Adam karısından kıllansaydı hala msn de konuşmaktı amacım,seninde msn e ayıracak vaktin yokmuş o zaman bu işi burda kapamak gibisinden konuşmazdı...
Kıllanmamıştır heralde ama aklında soru işareti oluşmuştur konu sahibi arkadaş karınla mutsuzmusun diye sorunca...
Bu soruyu sormamalıydı o an işte.Madem başladı devam ettirmeliydi.
Adamın da zaten gözü varmış bu tür işlerdeki msn de konuşurduk felan demiş.
Yoksa evli bir adamın hiç tanımadığı sadece face de görüp ekleştiği bir kadınla neden msn de görüşsün ki amacı ne yani ...Amacı belli işte
vallahı esınızın yapmıyca varsada aklına sız sokmussunuz..face de bu tarz teklıf olcanı ..
bı adresde bulusun karsısına cıkın acıkca neden yapdın dıye sorun sızde aynı gun ıcınde evde baska plan yapın bakalım bulusmayamı gıdıcek sızlemı olcak (gercı ıkısındede sız basrolde olcaksınız )..
en azından esınızle acık kartlarla sorun..
abla sen bize faceini ver eniştenin bi de biz deneyelim :)))
sinir bozucu bi durummmm keşkeee yapmasaydın böle bi oyun cnmmmm artık aklında sürekli soru işareti kalcak...madem başladınnnn bu oyuna devamını getirrr..git buluşşşş nediycek..ama bilkii üste çıkar eşiniz çünküüüüüüü onu sınıyorsunuz...
ha bu arada yine yeni bir üye ve yine ilk msjı ve ilk konusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İşe yarayabilir, sonuçta sahte hesap kendini belli ediyordur, içi boş olunca "ben daha yeni açıldım, sebebi her şey olabilir bence dikkatli ol" diye bas bas bağırıyordur, ama gerçek bir kişi niyeti belli bir insanı ağına daha kolay düşürür sanırım :hulya:
Ya zaten boş bir face ile yapılmayacak ki bu iş
Fotolar felan eklenecek...
Çeşitli gruplara üye olunacak..
5-6 dene de arkadaş ekledin mi olur işte sositososito
Boş derken bomboş demedim zaten. Arkadaş, paylaşım şudur budur bir şekilde halledilse de fotoğraf sakat iş sanırım. Ben sahte olduğunun anlaşılabileceğini düşünüyorum her türlü
Ya zaten boş bir face ile yapılmayacak ki bu iş
Fotolar felan eklenecek...
Çeşitli gruplara üye olunacak..
5-6 dene de arkadaş ekledin mi olur işte sositososito
1.sanırım aranızda anlattıklarıma ınanmayanlar var... cok komık:) sadece benım yerımde ne yapardınız dıye öğrenmek ıstedım. bu kadar art nıyetlı olmayalım...ki başka ne nıyetım olabılırdı onuda anlamadım!
2. herseyı en ınce ayrıntısına kadar anlatmadım tabıkı. dolayısıyla bazıları bu sonuçtan mutlumusun dıye sasırmıslar... ınanın sız bu durumda olsaydınız kocanızı anlından öperdınız... tamam baştan yaptığı şey yanlıştı... arkadaslık teklıfını kabul etmemelıydı elbette. ki benım akıllı kocam bana sen bunu tanıyormusun dıye sordu, teklıfı gordugunde... ( ben tabıkı duymamazlıktan geldım)
3. bende bazen msn.de tanımadıgım kişilerle dertleşiyorum. aynı şu an burda yaptıgımız gıbı. tanımadıgınız ınsanlarla konusmak cok daha kolaydır...ve bu yüzden msn işini fazla ciddiye almıyorum. ki yapacak olan msn i falan beklemez... dırek bulusalım teklıfını kabul eder bence...
en azından artık kocam böyle bır teklıf aldıgında ne yapacagını bılıyorum...
Adam da o niyet varsa anlamaz zaten...
Öyle manken resmi felan da koymucan canım .
Gene böyle face de yada başka bir arkadaşlık sitesinden bulup eklicen resim,anlaşılmaz o zaman
eşimi çok sevıyorum. 3 yıllık evlıyız....
hic aklımda öyle bırsey yokken, birden eşimi denemek aklıma geldı. facebookta bi sayfa açtım ve eşime arkadaşlık teklif ettim. tabiki farklı bir isim ve resimle. eşim kabul etti. sonra mesaj yazıdım. etkileyici bir mesaj...
tanışmak istedi. buluşalım mı dedım... kabul ettimafoldumben
ne yapmalıyım sizce???
çokk güvenıyordum ona. asla yapmaz öyle şeyler dıyordum. hayal kırıklığına uğradımmafoldumben