1.sanırım aranızda anlattıklarıma ınanmayanlar var... cok komık:) sadece benım yerımde ne yapardınız dıye öğrenmek ıstedım. bu kadar art nıyetlı olmayalım...ki başka ne nıyetım olabılırdı onuda anlamadım!
2. herseyı en ınce ayrıntısına kadar anlatmadım tabıkı. dolayısıyla bazıları bu sonuçtan mutlumusun dıye sasırmıslar... ınanın sız bu durumda olsaydınız kocanızı anlından öperdınız... tamam baştan yaptığı şey yanlıştı... arkadaslık teklıfını kabul etmemelıydı elbette. ki benım akıllı kocam bana sen bunu tanıyormusun dıye sordu, teklıfı gordugunde... ( ben tabıkı duymamazlıktan geldım)
3. bende bazen msn.de tanımadıgım kişilerle dertleşiyorum. aynı şu an burda yaptıgımız gıbı. tanımadıgınız ınsanlarla konusmak cok daha kolaydır...ve bu yüzden msn işini fazla ciddiye almıyorum. ki yapacak olan msn i falan beklemez... dırek bulusalım teklıfını kabul eder bence...
en azından artık kocam böyle bır teklıf aldıgında ne yapacagını bılıyorum...
nihayet bugun mesajıma cevap geldı:) ve ccok mutluyum sımdılık... ona yazdıgım en son mesaj şuydu... '' anlasılan senınde eşinle sorunların var... benımle tanısmak ıstedıgıne gore onu sevmıyorsun... sonuçta iyi gıden bır evlılıgı bozmak ıstemem bende... ama bellıkı mutlu degılsın... belkii anlatmak ıstersın sorunlarını...
cevap:
'' benım karımla bır sorunum yok.. onu sevıyorum. ve mutluyum. senınle msn de konusuruz ara sıra dıye arkadaslık teklıfını kabul etmıstım...bunu bastada belırtmıstım zaten... ama sanırım senın nıyetın farklıymıs... senınde zaten msn için vaktın yokmus... o zman artık senı rahatsız etmem bır daha...!'''
bır kac gun sonra yurtdışına gıdıyorum. eger benım gıttıgımde tekrar bır mesaj atmazsa testı gecmıs olacak... ama belkı de benım anladıgımı falan düşünmus olabılır.... son zamanlarda tabıkı ıstemesemde tavırlarım degısmısdı cunkı...
eger o zaman tekrar bır mesaj atmazsa ne mutlu bana.....
sizede fıkırlerınız ve yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım.....
Bence daha fazla deşme bu konuyu. Devam edebilirdi eşin, verdiği cevapla sınavı geçmiş bence başka erkekler bu kadarını bile zor yazabilir. Mutluluklar dilerim cnm a.s.
1.sanırım aranızda anlattıklarıma ınanmayanlar var... cok komık:) sadece benım yerımde ne yapardınız dıye öğrenmek ıstedım. bu kadar art nıyetlı olmayalım...ki başka ne nıyetım olabılırdı onuda anlamadım!
2. herseyı en ınce ayrıntısına kadar anlatmadım tabıkı. dolayısıyla bazıları bu sonuçtan mutlumusun dıye sasırmıslar... ınanın sız bu durumda olsaydınız kocanızı anlından öperdınız... tamam baştan yaptığı şey yanlıştı... arkadaslık teklıfını kabul etmemelıydı elbette. ki benım akıllı kocam bana sen bunu tanıyormusun dıye sordu, teklıfı gordugunde... ( ben tabıkı duymamazlıktan geldım)
3. bende bazen msn.de tanımadıgım kişilerle dertleşiyorum. aynı şu an burda yaptıgımız gıbı. tanımadıgınız ınsanlarla konusmak cok daha kolaydır...ve bu yüzden msn işini fazla ciddiye almıyorum. ki yapacak olan msn i falan beklemez... dırek bulusalım teklıfını kabul eder bence...
nihayet bugun mesajıma cevap geldı:) ve ccok mutluyum sımdılık... ona yazdıgım en son mesaj şuydu... '' anlasılan senınde eşinle sorunların var... benımle tanısmak ıstedıgıne gore onu sevmıyorsun... sonuçta iyi gıden bır evlılıgı bozmak ıstemem bende... ama bellıkı mutlu degılsın... belkii anlatmak ıstersın sorunlarını...
cevap:
'' benım karımla bır sorunum yok.. onu sevıyorum. ve mutluyum. senınle msn de konusuruz ara sıra dıye arkadaslık teklıfını kabul etmıstım...bunu bastada belırtmıstım zaten... ama sanırım senın nıyetın farklıymıs... senınde zaten msn için vaktın yokmus... o zman artık senı rahatsız etmem bır daha...!'''
bır kac gun sonra yurtdışına gıdıyorum. eger benım gıttıgımde tekrar bır mesaj atmazsa testı gecmıs olacak... ama belkı de benım anladıgımı falan düşünmus olabılır.... son zamanlarda tabıkı ıstemesemde tavırlarım degısmısdı cunkı...
eger o zaman tekrar bır mesaj atmazsa ne mutlu bana.....
sizede fıkırlerınız ve yorumlarınız ıcın cok tesekkur ederım.....
