eşimi test ettim... çok mutsuzum...yardım edin bana

lol alnından da öpüyo abla asşkalşksalk

istersen sen öp "akıllı kocacığını" alnından arkadaşım..
burda çok alıştığımız bir durum zaten hanımlar gelir yerden yere vurur kocasını..
sonra bi gülücüğe tav olur burda yardımcı olmaya çalışanları paylar:)

yukardaki kırmızı yerdede fena halde yanılıyorsun yapacak adam önce nabız yoklar hemen buluşmaya atlamaz..

beniç için başta neyse şimdide aynı yani affedilecek bir yanı yok eşinizin..

sadece sizin işlettiğinizi anlamış o kadar..

ama siz afedin ne güzel mutlu mesut yaşayın tabii..

Şu kırmızı ile işaretlediğim yer bile bir erkeğin kaçmasına neden olur. Hiç bir erkek msn den geyik yapacağı bir kadının "evliliğini bozmak istemem" lafından kaçar. Çünkü bilirki böyle bir kadın başına bela olur, yapışır üstüne.
Yani arkadaşlar bu cümleye takılmamış ama ben müthiş takıldım. Eşiniz ciddi bir şey için msn de arkadaşlık teklifini kabul etmemişki, amacı geyik yapmak sohbet etmek ve dahada ileri gidersek (tamamen hayalimi çalıştırıyorum eşinizin amacı budur demiyorum) buluşup bir iki kelam edip değişiklik yaşamak olabilirdi. Ama evliliğini bozmak istemiyorum diyen bir kadın başa bela olacak bir kadındır ve bulaşır kalır adamın üzerine.
Bence, (tamamen kendi fikrimi ve yapacaklarımı söylüyorum) msn de dahi olsa sırf orada konuşmak için bile olsa yapılan bir teklifi kabul eden kocayı ben affetmem.

Siz de msn'de tanımadığınız insanlarla dertleşiyor musunuz???
Bu da ilginç... nereden buluyorsunuz o insanları?

Eşinize bilmem kaç sayfadır kızıyoruz da, adam da kalkıp dese ki bre kadın kiminle ne konuşuyorsun sen msn'lerde... ne cevap vereceksiniz?
Ciddiye almadığınıza göre sanalda her şey serbest, sorun yok ama reelde yasak... ne farkı varsa... valla enteresan...

Ailecek bir temayül var sizde anlaşılan... beni aşar bu konu... size mutluluklar...

emin ol erkeklerin bir çoğu böyle şeylere hep olumlu tepki verirler. işin iyice somutlaşmasını sağlayıp, gerçeği yüzüne vur. kadınları kolay kandıramayacaklarını anlasınlar.

Bence daha fazla deşme bu konuyu. Devam edebilirdi eşin, verdiği cevapla sınavı geçmiş bence başka erkekler bu kadarını bile zor yazabilir. Mutluluklar dilerim cnm a.s.

çoktan seçmeli sınav sorusu mudur evlilik, ne testi??
yani erkek başka kadınlarla buluşmuyor sadece msn'de geyik yapıyor diye sevinilmeli mi?
me kadar alçakgönüllüsünüz, bravo valla

ben şahsen bu duruma düşmem, çünkü böyle küçük oyunlar düşünmem.
he düşündüm ve yaptım diyelim. o zaman alnıyla ilgili öpücükten başka fantazilerim olurdu; karışlamak gibi
eğer kocanız msn'de kadınlarla ne idüğü belirsiz şekilde yazışınca siz onu alnından öpüyorsanız, bana da sizi alkışlamak düşer.

bu arada;
siz burada tanımadığınız hemcinslere kocanızı sevdiğinizden bahsediyorsunuz.
kocanız gibi tanımadığınız erkeklerin buluşma tekliflerina atlayıp, onlarla msn'de konuşmuıyorsunuz.

bir de merak ettim;
tanımadığınız insanların msn'sini nerden bulup da konuşuyorsunuz :uhm:

konu sahibi arkadaş

evli olmanıza rağmen bende msn de tanımadıklarımla konuşuyorum dertleşiyorum ne var bunda diyebiliyorsanız

bazı şeylere şaşırmamak gerekir..

zaten olay bitmiştir...

Ben kendi adıma yaptığınız şeyi çokta anormal bulmadım. Tepkisini ölçmek ve duymak istediklerini duymak istemiş olabilirsiniz. Duymak istediklerinizse , en başta ben evliyim ve görüşmek istemiyorum du, bunu biliyorsunuz. Tehlikeli bir oyun bu, Tam tersi bir cevap alma olasılığınız, olumlu bir cevap alma olasılığınızdan daha fazlaydı ve o cevabıda almışsınız, tanışalım diye. Olay ilerledikçe, eşinizde belki gerçekten iyi niyetle, yanlış yapmamak için, belki de işgillendiği için, olayı çevirmiş. Siz de en başta duymak istediklerinizden (karımı seviyorum) bile vazgeçip, msn de konuşmasını bile normal karşılar hale gelmişsiniz. Çünkü bu tehlikeli oyunun bu sonucuna hazır değildiniz.

