Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Sene de bir ailesini görmesini engellemeyin
Ailesini hayatınızdan çıkarmak istiyorsunuz anlıyorum ama bu kadarına hakkınız yok

Kendimi kötü hissediyorum şuan. Eşimin gönlünü alacağım sağolun. Bu konuda çok dolduğum için sabrım tükenmiş. Balayında gidince bile kaynanam ve görümcem damladılar peşime. Görümcem yüzünden ağladım bebeğin biberonu yanlışlıkla kırdım bi ton suratını çektim alıcaksın abi diye bağırmaları cabası. Sevemiyorum. Ruhum daralıyor

Anlıyorum seni ama artık sen eski sen değilsin, bunlar geçmişte kaldı, intikamını almaya git bak böyle düşününce keyifli olur. Lafları ağızlarını tıkıp tıkıp gel

Sağol Lalem. Dün beni 3 kere aradı dışardan ne istersin ne alayım sana diye. Kötü biri değil ama beklerdim sormasını. Ailesinin x eşiyle ayarlarsa gelicek demelerini.
Sen sağ ol canım.
Sormuyor ve sormayacak belki de hiç bir zaman.
Dediği gibi kurban bayramında orada olursunuz diye.
Hamilelik ve yeni doğan bebeğin olduğunda belki değişir işler.

Çok yanlış anlaşıldı. Görüşmemezlikte ne demek. Geçerken uğrarız hep sıkarım kaynanamın yanaklarını naber kız diye. Elimizden geldiğince yardım ederiz hastane sipariş işlerine de yardım ederim. Ordan çok mu kötü görünüyorum ? Aylık taksitlerle ödemelerimiz fazla ve ben dikkatli harcıyorum hepsi bu. Tüm takılar ve eşyalar ortak alındı hepsinin taksidini birlikte ödedik ailem aldı. Eşim kendi aldı bilezikleri. Aralarında ki takas durumundan da biz oturuyoruz burda. Keşke oturmasaydım ama. Ne çektiğimi ben bilirm.

Sağol Lalem. Dün beni 3 kere aradı dışardan ne istersin ne alayım sana diye. Kötü biri değil ama beklerdim sormasını. Ailesinin x eşiyle ayarlarsa gelicek demelerini.
Her seferinde eşten icazet de alınmaz ki.
Benim ablamın bir evi var şehire yakın ama bağ bahçesi fln olan. Ben yazları havalar ısınınca çağırdıklarında dur bir eşimle oturup münazara yapalım demiyorum. Geliriz diyorum. Eşimin başka işi varsa da ya abla geleceğim dedim ama işi çıktı diyorum. Her şey için hangimiz eşten izin alıyoruz? E eşimiz de alsın o zaman. Gerçekten her şeyi bu kadar zorlaştırmayın ya

Tamda öyle yapıyorlar :) tüm para kızlarına gidiyor bir de toruna. Buna da üzülüyorum haksızlık.

Teşekkür ederım gunces. Bunu dışa yansıtmadım engelde olmadım hakkım değil elbette sadece kötü hissettim.

Kurban bayramı konusunda sizi anlıyorum. Elinizi verirseniz kolunuzu kaptırmaktan korkuyorsunuz. Benimkinin de ailesi böyle emrivakileri sevdiği için ben de sizin gibiyim. Bir de alışkanlık haline gelirse bir bayram gitmezseniz vay halinize tefe koyarlar sizi aman da niye gelmedi bilmem ne diye. O yüzden baştan alıştırmayın derim. Yani tamam köye gidin bir hafta da o hafta kurban bayramında olmasın. Çünkü kurban bayramlarında ritüel hale gelirse her bayram bekleyecekler,çok zor vazgeçirmek. Benzer durum kocamın ailesinde vardı. Öğretmenim diye her yaz bir ay kalmamı beklediler. Üstelik kocam öğretmen değil onların hesaba göre,kocam evde olacaktı, ben ailesiyle kalacaktımbu süper fikirlerini de komşuya söylerken duydum emri vakinin kralını yapmaya çalıştırdılar. Yapmadim. Evlendikten 3-5 sene sonra artık benden umudu kesince gidip bir -iki hafta kalıyorum kocamla.

Yok siz yapıyorsunuz demiyorum. Sizi de iyi tanımıyorum, konularınıza hakim değilim, itham altında bırakamam. Konu sizin tabii ki dağıtmış gibi oldum hakkınızı helal edin, ben yorumda yazılana ithafen yazdım, canımı sıkıyor benim bu tarz konular ve ayrıntıları yaşanmışlıklardan mütevellit.

İyi bir eş en değerli hediyedir. Siz de ılımlı biri gibisiniz. Daha sakin ve rasyonel olup yorumları dikkate alacağınızı düşünüyorum.

Esiniz haklı. Bir sene 2 gece kalır 1 sene 1 hafta kalır yıl gelir hiç gidemez. Ama orası onun çocukluğu geçmişi. Evlendiğinde böyle bir anlaşma yaptığını sanmiyorum. Tatilde planlamış, açıkça konuşuyormuş.
Siz kurban telaşı için istemiyorsanız ya önce kesip gidin ya bir yerle anlasın 4. Gün fln teslim edilir dönersiniz. Masraflar konusunda da sorun olursa tepki gösterin. Yok pasta yok 100 tl yapmayın düğüne gidip boş çıkmak istememiştir. Hayat çok kısa değmez tadınızi kaçırmayın adam sizle hareket ediyor ztn.

Bir bdv klasiği.Siz ve Esin ailesine yapılan aylık 100 lira hadi 200 liralık harcamalar.Demek bizim eşleri görseniz soluğu acilde alırdınız.

Bir de kayın ailesi bunlar geniş evde otursun diye kendi evini verdi. Kendi küçücük eve geçti
kız noluyor anağmmm herşey karıştı. Eşim onlara köyde ev yaptırdı geçici süre alt kattalar. Kiraya çıkabilirdik istemediler zorla insanların evini almadım yani. Bi dövmedikleri kaldı zaten yemediğim lafta kalmadı. Sürekli de lafını sokuyor. Eşime de dedim araba satılsın ev alınsın diye minnetsiz gelinlerden ya da eve çöken gelinlerden değilim. Ne kadar teşekkür etsem de memnun edemedim.

Bunu da yapamayız kaynanam peşimize kızını takıp üstüne laf yapıyor. Kardeşinide götüreceksin kardeşinide alıcaksın nereye az kaldınız bla bla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…