• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Teşekkür ederım gunces. Bunu dışa yansıtmadım engelde olmadım hakkım değil elbette sadece kötü hissettim.

Iste bunu esine yansit uzuldugunu ve beklentinin bu olmadigini konus. Ben plani benimle yapmani beklerdim, sadece buna kirildim de ama sen esinin ailesinin onceden yaptiklarini unutmadigin icin kendini dolduruyorsun. Bunu esinle konusmazsan bir dahaki sefer yine koy planlari yapar ve sen yine uzulursun. Sen daha once de cok seyi alttan aldigin icin esin belli ki uzulecegini dusunmemis. En son kv.senin evinde yemek verecekti ve yine bundan en son senin haberin olmustu yanlis hatirlamiyorsam.

Bilmiyorum ki aslında kısıtlamıyorum ben pandemide balayı yapamadık diye bile köye gittim. Geçen sene kurbanda da. Ailesi hep daha fazlasını istiyor yoruluyorum yetişemiyorum.
Size sormadan plan yapması konusunda haklısınız. Ama bunun acısını problem çıkartarak değil açık açık konuşarak çözmeye çalışın. Çünkü bu şekilde güç savaşına dönüyor olaylar. Adam gerçekte neye kızdığınızı, problemin ne olduğunu bilmiyor ki. Belki oda bu defa sizi ailenizle ilgili cezalandırmak isteyecek. Sonra al sana kısır döngü.
Ha sürekli ailesine öncelik ister, fikrinizi almaya gerek bile duymaz o zaman problemin ne olduğunu söyleyin ve gitmeyin.

Pasta parası, termos olaylarına falan hiç girmeyeceğim. Böyle şeylerin lafını ne eş ailesi için yaparım nede kendi ailem için yaptırırım.

Olmuşsun sen Kanarya.

Hiç öyle yalandan eşime üzüldüm falan deme.

Tedirgin olduysan da eşini düşündüğünden değil, benden bıkar usanır diye oldun.
Kız napıyım aldığımız pastayı çöp etti güzel değilmiş dedi herzamanki gibi. Hep böyle. Yok valla eşimi biraz üzdüm telafi edeceğim.

Sizinle evlenince ana babasını unutup bir kenara bırakmasını falan mı umuyordunuz?Alınan pastaya bile laf etmişsiniz.Pes.
yok kaynanam hediye almayın biz almayacağız diyince pastayı alırız anne dedim sonra eşim üstüne hediye alıp üstüne para verip üstüne bir de başka şeyler planlayınca bi değişik oldum.

Böyle olucağını tahmin etmedim. Eşimde eve ihtiyaç yok evimiz var biz böyle ayarladık diyor.

Eşinizin kendi anasını görme sayısını bile belirlemek isteyen siz, oturacağınız evde eşinizin lafını dinleyesiniz tuttu bişey diyemediniz öyle mi?

Kanaryayi ben severim. Bu gune kadar actigi konularda kimseye cemkirdigini gormedim. Yazdigi gibi zor biri degil aksine cok ilimli biri. Kanaryanin sorunu ne ailesinde ne cevresinde gormedigi bir evlilik modelini kendi evliligine uyarlamaya calismasi. En basinda evlenirken ve evlendiginde boyle degildi. Zamanla video izleye izleye kendini ve es ailesini degistirmeye calisiyor ve bunu yaparken karakteri bu olmadigi icin bu konuda oldugu gibi ayari kacirabiliyor.
Ayarım kaçıyor güzelim. Anlamıyorum insanların yüklenmesini de ben evlenirken eşime ev almayı teklif ettim 200 bine evler vardı ve çok rahat alıyorduk. Hayır daha kısa sürede evlenelim evimiz var ben burda oturmak için köye ev yaptım dedi ne yapabilirm ki ? Mobilya borcundan tutun da herşeyi birlikte ödedik. Kaynanam sana gelen takınım parasıyla çerez aldık kızımla yedik diye gülerken de sakindim. İnsanların içinde “ bende o evdeydim ah ah ahır gibi evdeyim şuan nalet olsun “ diye çemkirirkende anne lütfen çık evine de beni kurtar bu psikolojik sorundan dememek içinde tuttum kendimi. 2 senede 20 kere her gittiğimde evin lafını yaptı. Hep ailedir diyip saygısızlık yapmasamda. Ağlicam valla.

