Eşimi karışık spor salonuna göndermeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman ne diye konu açıyor açmasın konu. Konu açıyorsa gelecekher türlü cevaba hazırlıklı olmalı
Konu açtı diye dalga mı geciceksiniz ?benim yorumundan size ne ? Benim hassasiyetlerim ve sınırlarıma göre bı yorum yaptım size ne ?
Herkesin yaşam tarzı bir olmak zorundamı

Heee yoktu besbekarim .kimseyi yola getirdigim yok dini hassasiyetlerim var ona göre yaşıyorum kimseyide ilgilendirmez siz kocanizla nasıl yasiyosaniz yaşayın banane

dini hassasiyet ile kıskançlığı karıştırıyor olabilir misin acaba? Adamın hassasiyeti yok kadının var

Niye ne oluyor ki spor salonunda ? Kocam güvenilir değil diyorsan anlarım. Ama kocama güveniyorum dersen de kimse kocani yemez, kocan istemedikce.

Heee yoktu besbekarim .kimseyi yola getirdigim yok dini hassasiyetlerim var ona göre yaşıyorum kimseyide ilgilendirmez siz kocanizla nasıl yasiyosaniz yaşayın banane
Bende tesettürlü bir kadınım. Benim gibi spora gelen bir sürü de kadınlar,kızlar var. Ki ben eşimle yazıldım. Dini hassasiyetlerimiz hepimizin var. Bakmak isteyen bakar,görür bakmak istemeyen kafasını çevirir. Herkes orada belirli bir para ödeyerek sağlıklı spor yaparak bir amaç peşinde yani:)

Bence eşinize güvenden önce kendinize olan öz güveninizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim Spor salonuna değil beraber sülale ile gitseniz insanın içinde size yapılacak herhangi bir şerefsizlik varsa spor salonu bahane Ben evliyim yanlış anlamayın ama kim ne yaparsa kendine yapar benim kocam bana nerede ne yanlış yapacak diye bu hayatı cehennem etme kendine canım benim

Benim yüzümdenmi kapattı kapatmasaymış. O konuda da belirttim ilk başta öyle dmek istemediğimi ama ısrarla beni anlamak istemedi kendisi

Memelerini kıçını gere gere spor yapanlarda var(hepsi değil bazıları). Ama senin izin vermeni beklemiycek anlaşılan, başka bir çözüm bul. Sende yanında git diyecemde ona da izin vermez kesin koca bey

Merhaba 7 yıllık yoga geçmişim var öyle asanalar (pozisyonlar) var ki muhtemelen ilişkide öyle esneyemezsiniz. Bunu üsturuplu bir şekilde yapmaya kalkarsanız en basit tabirle sakatlanır hatta felç kalırsınız. Bundan sebeple bilmediğimiz konular hakkında fazla yargılayıcı konuşmasak mı?

Kocalarınızı böyle böyle mi yola getiriyorsunuz ? gerçi sizin kocanız da yoktu dimi
Yok ablası. O daha Türkçe’yi çözecek, okul kazanacak da oluyacak bitirecek, bulabilirse kendisine katlanacak bir adam bulacak da evlenecek daha. Ya da seneye amcasının oğluyla everecekler, bilmiyorum…

Tamam o zaman hadi kadın kiskanç diyelim e olabilir bazı kadınlar fazla kıskanç oluyor bunda gülecek bişey yok bence

Bence var. Sizin ve sizin gibi hastalıklı kafalar yüzünden kadınlara bilmem ne damgası yapıştırılıyor. Kadın kendi halinde spor yaparken elin adama baktı diye kadın yargılanıyor nedne? Kadınlardan önce kocalarınıza bakın. Gerçi sizin KOCANIZ YOKTU dim.

Eee napalm yani siz tesetturunuze rağmen karışık ortamlarda spor yapabiliyorsanix tebrikler ama her kadın bunu yapmaya bilir giyim kuşam vb sebepler
Ayrıca dini hassasiyeti olan insanlar genelde karışık ortamlarda zaruriyet dışında bulunmazlar saygı duymak gerekirken bu ikna çabası nedir hani?

Yok ablası. O daha Türkçe’yi çözecek, okul kazanacak da oluyacak bitirecek, bulabilirse kendisine katlanacak bir adam bulacak da evlenecek daha. Ya da seneye amcasının oğluyla everecekler, bilmiyorum…
Amca oğlunun dini hassasiyet varsa bu iş olur bence

Sanane ya fjfjjf sende daha donlarını yikican yemek yapican nasip olursa yerinden kalkicandw ohooo fjfjfjfj
Ha kimle evlenip evlenmicegimide sana sormam amca oğlumla evlenicem diyelim sanane fjfhfhfjfj yasakmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…