- 2 Ekim 2023
- 2.547
- 10.072
- Konu Sahibi elisamihra
peki, kocalarımıza karışık kuruyemiş yedirmeli miyiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tabikide yanında ben olmama rağmen moron gibi bakan sürtükler var, dünyadan bir habersiniz herhalde herkes bizim gibi kendi halinde işinde gücünde değil,Kadının kadından başka düşmanı yok
Oncelikle Kimjn meyilli kimin olmadigini bilemezsin bugünün dünyasında yaşıyoruz sonuctaSanmıyorum ama tabi ki dikkatli olun. Kocanız meyilli ise ekstra dikkatli olmakta fayda var
Sen yedir bebeğimpeki, kocalarımıza karışık kuruyemiş yedirmeli miyiz?
Konu sahibi derdini düzgün anlatamamış olabilir mi? 'Benim hassiyetlerim var, eşimin karışık spor salonuna gitmesini istemiyorum. Nasıl çözüm bulabilirim' vs yazsa eminim gayet yardımcı olurlardı.sanki insanlar tek hucre yaratılmış gibi uyeye veryansın edenler var size dogru gelen ona yanlış gelir sizin kıskanmadığınız bir seyi bir baskası kıskanabilir yani illa birsey olacak diye değil belki tum vucut hatlarını belli edecek şekilde giyinenler vardır kocasının bakmasını istemez belki baska takıldıgı seyler var hemen kılıçlar çekilmiş dalga gecenler bile olmuş valla helal olsun
Yaa dimiii !!aahhhh caanımmm ülkemin insanları....
En azından dizinin dibinde durur canım deme öyle kadınların heryerde olduğunu idrak edebilmiş olsa böyle bi konu açmazdı en iyisi kahvehane açsın orada çalışsın gidip gelirkende at gözlüğü taksın k
Kadınlar kapatılsın yerine Avm yapılsınSen burdaki ultra modern hanfendilere bakma, o kadar kadın eğiliyor kalkıyor daracık taytlar şahsen ne kadar güvenirsem güveneyim göndermem, yolda bile aç köpek gibi bakan kadınlar dolu, artık ahlaksızlık almış başını gidiyor kimse evlilerle olmaktan utanmıyor o yüzden öyle düzenli gidilen mahrem yerleri ortada olan bir ortama göndermem ben. İster yobaz ister cahil deyin
Çok çok haklısınız. Bize çok saçma gelebilir, görüşümüzle taban tabana zıt olabilir ama sinirlenmek ya da dalga geçmek bilemiyorum çok tuhaf. Nihayetinde banane, onun hayatı. Herkes banane deyip geçmeyi bilmeli. Sınır lazım.sanki insanlar tek hucre yaratılmış gibi uyeye veryansın edenler var size dogru gelen ona yanlış gelir sizin kıskanmadığınız bir seyi bir baskası kıskanabilir yani illa birsey olacak diye değil belki tum vucut hatlarını belli edecek şekilde giyinenler vardır kocasının bakmasını istemez belki baska takıldıgı seyler var hemen kılıçlar çekilmiş dalga gecenler bile olmuş valla helal olsun
Konu sahibi derdini düzgün anlatamamış olabilir mi? 'Benim hassiyetlerim var, eşimin karışık spor salonuna gitmesini istemiyorum. Nasıl çözüm bulabilirim' vs yazsa eminim gayet yardımcı olurlardı.
Evet, ben spor salonuna sırf sizin kıllı göbekli, kel kafalı kocalarınız için gidiyorum. Tek hedefim kocalarınızı baştan çıkarmak. Taytımı büstiyerimi de 90-60-90 vücuduma çekiyorum ve avımı bekliyorumBeklerim..
Hangi konu da konu acacagimi sana soracak değilim kocamada istedigimi yaparım seni hiç ilgilendirmez öncelikle usturuplu konuşmayı öğrenEn azından dizinin dibinde durur canım deme öyle kadınların heryerde olduğunu idrak edebilmiş olsa böyle bi konu açmazdı en iyisi kahvehane açsın orada çalışsın gidip gelirkende at gözlüğü taksın kocasına
Emin ol ona da biseyler bulacak bazı gereksizler çıkardıKonu sahibi derdini düzgün anlatamamış olabilir mi? 'Benim hassiyetlerim var, eşimin karışık spor salonuna gitmesini istemiyorum. Nasıl çözüm bulabilirim' vs yazsa eminim gayet yardımcı olurlardı.
O zaman konu açmaEvet izin diyorum bir diyeceğin mi var ayrıca hasta sensin beni bu şekilde yargilayamazsin
Belki de sen cok darsın. Olamaz mi. Olabilir.Bazılari işte herkesin kendi gibi geniş olmasını istiyor amaan
Evet velisiyim k. Kısasa kısas mi , kendinizle karıştırınız heraldeGöndermeli miyim derken? Velisi misiniz?
Ay bu kadar güveniniz yoksa ayrılın yahu herkes sizin kocanıza göz dikecekti zaten. Kocamda kocam paşam da paşam adamın yerinde olsam bana güvenmeyen kadına markete gitmeyi bile yasaklarım eee içinde olan markette bile bulur kısasa kısas
Seni hiç ilgilendirmez istediğim her konu da da konu açarım sen kimsin yaO zaman konu açma
Yanında eşi,sevgilisi olduğu halde etrafındaki kadınları süzen erkekler de olduğu gibiYok tabikide yanında ben olmama rağmen moron gibi bakan sürtükler var, dünyadan bir habersiniz herhalde herkes bizim gibi kendi halinde işinde gücünde değil,
Beklerim demiş sana Kudra,nerde bekleyecek acaba? Hani bilelim de ordan geçmeyelim benceEvet, ben spor salonuna sırf sizin kıllı göbekli, kel kafalı kocalarınız için gidiyorum. Tek hedefim kocalarınızı baştan çıkarmak. Taytımı büstiyerimi de 90-60-90 vücuduma çekiyorum ve avımı bekliyorum