Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
güzel yorum yapıp halden anlayan gercekten fikir sunan arkadaşlarda var bakın derdini düzgün anlatamamış diyorsunuz illa dalga gecmek mi gerekiyor insanlar zaten akşama kadar tonla sıkıntıya eve geliyor şuraya bi konu açıldığında neden daha fazla can sıkıcı seyler yazılır ki bizim birbirimize destek olmamız gerekmez mi
Beni yanlış anlamayın, konu sahibi izin vermiyorum yazmış. Sizce kocasına engel olabilecek mi? Bu konuda hassas olabilir ama kocası aynı hassasiyette değil ki, gitmek istiyor. Ayrıca spor salonlarına sadece spor için giden dünya insan var. Art niyete gelirsek, emin olun spor salonuna gelene kadar sosyal medyadan, ordan burdan daha fazla rezillik çıkaranlar var.

Alicak karşısına eşini, güzelce derdini anlatacak. Insanlar konuşa konuşa malum. Anlaşırlarsa ne ala.

Değil can sadece sizin kadar geniş olamıyorum!

Kendini böyle avutmaya devam et. Kişi kendinden bilir işi. Demekki siz spor salonuna gidince aklınıza başka şeyler geliyor. 10 senedir karışık salona gidiyorum bir sefer aklıma böyle fesatlık gelmedi.
Sizin zihniyetinizin kız çocuklarını okutmaz ama kadın doktor diye ağlar.

Beni yanlış anlamayın, konu sahibi izin vermiyorum yazmış. Sizce kocasına engel olabilecek mi? Bu konuda hassas olabilir ama kocası aynı hassasiyette değil ki, gitmek istiyor. Ayrıca spor salonlarına sadece spor için giden dünya insan var. Art niyete gelirsek, emin olun spor salonuna gelene kadar sosyal medyadan, ordan burdan daha fazla rezillik çıkaranlar var.

Alicak karşısına eşini, güzelce derdini anlatacak. Insanlar konuşa konuşa malum. Anlaşırlarsa ne ala.

yok canım senle aynı şeyi düşünüyorum zaten lafım size değil kesinlikle

Ooo ilişki milişki salon tam gruba dönüyordur şimdi öyle fantaziler canlanır akıllarda yapma derim 😂

Her şeyi çabuk tükettikleri gibi seksi de çabuk tüketip hastalıklı hale getiriyorlar ne diyim :KK43: E bu işin tantra yoga bölümü var zaten şimdi linç yemeyeyim tantrayı bilmeyenin düzgün bir seks hayatı olmayacağına dahi inanıyorlar. Boşuna mı o kadar Rus kadını dahil tüm dünya kadınları Hindistan’a direkt yerinde öğrenmeye gidiyor sanıyorsun? Neyse bir ampul yandı bile 💡😘

Evet velisiyim k. Kısasa kısas mi , kendinizle karıştırınız heralde

Allah'ın başka dert vermesine gerek yok eşinize.Benimle kıyas yapılcak konumda bile değilsiniz biz birbirimize güveniriz birbirimizin hobilerine saygı duyarız ortak nokta da keyif alıyorsak birlikte yaparız.
Lütfen psikologa gidin de kim daha doğru anlarsınız aldatılmadan önce mutlaka gidin. 🙏😊

Geçen gün çocuk alanına gittik eşim çocugu hoplatıp zıplatıyor gözü sadece çocukta görüyorum izliyorum amaa görevli bayan eşimin önünde eğilmeler salak salak bakmalar anlatabiliyormuyum herkes sizin gibi namuslu değil hanfendiler, eşimden emin olmama rağmen gözümle görüyorum kadının suratına bakmıyor buna rağmen acayip bir şekilde tiksindim sinir oldum o kadına mesela anlatabiliyormuyum

Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Yine kk kadınlarının "ya kocamı kaparlarsa" saçmalığı..
Ortam şahane, senin eşin spor salonuna girdiği anda tüm kadınlar waowww diye çığlık atıp etrafını saracak hangisi kaparsa artık😂 Ellerinle teslim edeceksin kocanı fıstıklara.

Değil can sadece sizin kadar geniş olamıyorum!
Eski bir filmde (Sanırım Kırmızılı Kadın filmiydi) çok beğendiğim bir replik vardı: Birini seviyorsan bırak gitsin; dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.
Bu kafada olmanızı tavsiye ederim, üzülmezsiniz. Bunun adı da öz güvendir ayrıca, genişlik falan değildir!

Kendini böyle avutmaya devam et. Kişi kendinden bilir işi. Demekki siz spor salonuna gidince aklınıza başka şeyler geliyor. 10 senedir karışık salona gidiyorum bir sefer aklıma böyle fesatlık gelmedi.
Sizin zihniyetinizin kız çocuklarını okutmaz ama kadın doktor diye ağlar.
Ne alaka ya asıl sen kendini avutuuorsun hem sen benim zihniyeyimi nerden bilebilirsin ki kız çocuklarını okutmamak nedir ya iki kız çocuğum var ikisinide el bebek gül bebek bakıyorum okul çağı geldiğinde de okuması ve iyi yerlere gelmeleri için hep arkalarında hep destekçileri olacağım açtığım konunun bu konuyla ne alakası var neden konuyu farklı yerlere çekme çabasındasn anlam veremedim bu şekilde düşünmüyor olabilirsin art niyetli de olmayabilirsin senj suçlandığim falan yok ama tüm herkese kefil olabilir misin sen ? burdan anlasiliyor ki senjn icin fesat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X