Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
yani gitsin nolcak adam sağlık için yapıyo bunu heralde kadın görmeye spor salonuna gidip napıcak

Aman bacım sakın karışık spor salonuna gönderme kocanı. Spor salonunda fıstık gibi karın popo kasları olan kızlar var göt göbek kıllı evli bi adam gelsede hünerlerimizi sergilesek diye bekliyolar. Sokakta falanda kocanıza at gözlüklerinden takmayı unutmayın, karısık spor salonu ,karisik havuz karisik sokak, avm, uzak durun bunlardan (!) 😄

Tabi canım ne suçlaması valla kendi laflarını bizzat kendisi çarpıtanda ilk kez görüyorum.😂 göndermeyin tasmalarını takıp şöyle parklar da gezdirin hava alsınlar eşlerinizi sizde gelecekte ki kocişinizi aynı şekilde içiniz rahat etsin siz sağ biz selamet.😂 İyi akşamlar
At gözlüğü de taksınlar gezdirirken, yakışır 😂

Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Şaka olduğuna inanmak istiyorum. Bu nasıl bi kafa🤦🏻‍♀️

Sizde eşinizle beraber gidin. En azından bir aylık üyelik oluşturun hem eşinizi hemde ortamı incelemiş olursunuz

Sen burdaki ultra modern hanfendilere bakma, o kadar kadın eğiliyor kalkıyor daracık taytlar şahsen ne kadar güvenirsem güveneyim göndermem, yolda bile aç köpek gibi bakan kadınlar dolu, artık ahlaksızlık almış başını gidiyor kimse evlilerle olmaktan utanmıyor o yüzden öyle düzenli gidilen mahrem yerleri ortada olan bir ortama göndermem ben. İster yobaz ister cahil deyin 🤣🤣🤣🤣

Hasta mısınız ya ne sanıyosunuz millet eşinizi soyunmuş bekliyo falan mı? Bu kadar mı özgüvensizsin? Bu kadar mı kocana güvensizsin? Sokağa da çılmayın lütfen ya. Bir de izin diyo he izin izin aynen
Evet izin diyorum bir diyeceğin mi var ayrıca hasta sensin beni bu şekilde yargilayamazsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X