Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi derdini düzgün anlatamamış olabilir mi? 'Benim hassiyetlerim var, eşimin karışık spor salonuna gitmesini istemiyorum. Nasıl çözüm bulabilirim' vs yazsa eminim gayet yardımcı olurlardı.

Kadınlar kapatılsın yerine Avm yapılsın

Çok çok haklısınız. Bize çok saçma gelebilir, görüşümüzle taban tabana zıt olabilir ama sinirlenmek ya da dalga geçmek bilemiyorum çok tuhaf. Nihayetinde banane, onun hayatı. Herkes banane deyip geçmeyi bilmeli. Sınır lazım.

Konu sahibi derdini düzgün anlatamamış olabilir mi? 'Benim hassiyetlerim var, eşimin karışık spor salonuna gitmesini istemiyorum. Nasıl çözüm bulabilirim' vs yazsa eminim gayet yardımcı olurlardı.

güzel yorum yapıp halden anlayan gercekten fikir sunan arkadaşlarda var bakın derdini düzgün anlatamamış diyorsunuz illa dalga gecmek mi gerekiyor insanlar zaten akşama kadar tonla sıkıntıya eve geliyor şuraya bi konu açıldığında neden daha fazla can sıkıcı seyler yazılır ki bizim birbirimize destek olmamız gerekmez mi

Hangi konu da konu acacagimi sana soracak değilim kocamada istedigimi yaparım seni hiç ilgilendirmez öncelikle usturuplu konuşmayı öğren

Emin ol ona da biseyler bulacak bazı gereksizler çıkardı

Evet velisiyim k. Kısasa kısas mi , kendinizle karıştırınız heralde

Yok tabikide yanında ben olmama rağmen moron gibi bakan sürtükler var, dünyadan bir habersiniz herhalde herkes bizim gibi kendi halinde işinde gücünde değil,
Yanında eşi,sevgilisi olduğu halde etrafındaki kadınları süzen erkekler de olduğu gibi

Beklerim demiş sana Kudra,nerde bekleyecek acaba? Hani bilelim de ordan geçmeyelim bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…