- 29 Mayıs 2021
- 13.516
- 87.633
- 548
- 36
anladım ortasını bulamıyor yanii.idare etmeyi evliliği ve eş ailesini de öğrenememiş.ha aşırı fedakarlık ya aşırı kötülük düşünüyorKanaryayi ben severim. Bu gune kadar actigi konularda kimseye cemkirdigini gormedim. Yazdigi gibi zor biri degil aksine cok ilimli biri. Kanaryanin sorunu ne ailesinde ne cevresinde gormedigi bir evlilik modelini kendi evliligine uyarlamaya calismasi. En basinda evlenirken ve evlendiginde boyle degildi. Zamanla video izleye izleye kendini ve es ailesini degistirmeye calisiyor ve bunu yaparken karakteri bu olmadigi icin bu konuda oldugu gibi ayari kacirabiliyor.
Çünkü onlar anne ve baba yardım etmeye mecbur kafasında çok insan var.Borçlu hissetmiyor da zaten. Hissetse bu ay beş yüz TL yediler diyemez. Beş yüz TL ye kümes yok kiralık. Bu aile her ay en az 3 bin TL katkı sağlıyor kira almayarak zaten
İşte bu noktada çok haklısın. Evliliğine çok zarar veriyor farkında olmadan. Eşi kötü biri değil. eş ailesi durduğu yeri bilince sıkıntı çıkaran insanlar da değil. İpin ucunu kaçırmış sadeceKanaryayi ben severim. Bu gune kadar actigi konularda kimseye cemkirdigini gormedim. Yazdigi gibi zor biri degil aksine cok ilimli biri. Kanaryanin sorunu ne ailesinde ne cevresinde gormedigi bir evlilik modelini kendi evliligine uyarlamaya calismasi. En basinda evlenirken ve evlendiginde boyle degildi. Zamanla video izleye izleye kendini ve es ailesini degistirmeye calisiyor ve bunu yaparken karakteri bu olmadigi icin bu konuda oldugu gibi ayari kacirabiliyor.
Herkesin bir tak etme yeri vardır. Bir susar iki susar üçüncü de yeter hep huzursuzluk der. Demeyen insan da yoktur.Sen fazla Tülay Kök ve benzeri videolar izleyip bir rol belirlemişsin kendine.
Çocukluğundan gelen tüm eksik ve kötü hissettiğin yanlarını eşin üzerinden tamamlamaya çalışıyorsun.
Ama Kanarya hayat videolardaki gibi keskin sınırlar çizilip yaşanmıyor onu da kötü şekilde tecrübe ederek öğrenmezsin umarım.
4 gün canım. 8 9 saat sürüyor 800 km. Kaynanamın misafirlerini konuya dahil etmedim bile.İznin kaç gün canım. Ve kaç gün kalacaksınız? Yol arabayla kaç saat sürüyor?
anladım ortasını bulamıyor yanii.idare etmeyi evliliği ve eş ailesini de öğrenememiş.ha aşırı fedakarlık ya aşırı kötülük düşünüyor
Haklısınızzz. Kız ne bileyim birden gelicem diyince bana bi sinir geldi başlicam köyünüze moduna girdimBence sen kurban bayramını sonsuza kadar eşine feda et ve yaptığı güzelliklerşn kefareti olarak kabul et. Bayram bu kırgınlığa değmez, senin de geleneğin oluversin. Termosu evde unut bence amabak adam ne güzel tatil ayarlamış senin köye gitme fedakarlığının hediyesi bu belkide. Sen kv ve görümcenin öfkesini kocandan çıkarıyorsun şu an. Köyün eşinin gözündeki yeri bayram geleneği olması, anasını babasını özlediğinden gitmiyor. Bence bu güzelliği zehir etme adama. Çünkü olanlarda kocanın kabahati yok
Aksine eşim tam tersi bi yapıda. Dün annesi emri vaki düğün çıkardı diye kızdı mesela. Bana da çoğu zaman pasif kalmaz ben istiyorum gitmek seni zorlayamam gelmeyebilirsin dedi. Eşim pasif bi insan değil siz bi de onu bana sorunKocası düşünsün onu da.
Bu tarz abartili taviz veren insanlar genel olarak ilişkilerde aşiri pasif, kaygili, kaybetme korkusu yaşayan insanlar oluyorlar ve bu durumu bilen karşi taraf bu şekilde sonuna kadar kullanir.
Adam kendisi farkina varmadan duzelmez. Konu sahibi eşinden yerinde bir tepki almadikca adamin bu halini kullanmaya devam eder muhtemelen.
