Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının dinî inancına göre kadın erkek karışık bir ortamda bulunmak hoş değilse, kadın kendisi gitmez öyle ortamlara. Dinî inancı kocasını kısıtlaması gerektiğini söylemiyordur herhâlde. Günah olduğuna inanıyorsa herkesin günahı kendine. Kocanın günahı karısına yazılmıyor diye biliyorum. Bunun dinle ilgisi yok açıkçası. Bal gibi de kocasının başka kadınlara gözünün kaymasından korkuyor.
Haksız da sayılmaz. Çooook uzun yıllar gittim spor salonlarına. Erkeklerin çoğu oraya kadınları dikizlemeye, kadınlarla muhabbet kurmaya geliyor. Ben rahatsız olduğum tipleri yönetime şikâyet ederdim hep. Açıkçası, konu sahibi, oradaki kadınlardan değil kocanızdan korkun. Ama kocanız böyle güvenilmez biriyse zaten kısıtlamak yerine evliliğinizi gözden geçirin, yol verin gitsin.
Valla bilmiyorum ama erkeğe güvenmiyorum babamın ogluda olsa açık ve net en yapmaz dediğimiz erkekler neler yapıyor
Ha benim dini hassasiyetlerim de var o sebeple de pek hoş görmüyorum ama dediğim gibi insanlarda genel olarak bı güven problemi var e haksizda sayılmazlar bence

sanki insanlar tek hucre yaratılmış gibi uyeye veryansın edenler var size dogru gelen ona yanlış gelir sizin kıskanmadığınız bir seyi bir baskası kıskanabilir yani illa birsey olacak diye değil belki tum vucut hatlarını belli edecek şekilde giyinenler vardır kocasının bakmasını istemez belki baska takıldıgı seyler var hemen kılıçlar çekilmiş dalga gecenler bile olmuş valla helal olsun

Valla bilmiyorum ama erkeğe güvenmiyorum babamın ogluda olsa açık ve net en yapmaz dediğimiz erkekler neler yapıyor
Ha benim dini hassasiyetlerim de var o sebeple de pek hoş görmüyorum ama dediğim gibi insanlarda genel olarak bı güven problemi var e haksizda sayılmazlar bence
Bırak ya kendi dünyalarında yaşasınlar boylelerine ne anlatabilirsin ki

Aklın yolu bir. Ben bu hatunlar için tekerlekli koca fanusu üretimi işine de gireyim diyorum. İyi para kazanırım bence 😂
Kadınların kocasına duyduğu güvensizlikten ziyade kendine olan güvensizliği çok daha fazla. Orda taytlı crop giymiş fizigi güzel kadınları kompleks yapıyorlar. Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından korkmaz ✨

Tabi canım ne suçlaması valla kendi laflarını bizzat kendisi çarpıtanda ilk kez görüyorum.😂 göndermeyin tasmalarını takıp şöyle parklar da gezdirin hava alsınlar eşlerinizi sizde gelecekte ki kocişinizi aynı şekilde içiniz rahat etsin siz sağ biz selamet.😂 İyi akşamlar
Sanane ben kocamı göndermem nokta
Seni ilgilendiren bir durum varmı sanmam
Siz kocalariniza pek bişey demeye cesaret edemiyosaniz bilemem ahahah

Sen burdaki ultra modern hanfendilere bakma, o kadar kadın eğiliyor kalkıyor daracık taytlar şahsen ne kadar güvenirsem güveneyim göndermem, yolda bile aç köpek gibi bakan kadınlar dolu, artık ahlaksızlık almış başını gidiyor kimse evlilerle olmaktan utanmıyor o yüzden öyle düzenli gidilen mahrem yerleri ortada olan bir ortama göndermem ben. İster yobaz ister cahil deyin 🤣🤣🤣🤣
Kadının kadından başka düşmanı yok

Karışık olmayan. Salon mu var? Eşiniz özellikle karşılık salona mı gitmek istiyor?
Kadınlara özgü salonlar var sanırım, ya da belli saatlerde sadece kadınlara ya da erkeklere hizmet veriyorlar. Tercih meselesi ama art niyetli olmak çok kötü...bulmak isteyen spor salonuna gelene kadar cep telefondan bile bulur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X