniniz varken niye böyle birşey yapma gereği duyduğunuzu bende anlamış değilim.bence siz eşiniz sizi aldatırsa ne yaparım düşüncesi üstünde fazla yoğunlaşmışsınız.durduk yerde ''ya aldatıyorsa''boyutuna getirmişsiniz kuruntularınızı.şöyle yapın böyle yapın diyemem ama eşinizin yüzüne vurduğunuzda bu hatasını tepkisi bence ''ben senin olduğunu biliyordum''şeklinde olacak.sengözlerimebaksanab

nihayet bugun mesajıma cevap geldı:) ve ccok mutluyum sımdılık... ona yazdıgım en son mesaj şuydu... '' anlasılan senınde eşinle sorunların var... benımle tanısmak ıstedıgıne gore onu sevmıyorsun... sonuçta iyi gıden bır evlılıgı bozmak ıstemem bende... ama bellıkı mutlu degılsın... belkii anlatmak ıstersın sorunlarını...

cevap:

'' benım karımla bır sorunum yok.. onu sevıyorum. ve mutluyum. senınle msn de konusuruz ara sıra dıye arkadaslık teklıfını kabul etmıstım...bunu bastada belırtmıstım zaten... ama sanırım senın nıyetın farklıymıs... senınde zaten msn için vaktın yokmus... o zman artık senı rahatsız etmem bır daha...!'''

bır kac gun sonra yurtdışına gıdıyorum. eger benım gıttıgımde tekrar bır mesaj atmazsa testı gecmıs olacak... ama belkı de benım anladıgımı falan düşünmus olabılır.... son zamanlarda tabıkı ıstemesemde tavırlarım degısmısdı cunkı...
eger o zaman tekrar bır mesaj atmazsa ne mutlu bana.....

sizede fıkırlerınız ve yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım.....

sevindim senin adina canim.

o zaman boşver be canım seviyosan böyle işler yapmaya kalkma üzülen en çok en sen oluyosun kendini üzme canım allaha emanet olopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

o zaman boşver be canım seviyosan böyle işler yapmaya kalkma üzülen en çok en sen oluyosun kendini üzme canım allaha emanet olopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

artık asla böyle bır seye kalkısmam.... bu bana ıyı bır ders oldu sanırım...
ama sonuçtan mutlu degılım de degıl hanıopuyorumnanaktan

msnde konuşsaydınız kocanız razıydı ama. buna rağmen mutlusunuz yani? direkt olaya atlamanızdan ürkmüştür, muhtemelen hayat kadını sanmıştır. enayi mi para verecek? (kızmayın da yani) yavaş yavaş konuşaraktan olaya girseydiniz bu adamın karşı çıkacağını sanmıyorum ben de.

artık asla böyle bır seye kalkısmam.... bu bana ıyı bır ders oldu sanırım...
ama sonuçtan mutlu degılım de degıl hanıopuyorumnanaktan

olsun kız adam eşimi seviyorum demiş yaaa gerçeğide anlatta bidaha böyle şey yapmasın yapacak olursa korkar belki kendini geri çeker kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Vazcaymış demek ki

Kızın msn için vakti olsaydı görüşmeye dünden razıydı demek ki..Seninle msn de arasıra konuşuruz diye teklifini kabul etmiştim demiş..Buna rağmen mutluyum felan demişsiniz..

Çok ince ayrıntılar bunlar.Sinek de küçüktür ama mide bulandırır

Ne diyeyim ...Sana mutluluklar..

vereliniortak olay budur işte vereliniortak

art niyetlice olabilir belki ama msn de gormeden,biraz tanimadan neden hemen atlasin ki?

senin olduğunu anlamış olabilirde
hemen ilk konuşmada buluşalım demesi düşündürücü bende.

Adam karısından kıllansaydı hala msn de konuşmaktı amacım,seninde msn e ayıracak vaktin yokmuş o zaman bu işi burda kapamak gibisinden konuşmazdı...

Kıllanmamıştır heralde ama aklında soru işareti oluşmuştur konu sahibi arkadaş karınla mutsuzmusun diye sorunca...

Bu soruyu sormamalıydı o an işte.Madem başladı devam ettirmeliydi.

Adamın da zaten gözü varmış bu tür işlerdeki msn de konuşurduk felan demiş.

Yoksa evli bir adamın hiç tanımadığı sadece face de görüp ekleştiği bir kadınla neden msn de görüşsün ki amacı ne yani ...Amacı belli işte

Çok doğru, iki mesajla üstüne mi atlayacaktı ki kadının? Gerizekâlı değilse kıllanmıştır ayrıca.

Katılıyorum. Artık eşlerimizin tanımadıkları bayanlarla, msn de sohbet etmelerini iyi niyetle karşılar hale geldik heralde. Yeter ki buluşmasın, gerisi sorun değil. Sonuçta msn de bu konuşmanın başka yönlere gitme olasılığı çok yüksek. Zaten insan , eşi ve dostları varken, neden hiç tanımadığı bir bayanla sohbet etmek ister ki. Neden? Otursun sizle geçirsin zamanını.

Bu işin zaten face de ilerlemesi mümkün değil. Mecburen msn isteyecek, herkesin yaptığı gibi.

Msnde konuşup ne yapacakmış,acaba garibim konuşacak insan bulamamış mı çevresindebilmiyorumkismile
Konu sahibi arkadaşım,eşine de ki,ben de msnden bi arkadaş buldum,ama sadece msnde arkadaşım,sakıncası var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…