Her ne kadar ben de msn de tanımadığım kişilerle konşuyorum dertleşiyorum desenizde ( ki bu konuştuğunuz kişiler erkek mi onu da merak ettim, bayansa zaten diyecek birşey yok), ne sizin tanımadığınız erkeklerle msn de dertleşmeniz, ne de eşinizin tanımadığı bayanlarla msn de dertleşmesi pekte normal karşılanacak bir durum değil takdir edersiniz. Tabi hayatınızın sınırları da size ait.

Geçmiş olsun.

Yinemi önce yerden yere vurulan beni hallere soktu denilen koca melek oldu
E tabi adama sen ne işler karıştırıyorsun bu ara falan dersen birde mesaj olarak eşini sevmiyormusun benimle konuşuyorsun yazarsan adam çakar ancak bu kadar kıvırabilir...
Sen olayın sonucuna katlanmaktan korktun...
Gerçi msnde olsa farketmezmişş senin için ha öyle ha böyle aynı şey yanii...
Senin için farketmiyordu da niye boşu boşuna sıktın canını günlercee...
Nee olduuu
Sonuç aynı sonuç ne eline geçti...
:umursamaz:

Hee adam karımı seviyorum demiş hakkını yemeyelim ... a.s
Onu sevmesi tanımadığı kadınlarla sohbet edemeyecek olmasını gerektirmiyor...
Bide eklemedende karısına tanıyormusun diye sormuşş oda hiçç duymamazlıktan gelerek eşinin sonradan aklından film şeridi gibi geçip çakmasına neden olmuş..
Allah aşkına hangi kadın o anda duymazz aa bakayımm kimmişş demezz...
Çok falso vermişsin ...
Bi insan altından kalmayacağı yükün altına girmeyecekk girdiysede ezilmeye razı olacak...

katılıyorum

Arkadasin durumu biraz pire icin yorgan yakmayayima donmus ama ilerde o pire buyuyup deve olabilir...Aslinda neyin ne oldugu ortada ama bunu kabullenecek kadar cesur yurekler cogumuzda olmayabiliyor.Umarim arkadas bundan sonra yanilmaz,esine olan guvenini 1-2 mesajla denemeye kalkmaz.Cunku benim nezdimde ha mesajla olmus ha yuzyuze,ha beyinde ha kalpde...Gercekleri kabullenmek zordur cunku herseyin bir de sonrasi vardir.Sonra ki adima da herkes cesaret edemez arkadaslar.

hakısın arkadaşım, benimde bazen aklıma böyle şeyler geliyor ama erkekler aynı .a.s

konu sahibi arkadaşım...
öncelikle yanlış yapmışsın bunu söylemeden geçemem.
hem bu işe kalkışmakla, hem de fazla açık vermekle.
şahsi fikrim sen olduğunu hissettirdiğinden yana maalesef.
çünkü gerçekten de bu tür tekliflerde bir kadını reddedecek erkek çok az.
o az olan kısım da (tamamen kendi fikrim) ya vakit azlığından, ya da kaybetme korkusundan dolayı yapmaz.
özellikle uzun süreli ilişkilerde geçerli olduğunu düşünüyorum bu durumun.
ayrıca sahiden de bazı deyim ve atasözleri boşuna üretilmemiş.
"eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye bişey de var. (teşbihte hata olmaz da derler, yanlış anlama eşin için kullanmadım)
senin yaptığın biraz da bu hesap olmuş.
evet kendi içine kurt düşürmüşsün.
bunun sonuçlarını da maalesef yaşayacaksın.
ama sürekli olumsuz yorumlar yapan,
temcit pilavı gibi aynı negatif düşünceleri ısıtıp ısıtıp önüne koyan arkadaşlar daha da fazla kurt düşürecekler içine.
bunu da kesinlikle onaylamıyorum.
dolayısıyla ya konunu kapattırmanı ya da artık topic'ine uğramamanı tavsiye ediyorum.
mutluluk ve huzur dilerim...

Son düzenleme:

Buradaki konular ve sorunlar hep mutlu sonla bitmiyor mu böyle.. Bayılıyorum vallahi.. sırnaşık şey

aynen öyle..opuyorumnanaktan

Yorumunuza katılıyorum. Yalnız merak ettim, olumlu çıkarılabilecek birşey siz görebildiniz mi, ben göremedim de, yoksa gözden mi kaçırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…