eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

Bence daha fazla deşme bu konuyu. Devam edebilirdi eşin, verdiği cevapla sınavı geçmiş bence başka erkekler bu kadarını bile zor yazabilir. Mutluluklar dilerim cnm a.s.

Kıllanmak kafada soru işareti oluşması anlamını taşır zaten. Ve arkadaşımızın tavırları ve birden adamın üstüne düşmesi sonucu çok normal bir şey bu.

Doğru bir şey değil, ama başlamışsa hakkını vermeli, sinsice davranmalıydı diye düşünüyorum ben de, bu şekilde kestirip atması bence çok normal. Erkekleri neden o kadar küçümsüyorsunuz ki?

Ha, evet adam benim gözümde asla masum değil, o taraklarda bezi olmayan adam sohbeti o kadar bile ilerletmez, veya seninle msnde konuşacağım da demezdi. msnde de neyi konuşacaksa artık. Amacı belli bence de

vallahı esınızın yapmıyca varsada aklına sız sokmussunuz..face de bu tarz teklıf olcanı ..
bı adresde bulusun karsısına cıkın acıkca neden yapdın dıye sorun sızde aynı gun ıcınde evde baska plan yapın bakalım bulusmayamı gıdıcek sızlemı olcak (gercı ıkısındede sız basrolde olcaksınız )..
en azından esınızle acık kartlarla sorun..

Olay konu sahibinin nazarında kapanalı çok oldu. Ama zannımca başka bir kadının çıkıp eşinin aklına bu tip şeyleri sokması karşısında tepkisi ne olurdu onu görmek istemiştir...

abla sen bize faceini ver eniştenin bi de biz deneyelim :)))

abla sen bize faceini ver eniştenin bi de biz deneyelim :)))

İşe yarayabilir, sonuçta sahte hesap kendini belli ediyordur, içi boş olunca "ben daha yeni açıldım, sebebi her şey olabilir bence dikkatli ol" diye bas bas bağırıyordur, ama gerçek bir kişi niyeti belli bir insanı ağına daha kolay düşürür sanırım :hulya:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bence onu kekle...............onu parmagında oynat baska bir kadın olarak.........görsun gününü

Adama acımaya başladım, yapacağı yoksa da yapacak.Eşi biryere kadar yapacağını yapmışta, sonrasında yaşayacağı sonucu göze aldığını hiç sanmıyorum arkadaşın. O yüzden devam etmemesi iyi olur bence.

Ya zaten boş bir face ile yapılmayacak ki bu iş

Fotolar felan eklenecek...

Çeşitli gruplara üye olunacak..

5-6 dene de arkadaş ekledin mi olur işte sositososito

Boş derken bomboş demedim zaten. Arkadaş, paylaşım şudur budur bir şekilde halledilse de fotoğraf sakat iş sanırım. Ben sahte olduğunun anlaşılabileceğini düşünüyorum her türlü

Boş derken bomboş demedim zaten. Arkadaş, paylaşım şudur budur bir şekilde halledilse de fotoğraf sakat iş sanırım. Ben sahte olduğunun anlaşılabileceğini düşünüyorum her türlü

Adam da o niyet varsa anlamaz zaten...

Öyle manken resmi felan da koymucan canım .

Gene böyle face de yada başka bir arkadaşlık sitesinden bulup eklicen resim,anlaşılmaz o zaman

canım sende 'eşinle sorunların varmı falan diye sorunca tabiiki anlamıştır sen oldugunu,acemice oynamışsın oyunu,belkide bilerek yaptın kendini kandırmak için..

1.sanırım aranızda anlattıklarıma ınanmayanlar var... cok komık:) sadece benım yerımde ne yapardınız dıye öğrenmek ıstedım. bu kadar art nıyetlı olmayalım...ki başka ne nıyetım olabılırdı onuda anlamadım!

2. herseyı en ınce ayrıntısına kadar anlatmadım tabıkı. dolayısıyla bazıları bu sonuçtan mutlumusun dıye sasırmıslar... ınanın sız bu durumda olsaydınız kocanızı anlından öperdınız... tamam baştan yaptığı şey yanlıştı... arkadaslık teklıfını kabul etmemelıydı elbette. ki benım akıllı kocam bana sen bunu tanıyormusun dıye sordu, teklıfı gordugunde... ( ben tabıkı duymamazlıktan geldım)

3. bende bazen msn.de tanımadıgım kişilerle dertleşiyorum. aynı şu an burda yaptıgımız gıbı. tanımadıgınız ınsanlarla konusmak cok daha kolaydır...ve bu yüzden msn işini fazla ciddiye almıyorum. ki yapacak olan msn i falan beklemez... dırek bulusalım teklıfını kabul eder bence...

en azından artık kocam böyle bır teklıf aldıgında ne yapacagını bılıyorum...

zaten ılkk yazıdgım mesajda belırttım face'e yenı katıldıgımı. ve soy ısımlerımızı özellıkle aynı yaptım. ve bu yuzden onu ekledıgımı soyledım.... o kadarda acemi değiliz ohaoldumsmile

Anlatıyorsun anlatıyorsun sonra ben bazı şeyleri anlatmamıştım diyorsun.

Sen gizlersen biz de kafamıza göre yorum yaparız nerden bilelim adamın sana bunu tanıyomusun diye sorduğunu müneccimmiyiz biz.

Sen diyeceksin ki biz de ona göre söyleyelim düşüncemizi...

Neyse ne,sana söylemesi benim konu hakkında ne düşündüğümü değiştirmez sonuçta.

Ben hala eşinin hatasız olduğunu düşünmüyorum.Msn de konuşmak istemesi tanışmak istemesi normal değil.

Adam da o niyet varsa anlamaz zaten...

Öyle manken resmi felan da koymucan canım .

Gene böyle face de yada başka bir arkadaşlık sitesinden bulup eklicen resim,anlaşılmaz o zaman

Niyeti o olan erkeklerin de kafası çalışır bi nebze diye düşünüyorum, insan kıllanır ve usturuplu davranır. Bir de başkalarının fotoğraflarını o şekilde kullanmak bir bilişim suçudur, yaptırımı vardır. Kisacası baştan sona yaş iş. Hoş zaten konu sahibesinin de içi rahat biz neyi konuşuyoruz ki

Biz elbette detayları bilemeyiz, ama içiniz rahat ettiyse Allah huzurunuzu kaçırmasın demekten başka bir şey gelmez elimizden. O kadar laftan sonra bunu bir imâ olarak görmeyin, içimden gelerek söylüyorum boshayallersmile

Bir çok kere yazdım tekrar yazıyorum.Bazı şeyleri kurcalayan kadın mutsuz olmaya mahkumdur.Kurcalarsan bulursun bir şeyler, üstelik sen yaratıyorsun.Ne diye böyle şeyler yaparsınız, neden kurcalıyorsunuz ki.Yani ben 7 senelik evliyim biz salak mıyız bende atarım eşime mesaj, bir şekilde denerim bakalım ne yapıyor adam diye.Kusura bakmayında önüne gelen hiç bir fırsatı kaçırmaz erkekler.Haa belki uğraşmaz ama madem hazır önüne geliyor ee neden denemesin ki ( sizi sevse aşkından geberse bile) Çözün artık şu erkekleri uğraşmayın, mutsuz etmeyin kendinizi.

Ben senin yerinde olsaydım.Daha fazla bu oyunu sürdürmezdim.Ama bilemiyorum ki bu çok farklı bir şey.Bakk güzel oldumu içine kurt düşürdün.Yesin dursun seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…