Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Bu aile gider. Senin kv laftan anlayan biri degil. Kızının çocugunu götüren, senınkını her türlü götürmeye çalışacak. Sen bu yüzden bence gitmek istemiyorsun.

Keşke çıkarsa. En azından yediğim laflar son bulurdu. Eşime kaç kere ev alalım dedim kaç kere çıkmak istiyorum dedim tahmin edemezsiniz. Kaynanamın akrabaların yanında verdiği evin lafını yaparken nasıl gözlerimden yaş geldi de akrabası durumu düzeltti bilemezsiniz.

Peki önceki gittiklerim ? Sorunu sürekli çıkarmıyorum ki ? Bana sormadığı için yaptığının yanlış olduğunı düşündüm sadece. Bu arada tamma gideceğim kızlar sağolun. Aslında kararlıydım gitmeme konusunda ama vazgeçtim.

Sen çok önemli değilsin biz senin taksini ödediğin tüm altınları verdiğin arabayla bize göre rahat rahat gideriz olarak anladım ben onu.

Yanınızda eline kolonya döken biri , size de "ister misiniz" diye sorarsa ; size "pis" vb dediğini düşünmüyorsunuzdur umarım.

Bazı konuşmalar, olaylar göründüğü kadar basittir.

Kanaryanın sorunu aslında eşi değil, eşin annesi ve kardeşi, adam kanaryaya karşı çok ılımlı ve koruyucu ama kanarya zamanında eşinin koruma çabalarına rağmen kv ve görümceye çok taviz verip yıpratmış kendini, şimdi ayar tutturmaya çalışıyor, arada koca yanacak neredeyse

Yorumunuz için teşekkür ederim. Eski konularımdan dolayı aileye doluyum yoksa fesat değilim.

Kalbinizden öperim. Yolunuz aydınlansın

Evet ama şu anda sapla samanı birbirine karıştırıyor. O kadar katı davranıyor ki olacak şeylere de olmaz diyor. Bu davranışı eşini biktirir yakında . Artık eskisi kadar arkasında durmaz . Her şeye hayır diyorsun,sorun çıkariyorsun der adam haklı olarak

Tabi ki hayır ama bebeğin 40ının bayramla çakışması da efsanevi bir kehanet oldu bebek o ladar küçük değilse gönderirsin kocanı sen de ailenle takılırsın, bunu dert etme şimdiden. Vakti gelince hep beraber konuşuruz burada

Bunları yapıyorum ki. Kayınvalideme hediye aldım anneler günü diye eşim almaz. İndirimde bişey bulurum alırım. Pastayı da niz alalım dedim zaten. Sonra hediye aldık sonra başka şeyler. Birikince kötü hissettim.

Eşin oraya direkt anne babası için gitmiyor zaten bunu sende biliyorsun, niye yazmiyorsun ailesi orada değil demek yerine? Orada arkadaşları, kuzenleri de olacak, köye ortamını seviyor. Mesele anne baba değil zaten.
Buna karşı değilim. Direk gidicem diyince kendimi kötü hissettim.

Senin onceki konularini bilmesem ve direkt bu konuyu okusaydim objektif olmak adina haksizsin derdim. Dolayisiyla bence bu konu ozelinde haksizsin. Valla benim de koyum var. Senede bir defa gitmek isterim. Esim de benle gelir. Koskoca senede bir defa yani bu.
Bence sen o evden cik uzaklas bu aileden. O zaman boyle seyler gozune cok gelmeyecek gibi geliyor bana.
Para verme muhabbetinde de haksizsin. Esin babasina tansiyon aleti vs alabilir hatta bunu sana sormak zorunda bile degil. Sen dolmussun onceki olaylardan her seye sinir olasin var.

Aile aralarında ki duruma karışamam. Köydeki evi arsayı eşim aldığından burda da biz oturuyoruz. Keşke oturmasaydım emin olun böyle olucağını bilseydim ev alırdım ilk evlendiğimizde.

Uzerine cok gidiyorsun..
Kocan gayet uyumlu bence,isteklerini bile cok anlamli bir bicimde dile getiriyor..
Senede 1 kez koye gitmek istemesi de gayet makul..
Demedi deme..Boyle mizaci sakin,elinden geldigince muhlis davranmaya calisan adamlarin ofkesi bir baska olur..
Simdilik sineye cekiyor ancak bu tavirlarina devam edersen bir anda arkasini donup gidebilir.
Dominant olayim,sozum gecsin,en cok bana soracaksin tavirlarin bir sure sonra kabak tadi vermeye baslayacaktir.
Yerinde olsam bu tavirlarimi torpulerim,unutulmasin ki : Kimse vazgecilmez degildir.

Gelin yüzünden oğlumuz gelemiyor, kısıtlıyor, çekemiyor, sıkıyor destekler haklılar. Olanı söylemiş olurlar, saçmalamış olmazlar. Daha 2 senedir evlisiniz böyle her sene her bayram orada geçmiş bıkmışsınız tavrınız anlamsız geldi. Evli olmak sandığınızın aksine öz aileni silmek demek değil. Senede bir kez eşinizin ailesini görmek istemesi bile rahatız ediyor sizi. ZBeklentileriniz fazla ve bana çok kaprisli geldiniz. Doğum gününde alınan pastanın, tansiyon aletinin lafını yapmakta gerçekten ayıp. Kesinlikle haksızsınız

Sağol Lalem. Dün beni 3 kere aradı dışardan ne istersin ne alayım sana diye. Kötü biri değil ama beklerdim sormasını. Ailesinin x eşiyle ayarlarsa gelicek demelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…