• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Sen de bunu hala yiyorsun? Uyanmak istemeyeni davul çalsak da uyandiramiyoruz işte
Tabiki inanmıyorum. Yüklü miktar diye söylemiyor bana. Ben adamı göreyim, bu kart yüzünden kavga ediyoruz sürekli. Aramız bozuldu kart yüzünden, eşimde internet bankacılıga girip göstermiyor. İyice şüpheleniyorum.Bu kartı yapılandırıp kapatalım diyecegim.

Eşim diyorki, bekarken de bi ara kart verdim. Ödeyip verdi geri. Gene verir diyor.Yedigimiz içtigimiz ayrı gitmiyor, ayıp olur diye düşünüyor.
Bazı konularda ayıp olmaz sonuçta bu şahsi bir eşya, işin içine maddiyat girince arkadaşlık filan kalmaz bugün arkadaşı ödeyemiyorum ne yapayım derse mecbur siz ödeyeceksiniz.

Bazı konularda ayıp olmaz sonuçta bu şahsi bir eşya, işin içine maddiyat girince arkadaşlık filan kalmaz bugün arkadaşı ödeyemiyorum ne yapayım derse mecbur siz ödeyeceksiniz.
Yaa hatta eşime dedimki, ödeyemiyorsa versin biz ödeyelim.Bu adam evli. Bekar degil. Bekarken kartını falan vermiş tamamda şuan bana da sorması gerek. Ama eşime puan kazandırayım diye almış. Şuan limiti dolu kartın.

Yaa hatta eşime dedimki, ödeyemiyorsa versin biz ödeyelim.Bu adam evli. Bekar degil. Bekarken kartını falan vermiş tamamda şuan bana da sorması gerek. Ama eşime puan kazandırayım diye almış. Şuan limiti dolu kartın.
iyide sürekli diğer kişide duran kart eşinize nasıl puan kazandırabilir? bizde eşimle puan kazanmak için kampanyalara katılıyoruz ama puan kazanmamız durumunda .....-..... tarihleri arasında kullanmanız gerekiyor aksi takdirde silinecektir diye mesaj geliyor yani o puanlar aylarca kartın içinde kalmıyor maksimum 15 gün gibi kullanma müddeti var.

Selam kızlar nasılsınız ? Umarım iyisinizdir. Yaklaşık olarak 2 senedir evliyim. Eşimi seviyorum onun sevgisinden de şüphem yok. Seneye bebek düşündüğümüz için birikime başladık ve borcunu ödediğimiz bir arabamız var. Konuyu anlamanız için biraz eşimden bahsedeyim. Ev işlerinde bana yardımcı olan işe bırakıp alan maddi olarak kısıtlamayan istediklerimi yapan ve çoğu konuda da bana danışan bi eşe sahibim. Ramazan da güzel bir şehir dışı gezimiz oldu. Dün birlikte avm de çok güzel vakit geçirdik aramızda problem yok bi kaç konu dışında:)

Eşim köyde büyümüş ve düzenli olarak 30 sene boyunca köye gitmiş lakin evliyiz ve her sene gidemeyeceğimi milyon kere söylüyorum. Aileside zaten gelicekmişiz gibi davrandığı içinde açıkcası ekstra sinir oluyorum. Belki gelmeyeceğiz ? Bu durumda eşimin hatası var bana göre. Kurban yaklaşırken daha planlanmamışken köye gelirim kurbanda muhabbeti döndü. Babasıda şunuda gelirken getir diyince bana geldiler:) Art niyetnden yaptığını düşünmüyorum tavrımdan çekindiği için isteğini dile getirememiş. Geçen senede gönlümü yapa yapa gitmek istiyorum demişti. Benzin fiyatına girmiyorum bu ara :) neyse konuşma aradında bana köye giderken de şunu yaptırırz dediğinde “ hayırdır canım köyemi gidiyoruz kurbanda “ dedim. Bunu kabul edemem çünkü benim fikrim alınmadı. Her sene görev gibi kurbanda köye gelmeyeceğim tabikide kendim karar verdiysen kendin gidersin dedim.
Eşim üzüldü haliyle senede 1 kerede gitmeyeyim ki çok seviyorum hakkım yok mu benim bazı şeylere dedi. 30 senedir gidiyormuş ben değiştirmeye çalışıyormuşum beyfendiyi. Ee dedim yarın bir gün çocuk olduğunda hamile olduğumda da mı gideceğim ? Böyle bi dünya yok danışırsın birlikte karar veririz yoldan akrabanı çevirsem x kurbanda köye gelir derler demicekler böyle bişey dedim. Başka planın varsa onuda oldururuz istediğin herşeyi yapıyorum neden böyle yapıyorsun diye alınganlığı tuttu.

