- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.911
-
- Konu Sahibi elisamihra
Bizene zaten ama kalıtsal hastalıkların riski yüksek oluyor, sonra üzülen yine siz olursunuzHa bu arada hepimiz kuzenimizle evli değiliz evlensekte kime ne dinende kanunende sorun yok size neeee
evet ya bir de öyle bir şey gördüm. Beğenmedim attım zaten. Kuzenini şey yapan filan yazmış. Ne çirkin, saldırgan üsluplar bunlar. Bir de bir bölgeye neden bağlanmış. Akraba evliliği pek çok yerde yapılıyor.Amca oğluyla evlenme meselesi ne ayrıca? Konu sahibi öyle mi demiş? Evlenirse de evlenir. Kime ne? Ne dinen ne de resmen yasak var. Demediyse de doğuda yaşıyor diye herkes kuzeniyle mi evleniyor?
Sporcular düzenli hayat seviyor. İlişkileri de düzenli olsun istiyor. Allah tamamını erdirsinBir arkadaşım da antrenörüyle sevgili şimdiAdam kıza taciz boyutunda yapıştı, kız ilkin kaçındı ama sonra gönlü ısındı
Bazıları kuzen evliliği hakkında çok iğrenç şeyler dedide onlara dedimBizene zaten ama kalıtsal hastalıkların riski yüksek oluyor, sonra üzülen yine siz olursunuz
Razı olmadan alamaz. O yüzden de çoğu kendini kandırıyor. Dinen de nikahları yok.
Dimi ya bunu bir anlatamadık zaten adamın kaçacagı yapacağı varsa yapar gitsin gitmesin fark etmez ki.Yahu kocama baksalar kaç yazar ne güzel işte yakışıklıyı kapmışımnapcaklar yani kocamı mı kaçıracaklar zaten kaçarsa senin değildir
Mutlu olacaklarsa olsun. Çocuk bayağı emek gösteriyor. Burada konu açsa övlönmöö diyen çok olur çünkü kültür farklılığı varSporcular düzenli hayat seviyor. İlişkileri de düzenli olsun istiyor. Allah tamamını erdirsin
Hayır canım olurmu öyle şey ilk eşin rızası olmadan yapamaz öyle bir şey
Yüzük şartbak evli mi bekar mı anlaşılmıyormuş
Yav bu konuda dinin ne işi var ya her şeyi dine bağlamayın artık.
Değil mi ama :)) Bu akşamda misafirim vardı hazırlık, ağırlama, yolcu etme derken geç geldim yine ortalık Kızılca kıyametMune hanım en son dinleneyim derken olay çıkmıştı.Geç geldi baya üye banlandı konuyu hatırlamıyorum.
Kadın ne zaman dinlense fırtına kopuyor yazık degilmi.
muhafazakâr kesimin hangi çeşit mabadlara ilgi duyduğunu ah bir bilseniz