Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten çok ilginç bir bakış açınız var. Oyun alanındaki görevli kadını,yorum yaptığınız kişinin kocasını hemen dilinize dolayacak kadar hem de. Valla bravo.
Kendi gibi kocamı övmemi bekliyor sanırım ama biz kocalarımızı tipi ve parası olduğu için seçen kadınlardan değiliz. Bizi seven iyi eş iyi baba olan adamlarla birlikteyiz şükür

Son düzenleme:
Kadın oranın görevlisiymiş? Belki yerden oyuncak topluyordu? Ne biliyorsunuz da 30saniye görmekle hemen damgalıyorsunuz insanları,çok ayıp bir şey bu.
Zihniyet pis olunca, herkesi kendi gibi sanıyor insanlar. Kötü niyetli insan çok fakat kimse kimsenin namusuna, şerefine bilip bilmeden saldiramaz.

Kendi kendine gelin güvey olup yapışan çok manyak var neler duyuyoruz

Valla senin eşin tipsiz ve parasız belli ki ondan bakan yoktur

Eşinize bakan manyaklardan nasıl haberiniz oluyor? Akşam eşiniz eve gelince anlatıyor mu?
Benimki de tipsiz ve parasız oluyor bu durumda çünkü kendisine birinin baktığından hiç bahsetmedi daha önce.

At gözlüğü de taksınlar gezdirirken, yakışır

Bir erkeğe fiziksel ambargo koyabilirsin de zihinsel naparlar bilmem içinde varsa aşağı katta ki komşu ile bile fingirdeşir görüyoruz gündemler de ha yasak koymuşsun ha sineğin önüne et koymuşsun aynı şey yasaklar her zaman ilgi çekicidir ve yıkılması gerekir.

Bu derece kiskanc, ozguvensiz ve kocaniza guvensizlik duyarak nasil yasiyorsunuz hayatinizi? Dunyada kendinize cehennem ortami yaratmak hosunuza mi gidiyor?

Bunun genislikle hicbir alakasi yok ayrica, kocasina guvenmeyen bi zahmet bosasin.
Guvenmediginiz insanla iliskiye girip ustune cocuk yapmak cok sacma degil mi?

Kocaniz evliyken baskalarina bakacak karakter sahibiyse zaten, siz onu kafese tiksaniz yine bir yolunu bulur yapar. Hayati kendinize zorlastiriyorsunuz sadece.

Koskoca adam evlenmis barklanmis spor salonuna gitmek icin ayaklariniza kapanacak hali yok ya, neticede saglikli yasam icin gidiyor insanlar spor salonlarina.

Ayrica uslubunuz hic hos degil, herkese namussuz, genis etiketini yapistirip da sonra muslumanliktan bahsetmeniz komik kaliyor.

Butun bunlari dusununce siz de oturun evinizde sakin disariya adiminizi atmayin, kizlariniz varmis onlari da cikarmayin bitki gibi kocisinizle beraber mutlu mutlu sirinler gibi yasayin evinizde.

Eşinize bakan manyaklardan nasıl haberiniz oluyor? Akşam eşiniz eve gelince anlatıyor mu?
Benimki de tipsiz ve parasız oluyor bu durumda çünkü kendisine birinin baktığından hiç bahsetmedi daha önce.
Demek parasızlıktan hiç yemeğe gezmeye falan da çıkmıyorsunuz beraber vakit geçirmiyorsunuz dışarda üzüldüm

Oturup kalkmasını bilmek, adap edep bilmek deniliyor buna, kocanıza biri gülümsese buraya konu açıyorsunuz aldatılıyormuyum diye geçin bu modern elit kesim ayaklarını
Yooo, aldatılmaktan ölümüne korkmuyoruz biz sizin gibi. Biri kocamızı alıp kaçacak diye aklımız çıkmıyor. O yüzden tanımadığımız insanlara iftira atıp karmamızı bozmuyoruz. Sizin başınıza gelecek var gibi hissediyorum ama

Oyun alanında çalışan kadın evli çocuklu adam kafalamya çalışıyor olabilir. Eşiniz de bu tarz insanlarla takılır mı?
Beyanınız doğru kabul ediyorum.
Eşiniz bu durumu fırsata çevirir mi?

Ben spor salonuna gidiyorum ,var ya ne afetler var ,taytlarla bustiyerlerle.Kadin erkek karışık ayrıca ve tabiki.Soeun şu ki kimse kimseye bakmıyor.Diyelim ki sizin güvenmediğiniz ödünüzün koptuğu kocanız baktı.O kadınlar sizin kocaya bakmaz , sanmıyorum

Benim arkadaşımın kocası hayatının aşkını spor salonunda bulduğundan beri bu konuda ikilemdeyim. Spor hocasına şiir yazmış. Kızda şiiri yakalamış boşandı.
İyi mi oldu derseniz 35 inde bunu yapan adam 60 da 70 yaşında da yapar dolayısıyla net cevap veremiyorum yapan her yerde yapıyor…
Kaşı gözü ayrı oynayan adamdan koca olmuyor ama bazen ortamda da hazırlamak doğru mu bilmiyorum…

Oturup kalkmasını bilmek, adap edep bilmek deniliyor buna, kocanıza biri gülümsese buraya konu açıyorsunuz aldatılıyormuyum diye geçin bu modern elit kesim ayaklarını
Öyle bir konum varsa gösterin! Üstelik buraya konu açanlar, biri kocasına gülümsedi diye değil kocası şüpheli hareketler yapıyorsa konu açıyor. Bir kadın kocanıza gülümseyince kocanız sizi aldatıyor diye şüpheleniyorsanız vay hâlinize! Şu korkunç bakış açınızı savunuyor olmanız da ayrıca bir garabet!

Oyun alanında çalışan kadın evli çocuklu adam kafalamya çalışıyor olabilir. Eşiniz de bu tarz insanlarla takılır mı?
Beyanınız doğru kabul ediyorum.
Eşiniz bu durumu fırsata çevirir mi?
Oyun alanına aileler alınıyor mu ? Biz çocuğu bırakıp, kafesinde oturuyoruz. Saati dolunca anons ediliyor, alıyoruz yavrumuzu. Çalışan kızlar teslim etmeden eğilip ayakkabısını giymesine yardım ediyorlar. Bende diyorum neden yardımcı oluyorlar, edepsizliktenmis

Ben kadınlar için özel salona gidiyorum, havuz da aynı şekilde. Eşim gittiği zamanlarda sakin saatleri tercih ederdi. Ona göre ayarlıyordu kendini, benden bağımsız yaptığı şey.
Herkes kendine göre bir yer, zaman bulabilir isterse. Kadının dert ettiği şeyi kocası etmiyorsa, hassasiyetse mesele kocasi taşımıyorsa bunu, sorumlusu diğer insanlar daha doğrusu kadınlar değil.

Bir arkadaşım kaç salon değiştirdi mesela, yiyecek gibi bakıyorlar gelen erkekler diye rahatsiz olmuştu. En son daha pahali ama düzgün bir yer buldu. Spor salonlarında varsa bir sorun onlarda erkekler bence.

Sanırım böyle kebapçılarda falan oyun salonları oluyor ya onları diyor. Hani içeride oyun ablası gibi kızlar oturuyor ya. Oraya gittiği için kendini zengin sanıyor da ondan düşündüm. O kızcağızların da onun hayatına özendiğini kurmuş kafasında
Bu arada sizin kız da az edepsiz değilmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…