-
- Konu Sahibi elisamihra
yani gitsin nolcak adam sağlık için yapıyo bunu heralde kadın görmeye spor salonuna gidip napıcakEşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
At gözlüğü de taksınlar gezdirirken, yakışırTabi canım ne suçlaması valla kendi laflarını bizzat kendisi çarpıtanda ilk kez görüyorum.göndermeyin tasmalarını takıp şöyle parklar da gezdirin hava alsınlar eşlerinizi sizde gelecekte ki kocişinizi aynı şekilde içiniz rahat etsin siz sağ biz selamet. İyi akşamlar
Valla inanır mısın salonda totoyu gere gere spor yapan erkeklerde var ama kimse kötü gözle bakmıyor çünkü hareketi yerine getirmesi için o totoyu germesi gerekiyor bari sporda bel altı şeyler gelmesin akıllara
Şaka olduğuna inanmak istiyorum. Bu nasıl bi kafaEşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Kocası gitmek istediğine göre o kadar dini hassasiyeti yok demek ki?Ayrıca bazı insanların dini hassasiyetleri olabilir kimseyi ilgilendirmez sizin hassasiyetleriniz
Aynı dakikada aynı şeyi yazmışız sizinleAt gözlüğü de taksınlar gezdirirken, yakışır
Ayrıca bazı insanların dini hassasiyetleri olabilir kimseyi ilgilendirmez sizin hassasiyetleriniz
Seni hiç ilgilendirmez!Gönderme eve kilitle, günde 3 öğün ekmek su ver güneşe koy yaşar o
Bu mantığa göre siz tatile plaja falanda gitmiyosunuz sanırım eşinizle yada bekarsanız gitmeye karşısınızCanım rahatsız oluyorsan gönderme kocani
Kocana güvenin yoksa zaten boşa ama guveniyorsun diyede heryere göndermek zorunda değilsin tabii
Burda evcil hayvan muamelesi falan yapan yok sadece siz çok haddinizi asiyorsunuzHerkes kendinden sorumlu değil mi. Kocanızın sizin kadar dini hassasiyeti yoksa evcil hayvan muamelesi mi yapılıyor?
Biz insanlar birbirimizin nereye gideceğine karışmıyoruz da.Burda evcil hayvan muamelesi falan yapan yok sadece siz çok haddinizi asiyorsunuz
Aklın yolu bir. Ben bu hatunlar için tekerlekli koca fanusu üretimi işine de gireyim diyorum. İyi para kazanırım benceAynı dakikada aynı şeyi yazmışız sizinle
Evet izin diyorum bir diyeceğin mi var ayrıca hasta sensin beni bu şekilde yargilayamazsinHasta mısınız ya ne sanıyosunuz millet eşinizi soyunmuş bekliyo falan mı? Bu kadar mı özgüvensizsin? Bu kadar mı kocana güvensizsin? Sokağa da çılmayın lütfen ya. Bir de izin diyo he izin izin aynen