- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.719
-
- Konu Sahibi elisamihra
Canım rahatsız oluyorsan gönderme kocani
Kocana güvenin yoksa zaten boşa ama guveniyorsun diyede heryere göndermek zorunda değilsin tabii
Açsın, gersin ee? Üsturuplu spor nasıl yapılıyor? Squat yapan kadına ağzının suyu akan erkekle de evlenmeyin. Ne kirli düşünceleriniz var ya. Kocam spor salonunda bir hanıma tav olursa alsın gitsin adamı. Başımın gözümün sadakası olsun.Memelerini kıçını gere gere spor yapanlarda var(hepsi değil bazıları). Ama senin izin vermeni beklemiycek anlaşılan, başka bir çözüm bul. Sende yanında git diyecemde ona da izin vermez kesin koca bey
Memelerini kıçını gere gere spor yapanlarda var(hepsi değil bazıları). Ama senin izin vermeni beklemiycek anlaşılan, başka bir çözüm bul. Sende yanında git diyecemde ona da izin vermez kesin koca bey
Tabiki değil bazılar dedim zaten genel demedim ayrıca şakayla karışık demiştim ama baya tepki gördümÇok talihsiz bir yorum olmuş. Hadi öyle yapıyor diyelim erkeğin de bakması mı lazım
Asıl siz şakamisiniz?herkes aynı kafada olmak zorunda değil kadın rahatsız oluyor demekki nesi komik?Ya böyle ev köpeğinden bahseder gibi anlatmanız şaka mı?
Asıl siz şakamisiniz?herkes aynı kafada olmak zorunda değil kadın rahatsız oluyor demekki nesi komik?
Asıl siz şakamisiniz?herkes aynı kafada olmak zorunda değil kadın rahatsız oluyor demekki nesi komik?
Ya genel demedim zaten orda belirttim bazıları diye değilmiAçsın, gersin ee? Üsturuplu spor nasıl yapılıyor? Squat yapan kadına ağzının suyu akan erkekle de evlenmeyin. Ne kirli düşünceleriniz var ya. Kocam spor salonunda bir hanıma tav olursa alsın gitsin adamı. Başımın gözümün sadakası olsun.
Oha ya ciddimisinBenimki gitti sevgili yaptı kendine
Heee yoktu besbekarim .kimseyi yola getirdigim yok dini hassasiyetlerim var ona göre yaşıyorum kimseyide ilgilendirmez siz kocanizla nasıl yasiyosaniz yaşayın bananeKocalarınızı böyle böyle mi yola getiriyorsunuz ? gerçi sizin kocanız da yoktu dimi
O zaman ne diye konu açıyor açmasın konu. Konu açıyorsa gelecekher türlü cevaba hazırlıklı olmalıAyrıca bazı insanların dini hassasiyetleri olabilir kimseyi ilgilendirmez sizin hassasiyetleriniz
Ne zaman diğer kadınları yargılamışımsiz tahminen ne zaman diğer kadınları yargılamaktan vazgeçip dönüp kendinizle ilgilenirsiniz?
Eşin Çok mı yakışıklıEşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Komik olan sizsinizAdam aldatmak isterse çölde bile aldatır kusura bakmayın kendinizi kandırmayın kimsenin yüzde yüz sahibi olamazsınız ve takip edemezsiniz ve evet çok komiksiniz.
Ne zaman diğer kadınları yargılamışım
Memelerini kıçını gere gere spor yapanlarda var(hepsi değil bazıları). Ama senin izin vermeni beklemiycek anlaşılan, başka bir çözüm bul. Sende yanında git diyecemde ona da izin vermez kesin koca bey