Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle ikna çabası değil. Kuracak bir sürü cümlem var fakat kalp kırmak istemiyorum. Herkesin dini kendine özel, kendi ile Rabbim arasındadır. Spor salonuna tesettürümle tek başıma gidip erkeklerin arasına girip sohpet ettiğimiz ya da etmek zorunda bir yer gibi algınız var sanıyorum. Eşimle gidiyorum ve sadece eşimi görüyorum. Ve dediğim gibi benim gibi kaç arkadaşımız var. Önemli olan insanın kendine, gözüne sahip olabilmesi elbette. Kendine güvenmeyen evinde otursun :)

Komik olan sizsiniz
Tabi aldatan herturlu aldatır bu yüzden herşeye göz yummak zorunda değil kimse
Ha benim dini hassasiyetlerim var ve ona göre yaşıyorum kimseyi alakadar etmez bu

Herşeye göz yummak derken spor salonuna gidiyor alttarafı köpüklü möpüklü çıplak kadınlar hamamına gitmiyor. Heryer sosyal ortam cafeler de, sokaklar da heryerde spor giyimli taytlı vs insanlar var. Fanusa mı kapatacaksınız? İşyerinde, tatil de heryerde kadınlar var. Kendine ve eşine güvenen insanlara da laf etmeyin yani.
Hani kadın spor yaparken adamın nefsi uyanacaksa gözü ile taciz edecekse onun problemi ve hatası. Böyle biri ile de evli kalacak olan insan da asıl hassasiyet falan yoktur.
Böyle bir durumda bile kendi hemcinsini suçlayabilen ilginç varlıktır kadın...

Ooo ilişki milişki salon tam gruba dönüyordur şimdi öyle fantaziler canlanır akıllarda yapma derim

Gözleriniz görüyorsa eğer yazdıklarınızın hiçbirini yazmadığımı görürsünüz yok çocuk mu bu bilmm ne bilmm ne hem aynı fikirde olmak zorunda değiliz ne bu alaycı cümleler öncelikle gectigim yerlerden geçip de sonra böyle yorumlar yapın sonrada kendi hayatlariniza bakın bu arada evet gondermezsem gitmez!

Ya burada karışık hamam sorusuda vardı onada böyle nevar bunda gibi yanıtlar gelmişti fjfjfjf ben eşime güveniyorum diye onun heryere gitmesini hoş karşılamak zorunda degilim
Kendi hemsinsimi suçlamıyorum ne alaka bu anlamadım kadın belki kıskanç belki hassasiyetleri var yani saygı duymak yerine dalga geçmek hoş değil bence

Daha önce aranızda güven sorunu mu oldu?

Kime ne ya sen buradaki insanlar gibi düşünmek zorunda değilsin göndermek istemiyorsan gitmeyecek tabi hayırdır karısıyla inatlasiyosada defolsun

Bütçeniz el veriyorsa Pt tutun özel olarak size belirlenmiş saatte yapın sporunuzu

Hasta mısınız ya ne sanıyosunuz millet eşinizi soyunmuş bekliyo falan mı? Bu kadar mı özgüvensizsin? Bu kadar mı kocana güvensizsin? Sokağa da çılmayın lütfen ya. Bir de izin diyo he izin izin aynen

Tabi canım ne suçlaması valla kendi laflarını bizzat kendisi çarpıtanda ilk kez görüyorum. göndermeyin tasmalarını takıp şöyle parklar da gezdirin hava alsınlar eşlerinizi sizde gelecekte ki kocişinizi aynı şekilde içiniz rahat etsin siz sağ biz selamet. İyi akşamlar

Ayrıca bazı insanların dini hassasiyetleri olabilir kimseyi ilgilendirmez sizin hassasiyetleriniz
Kadının dinî inancına göre kadın erkek karışık bir ortamda bulunmak hoş değilse, kadın kendisi gitmez öyle ortamlara. Dinî inancı kocasını kısıtlaması gerektiğini söylemiyordur herhâlde. Günah olduğuna inanıyorsa herkesin günahı kendine. Kocanın günahı karısına yazılmıyor diye biliyorum. Bunun dinle ilgisi yok açıkçası. Bal gibi de kocasının başka kadınlara gözünün kaymasından korkuyor.
Haksız da sayılmaz. Çooook uzun yıllar gittim spor salonlarına. Erkeklerin çoğu oraya kadınları dikizlemeye, kadınlarla muhabbet kurmaya geliyor. Ben rahatsız olduğum tipleri yönetime şikâyet ederdim hep. Açıkçası, konu sahibi, oradaki kadınlardan değil kocanızdan korkun. Ama kocanız böyle güvenilmez biriyse zaten kısıtlamak yerine evliliğinizi gözden geçirin, yol verin gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…