Tamam da evlisin ? Evin düzeni var ve iznim kısıtlı neye göre gidiyorsun ? Bana kalırsa ailesinin yanında da söyleyeceğim bu seferde gelin yüzünden oğlumuz gelemiyor kısıtlıyor sıkıyor çekemiyor olucak ve ben bu saçma lafları duymak istemiyorum. Eşim bayram sonrası bizim içinde tatil rezervasyonu yaptırdı. Yalnız bırakmak istemiyorum ama hatasını anlamadı içinde böyle yapmam gerekiyordu gibi hissediyorum. Elimi versem kolumu kaptırıcam biliyorum.
Ufak bahsetmem gerekirse de eşim vicdanlı biri. Babasının çantası sökülmüş çanta aldı. Doğumgünü pastasını biz aldık. Tansiyon aleti lazımmış onu alacağım diyor. İyi de fazla değil mi bu kadarı ? Suratım düşüyor ve sinirleniyorum. Annesini komşu düğününe götürdü takıyı da ben taktım 100 lira dedi. Saklamaz haberim olur ama ben böyle şeyleri de doğru bulmuyorum. Laf edince de paradan dolayı huzurumuzu kaçırma yazık adamın ihtiyacı vardı annemin üstünde yoktu beslemiş büyütmüş para hesabımı yapayım diyor. Korka korka para harcıyorum üstüme gelme diyor. Senden eksiltmiyorum en önemlisi sensin diyor. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar ?
Öncelikle bu kadarı fazla mı demişsiniz, hayır değil. Adamın babası sonuçta. Aldığı bir çanta ne kadar olabilir? Taş patlasa 300-500 tl olsun. O yaşa getiren ailesi, okutan, besleyen, kitaplarına, okullarına, para yetiren. Bırakın da bu kadarını yapsın.
Köye gitme konusunda da tatlılıkla sormuş bence terslemeyin gidin. Sonuçta yılda 1 kez gidiliyormuş, ne kaybedersiniz ki? Bende her sene kurbanda eşimin memleketine gidiyorum yılda 1 kez sadece. Ne kaybediyorum hiçbir şey. Uzak mesafe dolayısı ile hamileyken de gitmedim şuan da bebek küçük gitme durumum tabiki yok. Eşim de anlayışlı illa gidelim demez sizinki de demez o gün geldiğinde. Bence bu yüzden eşinizle aranızı açmayın.

iyide sürekli diğer kişide duran kart eşinize nasıl puan kazandırabilir? bizde eşimle puan kazanmak için kampanyalara katılıyoruz ama puan kazanmamız durumunda .....-..... tarihleri arasında kullanmanız gerekiyor aksi takdirde silinecektir diye mesaj geliyor yani o puanlar aylarca kartın içinde kalmıyor maksimum 15 gün gibi kullanma müddeti var.
Ben bu erkekleri de anlamıyorum ya göz göre göre yaptıklarını anlamıyorum

1 2kez puan kullanalım diye kartı bize verdi.Yüklü miktar alışveriş yaptıgı için puan veriyorlarmış karta

Ben bu erkekleri de anlamıyorum ya göz göre göre yaptıklarını anlamıyorum
bende anlamıyorum vallahi benim için para alışverişi, kefillik filan kırmızı çizgidir ama erkekler samimi arkadaşım diye hiç düşünmeden kendilerini ortaya atıyorlar. bilmiyorum ya işin içine para girince ben çok huzursuz oluyorum.

Öncelikle bu kadarı fazla mı demişsiniz, hayır değil. Adamın babası sonuçta. Aldığı bir çanta ne kadar olabilir? Taş patlasa 300-500 tl olsun. O yaşa getiren ailesi, okutan, besleyen, kitaplarına, okullarına, para yetiren. Bırakın da bu kadarını yapsın.
Köye gitme konusunda da tatlılıkla sormuş bence terslemeyin gidin. Sonuçta yılda 1 kez gidiliyormuş, ne kaybedersiniz ki? Bende her sene kurbanda eşimin memleketine gidiyorum yılda 1 kez sadece. Ne kaybediyorum hiçbir şey. Uzak mesafe dolayısı ile hamileyken de gitmedim şuan da bebek küçük gitme durumum tabiki yok. Eşim de anlayışlı illa gidelim demez sizinki de demez o gün geldiğinde. Bence bu yüzden eşinizle aranızı açmayın.
Ben kendime o kadar harcamıyorum o yüzden fazla geldi yoksa derdim çanta değil. Kredimiz var iki kişi çalışmak zorundayız ve korunuyorum bana harcamana dikkat et diyip savurması sinirime dokundu. Köy konusu da şöyle ailes burda ve biz o köye ördek ailesi gibi gidip geliyoruz ve yol üstü abime gidemiyorum. Sıkıldım.

bende anlamıyorum vallahi benim için para alışverişi, kefillik filan kırmızı çizgidir ama erkekler samimi arkadaşım diye hiç düşünmeden kendilerini ortaya atıyorlar. bilmiyorum ya işin içine para girince ben çok huzursuz oluyorum.
İnsanları birbirine düşürür kötü olursunuz çünkü. Öğrenciyken arkadaşıma 100 lira vermiştim hem okuyorum hem çalışıyorum onu bana geç verdi diye tüm düzenim şaştı istedim kötü oldum üstüne. Verende suç alanda daha suç.