Hee adam karımı seviyorum demiş hakkını yemeyelim ... a.s
Onu sevmesi tanımadığı kadınlarla sohbet edemeyecek olmasını gerektirmiyor...
Bide eklemedende karısına tanıyormusun diye sormuşş oda hiçç duymamazlıktan gelerek eşinin sonradan aklından film şeridi gibi geçip çakmasına neden olmuş..
Allah aşkına hangi kadın o anda duymazz aa bakayımm kimmişş demezz...
Çok falso vermişsin ...
Bi insan altından kalmayacağı yükün altına girmeyecekk girdiysede ezilmeye razı olacak...
Arkadasin durumu biraz pire icin yorgan yakmayayima donmus ama ilerde o pire buyuyup deve olabilir...Aslinda neyin ne oldugu ortada ama bunu kabullenecek kadar cesur yurekler cogumuzda olmayabiliyor.Umarim arkadas bundan sonra yanilmaz,esine olan guvenini 1-2 mesajla denemeye kalkmaz.Cunku benim nezdimde ha mesajla olmus ha yuzyuze,ha beyinde ha kalpde...Gercekleri kabullenmek zordur cunku herseyin bir de sonrasi vardir.Sonra ki adima da herkes cesaret edemez arkadaslar.
Hee adam karımı seviyorum demiş hakkını yemeyelim ... a.s
Onu sevmesi tanımadığı kadınlarla sohbet edemeyecek olmasını gerektirmiyor...
Bide eklemedende karısına tanıyormusun diye sormuşş oda hiçç duymamazlıktan gelerek eşinin sonradan aklından film şeridi gibi geçip çakmasına neden olmuş..
Allah aşkına hangi kadın o anda duymazz aa bakayımm kimmişş demezz...
Çok falso vermişsin ...
Bi insan altından kalmayacağı yükün altına girmeyecekk girdiysede ezilmeye razı olacak...
istersen sen öp "akıllı kocacığını" alnından arkadaşım..
burda çok alıştığımız bir durum zaten hanımlar gelir yerden yere vurur kocasını..
sonra bi gülücüğe tav olur burda yardımcı olmaya çalışanları paylar:)
yukardaki kırmızı yerdede fena halde yanılıyorsun yapacak adam önce nabız yoklar hemen buluşmaya atlamaz..
beniç için başta neyse şimdide aynı yani affedilecek bir yanı yok eşinizin..
sadece sizin işlettiğinizi anlamış o kadar..
ama siz afedin ne güzel mutlu mesut yaşayın tabii..
konu sahibi arkadaşım...
öncelikle yanlış yapmışsın bunu söylemeden geçemem.
hem bu işe kalkışmakla, hem de fazla açık vermekle.
şahsi fikrim sen olduğunu hissettirdiğinden yana maalesef.
çünkü gerçekten de bu tür tekliflerde bir kadını reddedecek erkek çok az.
o az olan kısım da (tamamen kendi fikrim) ya vakit azlığından, ya da kaybetme korkusundan dolayı yapmaz.
özellikle uzun süreli ilişkilerde geçerli olduğunu düşünüyorum bu durumun.
ayrıca sahiden de bazı deyim ve atasözleri boşuna üretilmemiş.
"eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye bişey de var. (teşbihte hata olmaz da derler, yanlış anlama eşin için kullanmadım)
senin yaptığın biraz da bu hesap olmuş.
evet kendi içine kurt düşürmüşsün.
bunun sonuçlarını da maalesef yaşayacaksın.
ama sürekli olumsuz yorumlar yapan,
temcit pilavı gibi aynı negatif düşünceleri ısıtıp ısıtıp önüne koyan arkadaşlar daha da fazla kurt düşürecekler içine.
bunu da kesinlikle onaylamıyorum.
dolayısıyla ya konunu kapattırmanı ya da artık topic'ine uğramamanı tavsiye ediyorum.
mutluluk ve huzur dilerim...
Yorumunuza katılıyorum. Yalnız merak ettim, olumlu çıkarılabilecek birşey siz görebildiniz mi, ben göremedim de, yoksa gözden mi kaçırdım.