- 2 Ekim 2023
- 2.547
- 10.070
-
- Konu Sahibi elisamihra
Kendime baktığım için konuştum zaten. Ne demek isteğimi açık açık yazıyorum zaten merak etmeyin
Çağırırım merak etme jahahahahDüğüne çağır mutlaka bizi de
Düğüne çağır mutlaka bizi de
Öncelikle ikna çabası değil. Kuracak bir sürü cümlem var fakat kalp kırmak istemiyorum. Herkesin dini kendine özel, kendi ile Rabbim arasındadır. Spor salonuna tesettürümle tek başıma gidip erkeklerin arasına girip sohpet ettiğimiz ya da etmek zorunda bir yer gibi algınız var sanıyorum. Eşimle gidiyorum ve sadece eşimi görüyorum. Ve dediğim gibi benim gibi kaç arkadaşımız var. Önemli olan insanın kendine, gözüne sahip olabilmesi elbette. Kendine güvenmeyen evinde otursun :)Eee napalm yani siz tesetturunuze rağmen karışık ortamlarda spor yapabiliyorsanix tebrikler ama her kadın bunu yapmaya bilir giyim kuşam vb sebepler
Ayrıca dini hassasiyeti olan insanlar genelde karışık ortamlarda zaruriyet dışında bulunmazlar saygı duymak gerekirken bu ikna çabası nedir hani?
Komik olan sizsiniz
Tabi aldatan herturlu aldatır bu yüzden herşeye göz yummak zorunda değil kimse
Ha benim dini hassasiyetlerim var ve ona göre yaşıyorum kimseyi alakadar etmez bu
Merhaba 7 yıllık yoga geçmişim var öyle asanalar (pozisyonlar) var ki muhtemelen ilişkide öyle esneyemezsiniz. Bunu üsturuplu bir şekilde yapmaya kalkarsanız en basit tabirle sakatlanır hatta felç kalırsınız. Bundan sebeple bilmediğimiz konular hakkında fazla yargılayıcı konuşmasak mı?
Pekineyse ya, dediklerimi anlamaktan fersah fersah uzaksınız.
Ooo ilişki milişki salon tam gruba dönüyordur şimdi öyle fantaziler canlanır akıllarda yapma derim
Ya burada karışık hamam sorusuda vardı onada böyle nevar bunda gibi yanıtlar gelmişti fjfjfjf ben eşime güveniyorum diye onun heryere gitmesini hoş karşılamak zorunda degilimHerşeye göz yummak derken spor salonuna gidiyor alttarafı köpüklü möpüklü çıplak kadınlar hamamına gitmiyor. Heryer sosyal ortam cafeler de, sokaklar da heryerde spor giyimli taytlı vs insanlar var. Fanusa mı kapatacaksınız? İşyerinde, tatil de heryerde kadınlar var. Kendine ve eşine güvenen insanlara da laf etmeyin yani.
Hani kadın spor yaparken adamın nefsi uyanacaksa gözü ile taciz edecekse onun problemi ve hatası. Böyle biri ile de evli kalacak olan insan da asıl hassasiyet falan yoktur.
Böyle bir durumda bile kendi hemcinsini suçlayabilen ilginç varlıktır kadın...
Gözleriniz görüyorsa eğer yazdıklarınızın hiçbirini yazmadığımı görürsünüz yok çocuk mu bu bilmm ne bilmm ne hem aynı fikirde olmak zorunda değiliz ne bu alaycı cümleler öncelikle gectigim yerlerden geçip de sonra böyle yorumlar yapın sonrada kendi hayatlariniza bakın bu arada evet gondermezsem gitmez!
Kime ne ya sen buradaki insanlar gibi düşünmek zorunda değilsin göndermek istemiyorsan gitmeyecek tabi hayırdır karısıyla inatlasiyosada defolsunGözleriniz görüyorsa eğer yazdıklarınızın hiçbirini yazmadığımı görürsünüz yok çocuk mu bu bilmm ne bilmm ne hem aynı fikirde olmak zorunda değiliz ne bu alaycı cümleler öncelikle gectigim yerlerden geçip de sonra böyle yorumlar yapın sonrada kendi hayatlariniza bakın bu arada evet gondermezsem gitmez!
Gözleriniz görüyorsa eğer yazdıklarınızın hiçbirini yazmadığımı görürsünüz yok çocuk mu bu bilmm ne bilmm ne hem aynı fikirde olmak zorunda değiliz ne bu alaycı cümleler öncelikle gectigim yerlerden geçip de sonra böyle yorumlar yapın sonrada kendi hayatlariniza bakın bu arada evet gondermezsem gitmez!
Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsinKime ne ya sen buradaki insanlar gibi düşünmek zorunda değilsin göndermek istemiyorsan gitmeyecek tabi hayırdır karısıyla inatlasiyosada defolsun
Hasta mısınız ya ne sanıyosunuz millet eşinizi soyunmuş bekliyo falan mı? Bu kadar mı özgüvensizsin? Bu kadar mı kocana güvensizsin? Sokağa da çılmayın lütfen ya. Bir de izin diyo he izin izin aynenEşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Gönderme eve kilitle, günde 3 öğün ekmek su ver güneşe koy yaşar o
Ya burada karışık hamam sorusuda vardı onada böyle nevar bunda gibi yanıtlar gelmişti fjfjfjf ben eşime güveniyorum diye onun heryere gitmesini hoş karşılamak zorunda degilim
Kendi hemsinsimi suçlamıyorum ne alaka bu anlamadım kadın belki kıskanç belki hassasiyetleri var yani saygı duymak yerine dalga geçmek hoş değil bence
Kadının dinî inancına göre kadın erkek karışık bir ortamda bulunmak hoş değilse, kadın kendisi gitmez öyle ortamlara. Dinî inancı kocasını kısıtlaması gerektiğini söylemiyordur herhâlde. Günah olduğuna inanıyorsa herkesin günahı kendine. Kocanın günahı karısına yazılmıyor diye biliyorum. Bunun dinle ilgisi yok açıkçası. Bal gibi de kocasının başka kadınlara gözünün kaymasından korkuyor.Ayrıca bazı insanların dini hassasiyetleri olabilir kimseyi ilgilendirmez sizin hassasiyetleriniz