İç yüzünü anlatıyorum. Dediğim dediklik durum yok. Elbette hatam var lakin şartlar her zaman elverişli olmuyorki
Bende bazen burada konu açıyorum ve insanların yaptığı yorumlar bazen çok saçma olabiliyor. Çünkü 1 kaç paragrafta kimse ne yaşadığını anlatamiyor. Birde buradaki kere dert anlatılıyor. Sizde illaki kendinizce haklisinizdir.
Ama size tavsiyem, her zaman sakin olun. Bırakın yılda birkez hep beraber eşinizin istediğini yapın, köye gitme, gelme oradaki planları eşiniz yapsın, 3-4 gün eşiniz ne derse o olsun.

Ayarım kaçıyor güzelim. Anlamıyorum insanların yüklenmesini de ben evlenirken eşime ev almayı teklif ettim 200 bine evler vardı ve çok rahat alıyorduk. Hayır daha kısa sürede evlenelim evimiz var ben burda oturmak için köye ev yaptım dedi ne yapabilirm ki ? Mobilya borcundan tutun da herşeyi birlikte ödedik. Kaynanam sana gelen takınım parasıyla çerez aldık kızımla yedik diye gülerken de sakindim. İnsanların içinde “ bende o evdeydim ah ah ahır gibi evdeyim şuan nalet olsun “ diye çemkirirkende anne lütfen çık evine de beni kurtar bu psikolojik sorundan dememek içinde tuttum kendimi. 2 senede 20 kere her gittiğimde evin lafını yaptı. Hep ailedir diyip saygısızlık yapmasamda. Ağlicam valla.

Aglama kuzum kiyamam. Sadece esinin ailesinin daha once yaptiklarini bir tarafa birak ve kafandan at. O boyle yapmisti, bu bunu demistiyi bir tarafa birak. Ani yasa. Ileride soyle olursa, boyle olursayida bir kenara birak. Gelecekte olacak olanlari o zaman dusunursun. Yasadiklarinin etkisi ile fazlaca takintili ilerliyorsun ve eski konularini bilmeyenler haliyle seni kotu saniyor. Esine ve esinle olan iletisimine odaklan sadece. Kirildin mi, uzuldun mu icine atma konus dile getir.

Bu aile gerçekten senin psikolojini bozmuş. Umarım tez vakitte giderler artık köylerine😔

Bu aile gerçekten senin psikolojini bozmuş. Umarım tez vakitte giderler artık köylerine😔

Bu konuda cok ama cok haklisiniz. Kanarya ilk zamanlar konu acardi soyle yap boyle yap derdik kanarya ay onu ben yapamam, ay onu dersem ayip olur derdi ve bizi sinir edecek kadar iyi niyetli ve ilimliydi. Kizi bezdirdiler artik simdi konu acinca eski konularini bilmeyenler kanaryayi kotu saniyor.

Konuyu öyle bir yazmışsın ki seni tanımayan insanlar aksi kötü gelin sanmislar keşke pastadan tansiyon aletinden bahsedeceğine altlı üstlü oturmak Zorunda kaldığını aldığın arabayı her şeyi başına kaktiklarini balayına bile peşine takıldıklarıni her an para istediklerini anlatsaydin

Konuyu öyle bir yazmışsın ki seni tanımayan insanlar aksi kötü gelin sanmislar keşke pastadan tansiyon aletinden bahsedeceğine altlı üstlü oturmak Zorunda kaldığını aldığın arabayı her şeyi başına kaktiklarini balayına bile peşine takıldıklarıni her an para istediklerini anlatsaydin

Bu konuda cok ama cok haklisiniz. Kanarya ilk zamanlar konu acardi soyle yap boyle yap derdik kanarya ay onu ben yapamam, ay onu dersem ayip olur derdi ve bizi sinir edecek kadar iyi niyetli ve ilimliydi. Kizi bezdirdiler artik simdi konu acinca eski konularini bilmeyenler kanaryayi kotu saniyor.
Kanarya şu konuda haklı. Her sene her sene bu kızı oraya bekleyecekler.Belki başka planları var.Yani 800 km uzaga gideceksem, haberim olsun isterdim.Açıkcası köyü sevmiyorsam, her sene gitmezdim.
Birde seneye kanarya çocuk istiyor. Çocuk olunca problemler artacak gibi hissediyorum

Back