Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Yakın oralar esenyurt kötü ama Beylikdüzü güzel trafik var. 1+1 alabliyorduk araba aldığımız zaman pandemi yasak bakamadık araştıramadık nasip arabaymış

Eblenmeden önce uyarılsaydım kabul etmezdim

Benim eşimin de ailesi köye yerleşti. Her zaman gidip göremiyor. Ben her istediğimde ailemin yanındayım. Yani biraz bu konuda empati kurmalısınız. Bencil olmayın lütfen. Ayrıca ailesinin isteklerini alsın ne var ki bunda? Köy yerinde herşey bulunmuyor şehir gibi bir yerden geliyorsunuz istemeleri normal ki anne babası? Çok bencil gördüm sizi bu konu da kusura bakmayın ama böyle yaparsanız yarın öbür gün çocuk olunca hepten zorlarsın adamı.

Şöyle de bir not düşeyim: Benim eltimde köy sevmiyor ve hamile iken köye gelmişlerdi eğer bir kere daha gelirsem kaynıma seni boşarım demişti. Sonuç ne oldu? Çocuk her bayram köye gidelim diye ağlıyor ve paşa paşa geliyorlar

Fazla şımarıksın bayramda tabiki ailelerle olunur. Bayramdan sonrada zaten tatilpilanı yapmış . Evlendiğinizde ailesi köyde değilmiydi ? Sizin ailenize giderken kendisi sizin gibi davranıyormu. Pasta ve tansiyon alati çok birşey değil .Gereksiz yere huzursuzluk yapmayın.

Yakın oralar esenyurt kötü ama Beylikdüzü güzel trafik var. 1+1 alabliyorduk araba aldığımız zaman pandemi yasak bakamadık araştıramadık nasip arabaymış
E tamam ev almamissiniz ama güzel bir yatırımla araba almışsınız, paranız yine durduğu yerde ev kadar değer kazanmış. Üstelik asgari ucrete güzel zam geldi. Şu anda da arabayı satarak kaybınız olmadan ev alabilirsiniz bu durumda.

Kız ailesi burda adamın anağmmm.

Evet araba alma amacım da ev almak içindi.

Ben 1 ay gidiyorum her yıl eşimin memleketine
Cunku esim ailesini senede bir görüyor onlar da torunlarını senede bir görüyor
Benim ailem daha yakın esim ne zaman desem götürür ve benle de gelir
1 ay esim için katlanıyorum önce şafak sayar gibi gün sayıyordum orda sonra alıştım ben de o düzene rahatsiz olmuyorum
Bir bayram benim ailemde bir bayram onun ailesindeyiz

Kendi Annenize babanıza kesin para akıtıyorsunuzdur siz ama Eşinizin annesine babasına yaptığı en ufak şeyler gözünüze batar zihniyetiniz batsın ya bir çocuk kolay mı yetişiyor eşiniz diye toplu malınız değil Bırakın da yapsın Her şey burnunuzu sokmayın.

Bana çok hesapci geldiniz kusura bakmayın 3 tane oğlum var ikizler 3 yaşında bıraktılar bezi kucugum 1.5 yaşında hala kullaniyoruz mamaydi bezdi kiyafetti harcadığım paranın vardı hesabı yok evlendikleri zaman 100 liranın hesabı olursa cok üzülürüm insallah anne olunca anlarsınız yemeyip yediriyoruz icmeyip iciriyoruz sonuvta

Yok para akıtmıyorum aksine kendi ailemi düşünüyorum sorumluluk sahibiyim aksine annem babam akıtıyor borcumuz var diye :)

Allah bağışlasın mesela 100 lira değil ama eminim bir anne olarak evladınıza 100 200 lira harçlık kaldığında 250 lira bana baklava al demezsiniz.

Eşinizin şahsına ait kartını verirken nasıl ki utanmamış isterken de utanmayacak. Gerekirse arkadaşına açık açık eşimle sorun yaşıyorum kartı geri verir misin diyecek.

Eşinizin şahsına ait kartını verirken nasıl ki utanmamış isterken de utanmayacak. Gerekirse arkadaşına açık açık eşimle sorun yaşıyorum kartı geri verir misin diyecek.
Eşim diyorki, bekarken de bi ara kart verdim. Ödeyip verdi geri. Gene verir diyor.Yedigimiz içtigimiz ayrı gitmiyor, ayıp olur diye düşünüyor.

Gerçek bir anne, oglu dünya kadar kredi öderken, kendisinin iki maaşı, evi varken, kızına para akıtırken, oglunun parasını yiyeyim demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…