eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

bencede olan olmuş artık madem öyle bişiye kalkıştın sonuçlarına da katlanıcaksın cnm sor ona söyle yani açıkla bence hesabını sor ilişkide ne kadar güven olursa olsun böyle şeyler oluyo işte bende ilk zamanlar sevgilimi denemiştim tammm arkadaşların zorlamasıyla yapmıştım ama olsun yapmıştım yani sonuçta çok şükür benim ki beni üzücek şeyler söylemedi aksine benden bahsetti sevdiğini falan söyledi bunun sonunda kızdı bana ama napim yani gaza geldim belkide hemm sonrada defalarca o beni denedi kızdı ama o benden daha çok yaptı yanii hihikaydirigubbakcemile3ama artıkikimizde yapmıoruz tabi böyle şeyler güvenim sonsuz aşkıma o kadar güveniorum ki umarım Allahım bu güvenimi boş çıkarmaz:Saruboceq:

ben konu sahibinin haklı olduğunu düşünüyorum benimde içimde bir şüphem olsa yapardım sonuçta hiç kimse böyle birşeye başlarken güvenmese bile iyi sonuçlanmasını ister . eminim konu sahibide böyle başladı ama sonu hüsran oldu.

bazı arkadaşlar durduk yere neden yaptın demişler birşeyler hissedipte aman boşver mutluyum diyip yaşamak bence daha zor olur

oyunu bence devam ettirmelisin sonucunada sen karar vericeksin inşallah hayırlısı olur

ben konu sahibinin haklı olduğunu düşünüyorum benimde içimde bir şüphem olsa yapardım sonuçta hiç kimse böyle birşeye başlarken güvenmese bile iyi sonuçlanmasını ister . eminim konu sahibide böyle başladı ama sonu hüsran oldu.

bazı arkadaşlar durduk yere neden yaptın demişler birşeyler hissedipte aman boşver mutluyum diyip yaşamak bence daha zor olur

oyunu bence devam ettirmelisin sonucunada sen karar vericeksin inşallah hayırlısı olur

Iyide arkadas esinden süphelenmemiski!
Hic aklima gelmeyen seyi yaptim ve durduk yere
facede bir profil acip esimi ekledim diyor.
Yani ortada birsey yokken maceraya atilmis arkadas..
Kocasida buna karsilik verince ve randevusunu kabul edince konu acmis.
Zaten bu saatten sonra yapacak pek birsey yok,oyunu devam ettirecek,randevuya gidecek ya sonra??
Iste sonrasi bundan sonra basliyor,
arkadasi kocasi ikna etti diyelim,hayati boyunca esine süphe ile yanasacak.
Güzel bir ata sözü vardir bu tür seyler icin kullanilir..
Minareyi calan,Kilifinida hazirlar demisler...

eğer gerçekten güveniyorsan böyle bir riske girmene gerçekten gerek yokmuştu. şu andan sonra bu şüpeylede yaşayamassın zaten yani ben olsam kendi kendimi yerim. o yüzden eşinle açık açk konuşman gerektiğini düşünüyorum. muhtemelen tartışma yaşarsınız ama için rahatlar en azından.

artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak..şüphe,acı dolu yeni bi hayat başlıyor sizin için..oyun devam etsede etmesede

eger esine o bendim desen o da biliyordum diyecek yada baska bahaneler bulacak.
erkekler herzaman bi kilif bulur.bazen en guzeli gercekleri bilmemek..daha az aci veriyor en azindan.
boyle bisey yapmissin ya yaptiklarini yuzune vurup ayrilacaksin yada susacaksin..susarsan da omur boyu torpulenecek kalbin ve guvenin.zor bi durum

Böyle Bişeyi ancak BoşanaBilecek cesaretim olursa yaparım :nazar:

artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak..şüphe,acı dolu yeni bi hayat başlıyor sizin için..oyun devam etsede etmesede

O kadar da değil..sengözlerimebaksanab
Sadece arkadaşımız erkeklerin dünyasına biraz yakından bakmış oldu, bundan sonra temkinli olacak..
Sonuçta kocası kendi kendine fırsat yaratmış değil, gidip ilişki yaşamış değil..
"Kocam asla yapmaz" zaten doğru bir yaklaşım değil, arkadaşımız da eşine artık olması gerektiği kadar güvenecek, hepsi bu.. Hepimiz de öyle yapmalıyız zaten. Bu oyunda, kocası teklifi kabul etmemiş olsaydı bile, bu bir süre sonra kabul etmeyeceği anlamına gelmezdi. Erkekler heyecanı seviyor, acı ama gerçek.

