Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memelerini kıçını gere gere spor yapanlarda var(hepsi değil bazıları). Ama senin izin vermeni beklemiycek anlaşılan, başka bir çözüm bul. Sende yanında git diyecemde ona da izin vermez kesin koca bey
Açsın, gersin ee? Üsturuplu spor nasıl yapılıyor? Squat yapan kadına ağzının suyu akan erkekle de evlenmeyin. Ne kirli düşünceleriniz var ya. Kocam spor salonunda bir hanıma tav olursa alsın gitsin adamı. Başımın gözümün sadakası olsun.

Memelerini kıçını gere gere spor yapanlarda var(hepsi değil bazıları). Ama senin izin vermeni beklemiycek anlaşılan, başka bir çözüm bul. Sende yanında git diyecemde ona da izin vermez kesin koca bey

siz tahminen ne zaman diğer kadınları yargılamaktan vazgeçip dönüp kendinizle ilgilenirsiniz?

Bu bence güvensizlik ya da farklı bir şey değil. Biraz dini hassasiyetlerle de ilgili olabilir onu bilemiyorum ama, ben mesela çok rahat edemem karışık salonda, yanında ben olmadan da tek başına eşim gitsin istemem, bu çok anormal değil bence kişiye göre değişebilecek bir şey. Ama siz de giderim diyorsanız birlikte yazılabilirsiniz hem farklı bi aktivite olur hem sağlıklı

Asıl siz şakamisiniz?herkes aynı kafada olmak zorunda değil kadın rahatsız oluyor demekki nesi komik?

Adam aldatmak isterse çölde bile aldatır kusura bakmayın kendinizi kandırmayın kimsenin yüzde yüz sahibi olamazsınız ve takip edemezsiniz ve evet çok komiksiniz.

Ya genel demedim zaten orda belirttim bazıları diye değilmi

Kocalarınızı böyle böyle mi yola getiriyorsunuz ? gerçi sizin kocanız da yoktu dimi
Heee yoktu besbekarim .kimseyi yola getirdigim yok dini hassasiyetlerim var ona göre yaşıyorum kimseyide ilgilendirmez siz kocanizla nasıl yasiyosaniz yaşayın banane

Eşin Çok mı yakışıklı herkes onun Peşinde mi

Adam aldatmak isterse çölde bile aldatır kusura bakmayın kendinizi kandırmayın kimsenin yüzde yüz sahibi olamazsınız ve takip edemezsiniz ve evet çok komiksiniz.
Komik olan sizsiniz
Tabi aldatan herturlu aldatır bu yüzden herşeye göz yummak zorunda değil kimse
Ha benim dini hassasiyetlerim var ve ona göre yaşıyorum kimseyi alakadar etmez bu

Merhaba :) ben tesettürlü bir kadınım buna rağmen eşim spora gitsin diye sürekli darlarım :) bende gitmiyorum üstelik kendi başına gider sporunu yapar geri gelir. bazen laf olsun diye kız var mı diyorum . e var tabi diyor. asıl olay şu ben eşime güveniyorum . tabi en çok kendime :) allah şaşırtmasın tabiki ama olay bu . bence eşiniz bırakın sporunu yapsın ama eğer güven probleminiz varsa sizde gidin spora eşinizle. ama bunu ona belli etmeden yapın sizinde gerçekten spor yapmak istediğinize inansın ..

Ne zaman diğer kadınları yargılamışım

demans mı başladı hanımefendiciğim?

ayrıca dün de bir soruda soruyu soran hanımı yargılıyordunuz. kadıncağız, hesabını kapatmak zorunda kalınca tantrumunuz sona erdi. lütfen bi kendinize gelin ve hemcinslerinizi yargılamaktan vazgeçin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…