Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alaka ya asıl sen kendini avutuuorsun hem sen benim zihniyeyimi nerden bilebilirsin ki kız çocuklarını okutmamak nedir ya iki kız çocuğum var ikisinide el bebek gül bebek bakıyorum okul çağı geldiğinde de okuması ve iyi yerlere gelmeleri için hep arkalarında hep destekçileri olacağım açtığım konunun bu konuyla ne alakası var neden konuyu farklı yerlere çekme çabasındasn anlam veremedim bu şekilde düşünmüyor olabilirsin art niyetli de olmayabilirsin senj suçlandığim falan yok ama tüm herkese kefil olabilir misin sen ? burdan anlasiliyor ki senjn icin fesat

Bence eşini işede yollama ordada var kadınlar.
Sende çıkma dışarda markette erkeklerde var.
Kızlarınıda ilerde yollama biryere insanlar var.
Spora gitmeyene 100% kefilmi olunuyor?
Ozaman evden çıkmasın kimse.
Sen 7/24 eşinin yanındamısın? Belki dışarda bakıyor yada işte yada markette vs vs.
Her aklı başında yorum yapana vaaz vermek yerine azıcık öz eleştiri yap ben neyin kafasını yaşıyorum diye.

Geçen gün çocuk alanına gittik eşim çocugu hoplatıp zıplatıyor gözü sadece çocukta görüyorum izliyorum amaa görevli bayan eşimin önünde eğilmeler salak salak bakmalar anlatabiliyormuyum herkes sizin gibi namuslu değil hanfendiler, eşimden emin olmama rağmen gözümle görüyorum kadının suratına bakmıyor buna rağmen acayip bir şekilde tiksindim sinir oldum o kadına mesela anlatabiliyormuyum
Eşinizden eminseniz sorun ne? Başkalarına sinir olarak elinize bir şey geçmez ki. Aldatan insan her yerde buluyor,canı isteyen istediğini elde edebiliyor zaten.

Kadınlara özgü salonlar var sanırım, ya da belli saatlerde sadece kadınlara ya da erkeklere hizmet veriyorlar. Tercih meselesi ama art niyetli olmak çok kötü...bulmak isteyen spor salonuna gelene kadar cep telefondan bile bulur.

Eskiden vardı hatırlıyorum ama uzun yıllardır görmedim o tarz bir yer. Yine de olması güzel kadınlara ayrı salonun. Hassasiyetleri olan insanlar da spor yapsın. Erkekler bir şekilde karışık salona gidiyor ve dini hassasiyetlerine bir zeval gelmiyor ama kadınlar eve kapanıyor. :KK43:

Eşinizden eminseniz sorun ne? Başkalarına sinir olarak elinize bir şey geçmez ki. Aldatan insan her yerde buluyor,canı isteyen istediğini elde edebiliyor zaten.
Kocası yerine kendi bakıyor sağa sola sanırım. Nedense hep etrafında da böyle kadınlar var

Kocası yerine kendi bakıyor sağa sola sanırım. Nedense hep etrafında da böyle kadınlar var
Ortaya ortaya kaçak dövüşerek yazmış bir de. Alıntı yapmaya cesaret yok herhalde.
Bir de elalemin kadınına namussuz damgası vurmak nedir yani,ne kadar yanlış.

Kendi kendine gelin güvey olup yapışan çok manyak var neler duyuyoruz
Valla senin eşin tipsiz ve parasız belli ki ondan bakan yoktur 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Geçen gün çocuk alanına gittik eşim çocugu hoplatıp zıplatıyor gözü sadece çocukta görüyorum izliyorum amaa görevli bayan eşimin önünde eğilmeler salak salak bakmalar anlatabiliyormuyum herkes sizin gibi namuslu değil hanfendiler, eşimden emin olmama rağmen gözümle görüyorum kadının suratına bakmıyor buna rağmen acayip bir şekilde tiksindim sinir oldum o kadına mesela anlatabiliyormuyum
Bir de eklemek istedim ama
Başkalarına namussuz demek için çok daha fazla şey görmüş olmalıydınız. Tanımadığınız bir kadına bu şekilde ithamlar çok çok ayıp, terbiyesizlik.

Kadının dinî inancına göre kadın erkek karışık bir ortamda bulunmak hoş değilse, kadın kendisi gitmez öyle ortamlara. Dinî inancı kocasını kısıtlaması gerektiğini söylemiyordur herhâlde. Günah olduğuna inanıyorsa herkesin günahı kendine. Kocanın günahı karısına yazılmıyor diye biliyorum. Bunun dinle ilgisi yok açıkçası. Bal gibi de kocasının başka kadınlara gözünün kaymasından korkuyor.
Haksız da sayılmaz. Çooook uzun yıllar gittim spor salonlarına. Erkeklerin çoğu oraya kadınları dikizlemeye, kadınlarla muhabbet kurmaya geliyor. Ben rahatsız olduğum tipleri yönetime şikâyet ederdim hep. Açıkçası, konu sahibi, oradaki kadınlardan değil kocanızdan korkun. Ama kocanız böyle güvenilmez biriyse zaten kısıtlamak yerine evliliğinizi gözden geçirin, yol verin gitsin.
Yorumunuza içtenlikle katılıyorum.Konu sahibi eşimin kadınlara zaafı var dese,derdini açıkça ortaya koysa belki bu kadar tepki almazdı.Allah iradeyi kadına da erkeğe de vermiş.Zaten aldatacak adam eninde sonunda aldatmanın yolunu bulur.Spor salonu bahane,eşine güveni yok konu sahibinin

Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Eşiniz 5 yaşında mı?
Kocaman adam yani evlendiğine göre,göndermelimiyim ne demek?

Eskiden vardı hatırlıyorum ama uzun yıllardır görmedim o tarz bir yer. Yine de olması güzel kadınlara ayrı salonun. Hassasiyetleri olan insanlar da spor yapsın. Erkekler bir şekilde karışık salona gidiyor ve dini hassasiyetlerine bir zeval gelmiyor ama kadınlar eve kapanıyor. :KK43:
Bencede hassasiyetleri olan kişiler için özel alanlar olmalı. Kadınlar için özellikle pilates salonları çok fazla, spor salonları da var. Yüzme içinde belirli saatler sadece kadınlara ya da erkeklere tahsis ediliyor. Imkan ve opsiyon çok aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X