Eşimi değiştirmeye mi çalışıyorum? Belki de hata bendedir. Ne dersiniz kızlar ?

Ben sizi biraz haksız buldum açıkçası, eşiniz anlattığınız gibi biriyse üstüne gidip bıktırmayın adamı ömürlük bir eş istiyorsanız ayrıca eşiniz ailesiyle bayramı köyde geçirmek istemesi çok doğal size danışsa iyimiş ama belli ki seviyor köy ortamını , anlayışlı olmaya çalışın böyle şeyleri de zamana yayın bence yavaş yavaş işleyin eşinizi

Şu yaptığınız marifetmiş gibi anlatıyor bir de üzerine gülebiliyorsunuz. Gerçekten pesss
Evet yapmadım. Annesiyle güzelce konuşurken mesajla “ iyiki doğdun…” yazın diye emir cümlesi attığı için yapmadım. Sürekli istediğimden alın dediği için yazmadım. Iyy meyvesi güzel değilmiş diyip yemedi bile.

Anlayan biri çıktı. Mesele tamda bu

Ben kanaryanin baska bir konuda bir yorumunu gormustum ve esim dedigim dedik biri, karali ve ozguvenli dedigini yaptirir minvalinde bir seyler yazmisti. Aslinda kanarya tam da boyle olmaya calisiyor ve esine dis gecirmeye calisiyor ve bana gore bunda da bir hayli zorlaniyor. Esi yazdigin gibi cok iyi ve esine cok kiymet veren biri olsaydi kanarya es ailesine bu kadar bilenmezdi bence. Basindan beri kanarya konular acarak ilerledi. Hangimiz evlliligimizi boyle yasadik ya da kacimiz? Kanarya hem esi ile hem es ailesi ile hem de kendi karakteri ile mucadele ediyor. Her konusunda cok yol katettim diyor ama koye gidilecek kanaryanin haberi yok cunku esi boyle uygun gormus. Benim iyi es anlayisim bu degil.

Elbette olur ama bebeğim küçükken kurbanda gidememe ihtimalim de var. Eşim ben seviyorum diyip gidicek mi ? Kayınaile ısrar edicek mi ? 40 günlk torununu alıp gittiler çocuk 3 hafta iyileşemedi. Sınırları yok.

Fazlasiyla can sıkıcısınız. Tansiyon aleti ya saglik icin yapilmis bir harcama bunun lafi olur mu?

Çünkü sen onun istediğini yapmadın o da sana böyle davrandı. Kanarya bak durum iyiye gitmiyor. Evliliğinde böyle küçük hesapları seni yorar. yazdırsan ne olacaktı mesela ?

Hayır gitmeyecek. Seni 40 günlük bebek ile bırakıp nereye gidiyor. Bak çok ileriyi düşünüyorsun. Kafanda sürekli eşinin ailesi var onlar bunu dedi ben bunu dedim diye dönüp duruyor kafanda. ciddi soruyorum "yorulmuyor musun?" Yazık değil mi sana

aa a a :) sımdı bu senın yaptıgın kısıtlamayı aılesınden para esya kıskanmayı kocanı evlenınce benım uzvum oldu tavrına burunmenı kocan yapıyor gıbı dınleseydım olur mu hıc oyl sey hazır cocugunda yok bosan derdım. ne demek aıleme aldıgım 3 kurusluk hedıyenın hesabı yapılcak ne demek ?? gıdıp gelmek ıcın karsı tarafın onayı kararı beklencek... ne? demek ıstedıgımı anlamıssındır.

Bundan sonra kurban planı sabit, bana sormadınız deme, ama diğer kısımlarda tavrını gerektiği gibi koyarsın. Yalnız bunlar taşınınca sizi ramazanda da isteyecek ya onun önünü şimdiden kes bir bayram senin bir bayram benim ailem diyerek ya da iki bayram giderim ama sene içinde tekrar gitmem diye koşullandır. Bu dengeyi kurman lazım, pnlar senenin yarısını senin alt katta geçirip diğer yarısında da 2 defa gelin derlerse buna dur demen gerekeceltir

Bilmiyorum ki aslında kısıtlamıyorum ben pandemide balayı yapamadık diye bile köye gittim. Geçen sene kurbanda da. Ailesi hep daha fazlasını istiyor yoruluyorum yetişemiyorum.

Akşam gidince öpecem kocamı olmayacak bu böyle şimdi düşüp bayılıcam tansiyonum oynadı.

Görümce mevzun ayrı zaten onu takma peşine, gelelim dediğinde gelirken gelirsiniz ama dönüşte bizim başka planımız var otobüsle dönersiniz de, o zaman kendi aracıyla çıkar yola. Gerçi onu aştınız sanki

Sen çok önemli değilsin biz senin taksini ödediğin tüm altınları verdiğin arabayla bize göre rahat rahat gideriz olarak anladım ben onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…