- 1 Ekim 2023
- 859
- -598
-
- Konu Sahibi elisamihra
Konu açtı diye dalga mı geciceksiniz ?benim yorumundan size ne ? Benim hassasiyetlerim ve sınırlarıma göre bı yorum yaptım size ne ?O zaman ne diye konu açıyor açmasın konu. Konu açıyorsa gelecekher türlü cevaba hazırlıklı olmalı
Heee yoktu besbekarim .kimseyi yola getirdigim yok dini hassasiyetlerim var ona göre yaşıyorum kimseyide ilgilendirmez siz kocanizla nasıl yasiyosaniz yaşayın banane
Niye ne oluyor ki spor salonunda ? Kocam güvenilir değil diyorsan anlarım. Ama kocama güveniyorum dersen de kimse kocani yemez, kocan istemedikce.Eşim spor salonuna gitmek istiyor şirketi 9 ayını ödüyor o da sadece bir kaç ayını ödeyecek ama spor salonu karışık bn kesinlikle karşıyım o da son derece kararlı ne yapacağımı bilemiyorum sizce ne yapmalıyım daha önce gitmedim ortam nasıl yardimmmm!!!
Bende tesettürlü bir kadınım. Benim gibi spora gelen bir sürü de kadınlar,kızlar var. Ki ben eşimle yazıldım. Dini hassasiyetlerimiz hepimizin var. Bakmak isteyen bakar,görür bakmak istemeyen kafasını çevirir. Herkes orada belirli bir para ödeyerek sağlıklı spor yaparak bir amaç peşinde yani:)Heee yoktu besbekarim .kimseyi yola getirdigim yok dini hassasiyetlerim var ona göre yaşıyorum kimseyide ilgilendirmez siz kocanizla nasıl yasiyosaniz yaşayın banane
Tamam o zaman hadi kadın kiskanç diyelim e olabilir bazı kadınlar fazla kıskanç oluyor bunda gülecek bişey yok bencedini hassasiyet ile kıskançlığı karıştırıyor olabilir misin acaba? Adamın hassasiyeti yok kadının var
Benim yüzümdenmi kapattı kapatmasaymış. O konuda da belirttim ilk başta öyle dmek istemediğimi ama ısrarla beni anlamak istemedi kendisidemans mı başladı hanımefendiciğim?
ayrıca dün de bir soruda soruyu soran hanımı yargılıyordunuz. kadıncağız, hesabını kapatmak zorunda kalınca tantrumunuz sona erdi. lütfen bi kendinize gelin ve hemcinslerinizi yargılamaktan vazgeçin.
Memelerini kıçını gere gere spor yapanlarda var(hepsi değil bazıları). Ama senin izin vermeni beklemiycek anlaşılan, başka bir çözüm bul. Sende yanında git diyecemde ona da izin vermez kesin koca bey
Yok ablası. O daha Türkçe’yi çözecek, okul kazanacak da oluyacak bitirecek, bulabilirse kendisine katlanacak bir adam bulacak da evlenecek daha. Ya da seneye amcasının oğluyla everecekler, bilmiyorum…Kocalarınızı böyle böyle mi yola getiriyorsunuz ? gerçi sizin kocanız da yoktu dimi
Tamam o zaman hadi kadın kiskanç diyelim e olabilir bazı kadınlar fazla kıskanç oluyor bunda gülecek bişey yok bence
Eee napalm yani siz tesetturunuze rağmen karışık ortamlarda spor yapabiliyorsanix tebrikler ama her kadın bunu yapmaya bilir giyim kuşam vb sebeplerBende tesettürlü bir kadınım. Benim gibi spora gelen bir sürü de kadınlar,kızlar var. Ki ben eşimle yazıldım. Dini hassasiyetlerimiz hepimizin var. Bakmak isteyen bakar,görür bakmak istemeyen kafasını çevirir. Herkes orada belirli bir para ödeyerek sağlıklı spor yaparak bir amaç peşinde yani:)
Amca oğlunun dini hassasiyet varsa bu iş olur benceYok ablası. O daha Türkçe’yi çözecek, okul kazanacak da oluyacak bitirecek, bulabilirse kendisine katlanacak bir adam bulacak da evlenecek daha. Ya da seneye amcasının oğluyla everecekler, bilmiyorum…
Benim yüzümdenmi kapattı kapatmasaymış. O konuda da belirttim ilk başta öyle dmek istemediğimi ama ısrarla beni anlamak istemedi kendisi
Sanane ya fjfjjf sende daha donlarını yikican yemek yapican nasip olursa yerinden kalkicandw ohooo fjfjfjfjYok ablası. O daha Türkçe’yi çözecek, okul kazanacak da oluyacak bitirecek, bulabilirse kendisine katlanacak bir adam bulacak da evlenecek daha. Ya da seneye amcasının oğluyla everecekler, bilmiyorum…
He var snanee fjjfjfj haha ya amca oğlu nerden çıktıAmca oğlunun dini hassasiyet varsa bu iş olur bence
Fantezi dünyaları genişlerden çıkıyor bu düşünceler
Kendime baktığım için konuştum zaten. Ne demek isteğimi açık açık yazıyorum zaten merak etmeyinbiz sizin her iki soruda da ne demek istediğinizi net şekilde görüyoruz. o yüzden dönün ve kendinize bakın biraz da olsa.
He var snanee fjjfjfj haha ya amca oğlu nerden çıktı
Ha evlensemde kimene ya sefam olsun ahahshdj