Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence eşini işede yollama ordada var kadınlar.
Sende çıkma dışarda markette erkeklerde var.
Kızlarınıda ilerde yollama biryere insanlar var.
Spora gitmeyene 100% kefilmi olunuyor?
Ozaman evden çıkmasın kimse.
Sen 7/24 eşinin yanındamısın? Belki dışarda bakıyor yada işte yada markette vs vs.
Her aklı başında yorum yapana vaaz vermek yerine azıcık öz eleştiri yap ben neyin kafasını yaşıyorum diye.

Eşinizden eminseniz sorun ne? Başkalarına sinir olarak elinize bir şey geçmez ki. Aldatan insan her yerde buluyor,canı isteyen istediğini elde edebiliyor zaten.

Eskiden vardı hatırlıyorum ama uzun yıllardır görmedim o tarz bir yer. Yine de olması güzel kadınlara ayrı salonun. Hassasiyetleri olan insanlar da spor yapsın. Erkekler bir şekilde karışık salona gidiyor ve dini hassasiyetlerine bir zeval gelmiyor ama kadınlar eve kapanıyor.

Eşinizden eminseniz sorun ne? Başkalarına sinir olarak elinize bir şey geçmez ki. Aldatan insan her yerde buluyor,canı isteyen istediğini elde edebiliyor zaten.
Kocası yerine kendi bakıyor sağa sola sanırım. Nedense hep etrafında da böyle kadınlar var

Kocası yerine kendi bakıyor sağa sola sanırım. Nedense hep etrafında da böyle kadınlar var
Ortaya ortaya kaçak dövüşerek yazmış bir de. Alıntı yapmaya cesaret yok herhalde.
Bir de elalemin kadınına namussuz damgası vurmak nedir yani,ne kadar yanlış.

Kendi kendine gelin güvey olup yapışan çok manyak var neler duyuyoruz
Valla senin eşin tipsiz ve parasız belli ki ondan bakan yoktur

Bir de eklemek istedim ama
Başkalarına namussuz demek için çok daha fazla şey görmüş olmalıydınız. Tanımadığınız bir kadına bu şekilde ithamlar çok çok ayıp, terbiyesizlik.

Yorumunuza içtenlikle katılıyorum.Konu sahibi eşimin kadınlara zaafı var dese,derdini açıkça ortaya koysa belki bu kadar tepki almazdı.Allah iradeyi kadına da erkeğe de vermiş.Zaten aldatacak adam eninde sonunda aldatmanın yolunu bulur.Spor salonu bahane,eşine güveni yok konu sahibinin

Eşiniz 5 yaşında mı?
Kocaman adam yani evlendiğine göre,göndermelimiyim ne demek?

Bencede hassasiyetleri olan kişiler için özel alanlar olmalı. Kadınlar için özellikle pilates salonları çok fazla, spor salonları da var. Yüzme içinde belirli saatler sadece kadınlara ya da erkeklere tahsis ediliyor. Imkan ve opsiyon çok aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…