İstanbul dışında yaşıyordum, iş dolayısıyla, sene 2002..
Ben bekarım o vakit, evli bir bayan arkadaşım var, bebeği de var, eşiyle mutlu..:ecrin_bebek:
İhanet konusunda çok katı arkadaşım, hatta ara ara eşini dener, eşi oyuna gelmez, arkadaşımın da güveni daha bir sağlamlaşırdı.:lepi:
O dönem apartmanda kapı komşum da işyerinden başka bir hanım arkadaş..
Bir sabah ben havaalanına gidiyorum, saat sabahın 5'i..
Çocuklu arkadaşımın kocası, karşı komşum olan bayanın evinden çıkıyor ve kapıda bile öpüşüyorlardı..:1shok::1shok:
Üçümüzde aynı şirkette çalışıyoruz o dönem..
Beni gördüler, içeri girip kapıyı kapattılar..eyvahedigeldismile
Söylesen tesiri yok, sussan gönül razı değil demiş Fuzuli..:çok üzgünüm:
Seyahat dönüşünde kapıyı çalıp o kadına bütün öfkemi kustum. kötükedihüso
Arkadaşımın kocası ona eşinden boşanacağı tarihi bile söylemiş, kadın hüngür hüngür ağladı, çok aşığım diye..senağlama
Arkadaşıma karşı Sustum.. Fazla görüşmemeye çalıştım, ne yapayım.:çok üzgünüm:
Yıllar geçti, ben başka şehirdeyim artık.. Geçen gün Face' de eklemiş beni arkadaşım..
Evliler hala, bir bebekleri daha olmuş.. O diğer kadının da ömrü doldu demekki..mafoldumbenmafoldumben

bence senin olduğunu anladı ve bunu bir daha yapmaman için sana güzel bir planı var tatlım. bende çünkü eşimin evlenmeden önceki oyununu anlayıp kabul etmiştim gittim bekledim gelmedi kimse sonra eşimi aradım gel .... dayım beni al dedim hiç konuşmadı suçlu suçlu baktı yüzüme. şimdi arada sırada aklıma geldikçe şunu yapmıştın bana ama yemedim dimi felan diye :)))

bende söylersen bu işle bir kılıf bulabileceğini düşünüyorum tamamla şu işi be arkadaşım..rahat et..

yeni hesap açtıysanız hiç arkadaşınız yoktur o hesapla eşiniziniz hiç arkadşaı olmayan ne olduğu belli olmayan birisini hemen kabul etmesi ve hemen buluşmak istemesi çok saçma.
ya anladı
ya da inanılmaz kadın düşkünü..
dilerim b şıkkı değildir..
şu dk dan sora buluşsanız bile senin olduğunu biliyordum diyecek siz mağdur olacaksınız ..

eşimi çok sevıyorum. 3 yıllık evlıyız....
hic aklımda öyle bırsey yokken, birden eşimi denemek aklıma geldı. facebookta bi sayfa açtım ve eşime arkadaşlık teklif ettim. tabiki farklı bir isim ve resimle. eşim kabul etti. sonra mesaj yazıdım. etkileyici bir mesaj...
tanışmak istedi. buluşalım mı dedım... kabul ettimafoldumben

ne yapmalıyım sizce???

çokk güvenıyordum ona. asla yapmaz öyle şeyler dıyordum. hayal kırıklığına uğradımmafoldumben

Ne anliyorsunuz bu test etmekten anlamiyorum.

Cok sacma geliyor bana.

Bosu bosuna icine kurt düsürdün, simdi bir daha asla esine eskisi gibi güvenemeyeceksin.....bitti....:kahve:

Hep derim bunu....böyle birsey yapacaksaniz kafanizda bosanma fikri olmali, durduk yere yapilmaz:eek:lmaz:

bana tuhaf geliyor böyle denemeler test etmeler filan.denemen aslında ona baştan beri güvenmediğini gösteriyor durduk yere iş aldın başına.şimdi eşine bunu anlatsan kavga etsen snra nasıl yüzüne bakacaksın sussan öflkeni nasıl kontorl edeceksin.ne gerek va canım böyle şeylere.

belki de gerçekten buluşmicak dalga amaçlı yaptı...
bende bi tane böyle hayali facebook açmıştım işte görüşmek isteyenler oluyodu randevu falan veriyodum ama boş boş yani...

belki de böyle bişeydir...
randevu yerinde bence görüşün siz... bakalım sizi karşısında görünce ne yapcak gelirse tabii

valla güvenmemek değil erkeklere gerek bazen böyle şeyler...şimdi başka bi kadın yazmış olaydı bak adam gidecekmiş
ama evliyim falan diyebilirdi yaff facebook varda sizin beraber fotonuz yok mu ki

Ne anliyorsunuz bu test etmekten anlamiyorum.

Cok sacma geliyor bana.

Bosu bosuna icine kurt düsürdün, simdi bir daha asla esine eskisi gibi güvenemeyeceksin.....bitti....:kahve:

Hep derim bunu....böyle birsey yapacaksaniz kafanizda bosanma fikri olmali, durduk yere yapilmaz:eek:lmaz:

Kesinlikle katiliyorum arkadasim, artik icinde hep bir suphe olacak daha once de dedigim gibi deneme yapiliyorsa en agir sonuca katlanmak gerek...Her erkek biz bayanlar gibi degil maalesef :1no2:

hilal 64 arkadaşım eşinin bu girişimi sana karşı sadakatsizliğini ortaya koymuyor, üzülme..

inşaallah sınavı geçer yani senin olduğunu anlamışdır umarım ki boşuna üzmeyin kendinizi eeeeeeeeeeeee sonra ne yaptın anlatsana vazgeçtin mi devam etmekten ya da devam ediyomu ayyyyyyyy dizi gibi oldu sonu mutlu biter inşaallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Madem bu kadarını yaptın buluş o zaman karşısında seni görsün bakalım ne yapacak...
Ama yanlış yaptın bence hiç yoktan yere huzurunu kaçırdın...

sempatiksalakcinni katılıyorum morarsın biraz, bakalım sonra ne yapıcak bi daha cesaret edemez belki bu tür şeylere....

X