- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
-
- Konu Sahibi elisamihra
Nasıl şeylere göz yummazdınız?Ben izin vermezdim. Paradan kar edeceğiz diye göz yummam böyle bir şeye
En azından dizinin dibinde durur canım deme öyle kadınların heryerde olduğunu idrak edebilmiş olsa böyle bi konu açmazdı en iyisi kahvehane açsın orada çalışsın gidip gelirkende at gözlüğü taksın kocasınaAaa günlerde kadın dolu. ya kocasını biri kafalarsa?
Göndermeli miyim derken? Velisi misiniz?
Ay bu kadar güveniniz yoksa ayrılın yahu herkes sizin kocanıza göz dikecekti zaten. Kocamda kocam paşam da paşamadamın yerinde olsam bana güvenmeyen kadına markete gitmeyi bile yasaklarım eee içinde olan markette bile bulur kısasa kısas
Memelerini kıçını gere gere spor yapanlarda var(hepsi değil bazıları). Ama senin izin vermeni beklemiycek anlaşılan, başka bir çözüm bul. Sende yanında git diyecemde ona da izin vermez kesin koca bey
Yani tabii olabilir zaten oyüzden dedim sen gitmek istesende götürmez diye kocasının da aklına bu gelicek muhtemelen bide paratez içinde ”hepsi değil bazılar“ dedimValla inanır mısın salonda totoyu gere gere spor yapan erkeklerde var ama kimse kötü gözle bakmıyor çünkü hareketi yerine getirmesi için o totoyu germesi gerekiyor bari sporda bel altı şeyler gelmesin akıllara
İşe de yollamaması lazım kadınlı erkekli ya hani
Ama o kadar gizli gayler var ki ben oraya da güvenmezdim. Allah bilir dayının biri kocutoma hallenir mazallahEn azından dizinin dibinde durur canım deme öyle kadınların heryerde olduğunu idrak edebilmiş olsa böyle bi konu açmazdı en iyisi kahvehane açsın orada çalışsın gidip gelirkende at gözlüğü taksın kocasına
Valla inanır mısın salonda totoyu gere gere spor yapan erkeklerde var ama kimse kötü gözle bakmıyor çünkü hareketi yerine getirmesi için o totoyu germesi gerekiyor bari sporda bel altı şeyler gelmesin akıllara
Memelerini kıçını gere gere spor yapanlarda var(hepsi değil bazıları). Ama senin izin vermeni beklemiycek anlaşılan, başka bir çözüm bul. Sende yanında git diyecemde ona da izin vermez kesin koca bey