Kız aile burda. Alt katta. Daha sabah gördüm kaynanamı işe gidiyorduEşinizin ailesi de size ev verdi. Bir ev kaç milyon haberiniz yok sanırım. Yılda vir kere gidemez mi adam ailesinin yanına. Sizinki eş olmak değiş hamilik yapmak, velilik yapmak. Ben bel yaşındaki oğlumu bu kadar yönetmiyorum
sanki farklı yerlerdeymişsiniz gibi algıladım :)Kız aile burda. Alt katta. Daha sabah gördüm kaynanamı işe gidiyordu
kardeşinin eşi çalışıyor mu peki?Değişiyor. Bazen hiç bazen doğumgünü özel gün gelince birikiyor. Öyle aileme harcicam tarzı takıntısı yok ama alır yani. Kardeşin alsın canım tek sen mi evlatsın ?
Yapmak zorunda kaldım. Yapmadığımda görümcem tepemize çıktı. Ne pasta beğendi ne kahvaltı ne plan ne yemek ne çerez ne cipsi ne para. Çocuğuna aldığımız hedyeden tutta harçlığa kadar. Hesap yapmadıkça yedi bitirdi enerjimi. Saygısızlığı da cabası. Şimdi de inadına istediklerini yapmıyorum.Bende pasta üstü yazı konusuna takıldım, bu kadar küçük hesaplar yapmamalı insan. Hayır yani kendine yazık. Düşünüyorum bu kadar ayrıntılı ve ince düşünsem 2 seneye ölürüm heralde
+1Bence sizin sorununuz esinizi degistirmeye calismak degil, guc zehirlenmesi.
Esinize dis gecirmissiniz herkes size boyle davransin istiyorsunuz.
Kocanizin ailesi de esiniz yerine sizi saysin, sizden gizli yaprak bile kipirdamasin, herkes sizin ne kadar da guclu ve bir birey oldugunuzu gorsun istiyorsunuz fark etmeseniz de.
Cok baskiyla mi buyudunuz ya da sinirlari hic olmayan bir ailede mi?
Yine de evlenecek olgunluktaysaniz size kimse babasinin prensesi kocasinin kralicesi gibi davranmazı bilerek evlenmeliydiniz.
Biraz makul olun yoksa cok yakin bir zamanda esiniz infilak edebilir.
Sakin sakin gidip kayin ailenin yaninda her sene gelecek miyiz falan demeyin, laflarini cekemem ondan demiyorum demissiniz ama buna zaten hakkiniz yok.
Esiniz sizin cocugunuz degil, siz esitsiniz.
Bardagi neyin tasiracagini bilemezsiniz, sonra cok aglarsiniz gibi geldi bana.
Bizim buralarda bir laf vardır. Eşeğin hatri yoksa da sahibinin Hayri var diye. Eşinizin hayrına bazı şeyleri görmezden geleceksinizYapmak zorunda kaldım. Yapmadığımda görümcem tepemize çıktı. Ne pasta beğendi ne kahvaltı ne plan ne yemek ne çerez ne cipsi ne para. Çocuğuna aldığımız hedyeden tutta harçlığa kadar. Hesap yapmadıkça yedi bitirdi enerjimi. Saygısızlığı da cabası. Şimdi de inadına istediklerini yapmıyorum.
Al afamın gönlünü o zamanHaklısınız. Eşim hevesle arıyor sabahtan beri çok güzel geçicek hayatım nasıl tatilimiz diye.
Kocanız harcadığı her kurusu size rapor mu ediyor?Sürekli olduğu için yapıyordum şuan yapmıyorum saldım yani kendi ailemede harcıyorum isterse eksiye düşelim umrumda değil. Elbette gidicek fakat benim haberim yok ?
Kanarya öyle bir yazmışsın ki konularını okumayan neden bu kadar inatlastigini anlayamaz. Ama gereksiz durumlarda inatlaşma ailesiyle kurban bayramını geçirmek istemesi normal . Köye gidebilir çocuk olunca baktın olmayacak sen gitmezsin . Duruma göre kendini ayarlarsin her şeye büyük tepki verirsen bu işin sonu gelmez bu sefer eşin de seninle inatlasirYapmak zorunda kaldım. Yapmadığımda görümcem tepemize çıktı. Ne pasta beğendi ne kahvaltı ne plan ne yemek ne çerez ne cipsi ne para. Çocuğuna aldığımız hedyeden tutta harçlığa kadar. Hesap yapmadıkça yedi bitirdi enerjimi. Saygısızlığı da cabası. Şimdi de inadına istediklerini yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?