- 31 Aralık 2023
- 57
- -98
- 25
-
- Konu Sahibi elisamihra
Bence Sizin kafalariniz dar sizin gibi düşünmeyen herkese böyle bir üsten bakma çabası var yazikBelki desen cok darsın. Olamaz mi. Olabilir.
Beni yanlış anlamayın, konu sahibi izin vermiyorum yazmış. Sizce kocasına engel olabilecek mi? Bu konuda hassas olabilir ama kocası aynı hassasiyette değil ki, gitmek istiyor. Ayrıca spor salonlarına sadece spor için giden dünya insan var. Art niyete gelirsek, emin olun spor salonuna gelene kadar sosyal medyadan, ordan burdan daha fazla rezillik çıkaranlar var.güzel yorum yapıp halden anlayan gercekten fikir sunan arkadaşlarda var bakın derdini düzgün anlatamamış diyorsunuz illa dalga gecmek mi gerekiyor insanlar zaten akşama kadar tonla sıkıntıya eve geliyor şuraya bi konu açıldığında neden daha fazla can sıkıcı seyler yazılır ki bizim birbirimize destek olmamız gerekmez mi
Değil can sadece sizin kadar geniş olamıyorum!
Sanane ya benim konu açıp açmam seni mi gerdi haa çok gerildiysen yazmassin olur biter okO zaman ne diye konu açıyor açmasın konu. Konu açıyorsa gelecekher türlü cevaba hazırlıklı olmalı
Hmm. Yani siz bize genis deyince sorun yok ama biz size dar deyince kibirli oluyoruz. Ok. Kib. ByeBence Sizin kafalariniz dar sizin gibi düşünmeyen herkese böyle bir üsten bakma çabası var yazik
Beni yanlış anlamayın, konu sahibi izin vermiyorum yazmış. Sizce kocasına engel olabilecek mi? Bu konuda hassas olabilir ama kocası aynı hassasiyette değil ki, gitmek istiyor. Ayrıca spor salonlarına sadece spor için giden dünya insan var. Art niyete gelirsek, emin olun spor salonuna gelene kadar sosyal medyadan, ordan burdan daha fazla rezillik çıkaranlar var.
Alicak karşısına eşini, güzelce derdini anlatacak. Insanlar konuşa konuşa malum. Anlaşırlarsa ne ala.
Ooo ilişki milişki salon tam gruba dönüyordur şimdi öyle fantaziler canlanır akıllarda yapma derim
Hanımefendi kendinize gelin bi ya bu ne uslup.Sanane ya benim konu açıp açmam seni mi gerdi haa çok gerildiysen yazmassin olur biter ok
YooE müslüman olduğumuza göre haremlik selamlıga dikkat etmek lazım öyle değil mi !
Evet velisiyim k. Kısasa kısas mi , kendinizle karıştırınız heralde
Bizde yorum yaparızSeni hiç ilgilendirmez istediğim her konu da da konu açarım sen kimsin ya
Kocası beni bulur diye düşünüyorumBeklerim demiş sana Kudra,nerde bekleyecek acaba? Hani bilelim de ordan geçmeyelim bence
İsminize bakılınca bu yorumu bekliyordum. Ama biz değiliz abla oldu muuuE müslüman olduğumuza göre haremlik selamlıga dikkat etmek lazım öyle değil mi !
Yine kk kadınlarının "ya kocamı kaparlarsa" saçmalığı..Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Eski bir filmde (Sanırım Kırmızılı Kadın filmiydi) çok beğendiğim bir replik vardı: Birini seviyorsan bırak gitsin; dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.Değil can sadece sizin kadar geniş olamıyorum!
Ne alaka ya asıl sen kendini avutuuorsun hem sen benim zihniyeyimi nerden bilebilirsin ki kız çocuklarını okutmamak nedir ya iki kız çocuğum var ikisinide el bebek gül bebek bakıyorum okul çağı geldiğinde de okuması ve iyi yerlere gelmeleri için hep arkalarında hep destekçileri olacağım açtığım konunun bu konuyla ne alakası var neden konuyu farklı yerlere çekme çabasındasn anlam veremedim bu şekilde düşünmüyor olabilirsin art niyetli de olmayabilirsin senj suçlandığim falan yok ama tüm herkese kefil olabilir misin sen ? burdan anlasiliyor ki senjn icin fesatKendini böyle avutmaya devam et. Kişi kendinden bilir işi. Demekki siz spor salonuna gidince aklınıza başka şeyler geliyor. 10 senedir karışık salona gidiyorum bir sefer aklıma böyle fesatlık gelmedi.
Sizin zihniyetinizin kız çocuklarını okutmaz ama kadın doktor diye ağlar.
Karışık salona gitmesineNasıl şeylere göz yummazdınız?