Son durum ne kanarya
Papatya nasılsın ? Son durum şöyle eskisi gibi görüşmediğimiz için kaynanamları görmedim haftasonu doğalgaz mevzusuda ne oldu bilmiyorum ama kayınpederim tek gider yani eşim babasına sen köye gidince şöyle yap dedi. He olurda gitmek isterlerse bu ay sıkışığız hangi akla hizmet gidiyorsun demesini bilirim.

Dün de şöyle bir olay oldu. Benim abimler yolumuzun üstünde yani yarım saat 1 saat farkeder abimlerden sonra köyleri 4 saat. Şaka gibi ama köye giderken uğrayamıyorum. Sanki sadece kendi köyleri var biz insan değiliz. Geçen sene görümcemin kocası vardı arabada uğramadık dönüştede cümbür cemaat döndük abimlerde Buraya gelmişti. Bu sene böyle birşey olsun istemiyorum abimlerin gelmeme ihtimali malum ekonomi belkide kurbanda orda olur sonra gelirler falan filan. Ee ben gitmek istiyorum ? Eşim uğrarız kalırız dönüşte dedi ama ailesnin etleri ne olucak ? Onları bırakıp dönebilcek mi ? Hadi bakalım kanarya onlar yüzünden yine plan yapamıyor. Dün eşime abimlere nasık gidicez etler ne olucak dediğimde aa evet gidemeyeceğiz dedi. Yok ya ? Yoo sen giderken beni bırak dönüşte alırsın dedim. Olmazmış öyle. Yapıcak bişey yok öylede olmuyor böylede olmuyor ben gidemicekmiyim abime alla alla dedim kapattım konuyu. Belki kaynanam köyde gelin gelemedi biz totolarından ayrılmıyoruz diye kendi gitti derde rezil olur akrabalarına.

Papatya nasılsın ? Son durum şöyle eskisi gibi görüşmediğimiz için kaynanamları görmedim haftasonu doğalgaz mevzusuda ne oldu bilmiyorum ama kayınpederim tek gider yani eşim babasına sen köye gidince şöyle yap dedi. He olurda gitmek isterlerse bu ay sıkışığız hangi akla hizmet gidiyorsun demesini bilirim.

Dün de şöyle bir olay oldu. Benim abimler yolumuzun üstünde yani yarım saat 1 saat farkeder abimlerden sonra köyleri 4 saat. Şaka gibi ama köye giderken uğrayamıyorum. Sanki sadece kendi köyleri var biz insan değiliz. Geçen sene görümcemin kocası vardı arabada uğramadık dönüştede cümbür cemaat döndük abimlerde Buraya gelmişti. Bu sene böyle birşey olsun istemiyorum abimlerin gelmeme ihtimali malum ekonomi belkide kurbanda orda olur sonra gelirler falan filan. Ee ben gitmek istiyorum ? Eşim uğrarız kalırız dönüşte dedi ama ailesnin etleri ne olucak ? Onları bırakıp dönebilcek mi ? Hadi bakalım kanarya onlar yüzünden yine plan yapamıyor. Dün eşime abimlere nasık gidicez etler ne olucak dediğimde aa evet gidemeyeceğiz dedi. Yok ya ? Yoo sen giderken beni bırak dönüşte alırsın dedim. Olmazmış öyle. Yapıcak bişey yok öylede olmuyor böylede olmuyor ben gidemicekmiyim abime alla alla dedim kapattım konuyu. Belki kaynanam köyde gelin gelemedi biz totolarından ayrılmıyoruz diye kendi gitti derde rezil olur akrabalarına.
Teşekkür ederim canım idare ediyoruz işte .yani sırf etler var diye ugramayacaksin kalmak da yok ne güzel memleketmiş

Teşekkür ederim canım idare ediyoruz işte .yani sırf etler var diye ugramayacaksin kalmak da yok ne güzel memleketmiş
Sorma ya dertleri bitmiyor. Tamam hadi giderken uğrayalım desem babası olucak belkide annesi. Ee ben neden yengeme peşimde misafir götüreyim ayıp değil mi ? Dönüşte de et dondurup buraya getiriyorlar arabayla ee yine uğrayamıyorum. Et olmasa bile araba var birlikte dönelim muhabbetine yine sinir olucam. Gidin abi siz beni bırakıp bende abimde keyfime bakarım daha iyi olur.

"Aaa evet gidemeyeceğiz" mi:KK70:Tavra bak ya, "aaa evet toptan gidemeyeceğiz o zaman. bu yoklukta yakıt parası cepte kalır" deseydiniz.

Back