- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi elisamihra
Kendi gibi kocamı övmemi bekliyor sanırım ama biz kocalarımızı tipi ve parası olduğu için seçen kadınlardan değiliz. Bizi seven iyi eş iyi baba olan adamlarla birlikteyiz şükürGerçekten çok ilginç bir bakış açınız var. Oyun alanındaki görevli kadını,yorum yaptığınız kişinin kocasını hemen dilinize dolayacak kadar hem de. Valla bravo.
Zihniyet pis olunca, herkesi kendi gibi sanıyor insanlar. Kötü niyetli insan çok fakat kimse kimsenin namusuna, şerefine bilip bilmeden saldiramaz.Kadın oranın görevlisiymiş? Belki yerden oyuncak topluyordu? Ne biliyorsunuz da 30saniye görmekle hemen damgalıyorsunuz insanları,çok ayıp bir şey bu.
Oturup kalkmasını bilmek, adap edep bilmek deniliyor buna, kocanıza biri gülümsese buraya konu açıyorsunuz aldatılıyormuyum diyeNeeee, yuh artıkZihniyetiniz asalet kokuyor
Kendi kendine gelin güvey olup yapışan çok manyak var neler duyuyoruz
Valla senin eşin tipsiz ve parasız belli ki ondan bakan yoktur
At gözlüğü de taksınlar gezdirirken, yakışır
Evli adamların önünde domalan çok namuslu demi
Demek parasızlıktan hiç yemeğe gezmeye falan da çıkmıyorsunuz beraber vakit geçirmiyorsunuz dışarda üzüldümEşinize bakan manyaklardan nasıl haberiniz oluyor? Akşam eşiniz eve gelince anlatıyor mu?
Benimki de tipsiz ve parasız oluyor bu durumda çünkü kendisine birinin baktığından hiç bahsetmedi daha önce.
Yooo, aldatılmaktan ölümüne korkmuyoruz biz sizin gibi. Biri kocamızı alıp kaçacak diye aklımız çıkmıyor. O yüzden tanımadığımız insanlara iftira atıp karmamızı bozmuyoruz. Sizin başınıza gelecek var gibi hissediyorum amaOturup kalkmasını bilmek, adap edep bilmek deniliyor buna, kocanıza biri gülümsese buraya konu açıyorsunuz aldatılıyormuyum diyegeçin bu modern elit kesim ayaklarını
Geçen gün çocuk alanına gittik eşim çocugu hoplatıp zıplatıyor gözü sadece çocukta görüyorum izliyorum amaa görevli bayan eşimin önünde eğilmeler salak salak bakmalar anlatabiliyormuyum herkes sizin gibi namuslu değil hanfendiler, eşimden emin olmama rağmen gözümle görüyorum kadının suratına bakmıyor buna rağmen acayip bir şekilde tiksindim sinir oldum o kadına mesela anlatabiliyormuyum
Geçen gün çocuk alanına gittik eşim çocugu hoplatıp zıplatıyor gözü sadece çocukta görüyorum izliyorum amaa görevli bayan eşimin önünde eğilmeler salak salak bakmalar anlatabiliyormuyum herkes sizin gibi namuslu değil hanfendiler, eşimden emin olmama rağmen gözümle görüyorum kadının suratına bakmıyor buna rağmen acayip bir şekilde tiksindim sinir oldum o kadına mesela anlatabiliyormuyum
Demek parasızlıktan hiç yemeğe gezmeye falan da çıkmıyorsunuz beraber vakit geçirmiyorsunuz dışarda üzüldüm
Öyle bir konum varsa gösterin! Üstelik buraya konu açanlar, biri kocasına gülümsedi diye değil kocası şüpheli hareketler yapıyorsa konu açıyor. Bir kadın kocanıza gülümseyince kocanız sizi aldatıyor diye şüpheleniyorsanız vay hâlinize! Şu korkunç bakış açınızı savunuyor olmanız da ayrıca bir garabet!Oturup kalkmasını bilmek, adap edep bilmek deniliyor buna, kocanıza biri gülümsese buraya konu açıyorsunuz aldatılıyormuyum diyegeçin bu modern elit kesim ayaklarını
Oyun alanına aileler alınıyor mu ? Biz çocuğu bırakıp, kafesinde oturuyoruz. Saati dolunca anons ediliyor, alıyoruz yavrumuzu. Çalışan kızlar teslim etmeden eğilip ayakkabısını giymesine yardım ediyorlar. Bende diyorum neden yardımcı oluyorlar, edepsizliktenmisOyun alanında çalışan kadın evli çocuklu adam kafalamya çalışıyor olabilir. Eşiniz de bu tarz insanlarla takılır mı?
Beyanınız doğru kabul ediyorum.
Eşiniz bu durumu fırsata çevirir mi?
Aaaaa nasıl sabrettiniz ben olsam oracıkta o kadını kovdururdum işten.Ne demek evli barkli namuslu adamın gözünün önünde dolaşmalar , sakın oraya bir daha gitmeyinEvli adamların önünde domalan çok namuslu demi
Ben kadınlar için özel salona gidiyorum, havuz da aynı şekilde. Eşim gittiği zamanlarda sakin saatleri tercih ederdi. Ona göre ayarlıyordu kendini, benden bağımsız yaptığı şey.Bencede hassasiyetleri olan kişiler için özel alanlar olmalı. Kadınlar için özellikle pilates salonları çok fazla, spor salonları da var. Yüzme içinde belirli saatler sadece kadınlara ya da erkeklere tahsis ediliyor. Imkan ve opsiyon çok aslında.
Oyun alanına aileler alınıyor mu ? Biz çocuğu bırakıp, kafesinde oturuyoruz. Saati dolunca anons ediliyor, alıyoruz yavrumuzu. Çalışan kızlar teslim etmeden eğilip ayakkabısını giymesine yardım ediyorlar. Bende diyorum neden yardımcı oluyorlar, edepsizliktenmis