- 2 Mart 2013
- 1.808
- 1.673
-
- Konu Sahibi mcrsfttndd
Bende anlamadım konu nerden nereye geldi başta olay eşini aldatması dövmesi flndı psikolojim iyi değil demek istedi sanırım ama aldatmaya sebep mi bu değil yani boşansın daha iyi hem kendi hem eşi içinEvet hepimiz geçmişte yaşadık taciz vb.konu sahibi neden bunun üstüne gitti anlamıyorum
Evet konu sahibinin sağlam bir desteğe ihtiyacı var. ne diyelim rabbim yolundan şaşırtmasınBende anlamadım konu nerden nereye geldi başta olay eşini aldatması dövmesi flndı psikolojim iyi değil demek istedi sanırım ama aldatmaya sebep mi bu değil yani boşansın daha iyi hem kendi hem eşi için
Evet hemde ebeymiş sağlık sektöründe olan birisinin daha iyi bilmesi lazım destek alıp almaması gerektiğini Rabbim yardımcısı olsun biz ne desek boşEvet konu sahibinin sağlam bir desteğe ihtiyacı var. ne diyelim rabbim yolundan şaşırtmasın
Niye bize soruyorsun ki bu kadar şeyi yaparken bize mi sordun?Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.
Anlatmaya çalıştığınızı çoğu kişi anlamıcaktır çünkü malum osuruk kadar aklımız :)Osuruk kadar aklı yoktur diyorum çünkü burası ne kadar yalan hikayeler gördü. Benim eski konularıma bakın kimseyi kırmam etmem. Sorduğum şeyler sağlıktır şudur budur. Bu tip konuları bildiğim için uyarmak istedim. Neyse bunları kapatalım ki hiçbirimiz ceza yemeyelim. Umarım benim anlatmaya çalıştığım şeyi anlamışsınızdır.
Kimsenin "aferin güzelim,hep erkekler mi yapacak,sefan olsun ...." yorumunu yaptığını görmedim.Denilen şey ; "Sakın eşine söyleme (üyenin namus cinayetlerinden birine kurban gitmesini istemiyoruz),boşan ,tedavi ol ve bu tür bir yasantidan uzak dur " şeklinde.Yorumların hepsini okumadım. Okuduğum kısmı kadarıyla çoğu kadının ne kadar ikiyüzlü ne kadar çifte standartçı olduğunu gördüm.
Aldatan, erkek olduğu zaman sormadan, sorgulamadan ağzına geleni sayan kadınlar, aldatan kişi kadın olunca ne kadar ince düşünür olmuş?
Ben gerçekten anlayamıyorum.
Derdimiz sıkıntımız olduğunda fikir aldığımız kadınlara bak. Ne kadar samimiyetsiz cevaplar...
Azıcık kendinize gelin ya.
Sırf kadın diye yaptığı hatayı görmezden gelemezsiniz. Sırf kadın diye aldattığını psikolojiye bağlayamazsınız.
Bunu yapıyorsanız; aynısını erkekler içinde yapmanız gerekiyor ki, o zaman samimi olursunuz..
Utanmasalar onu bile diyecekler ama..Kimsenin "aferin güzelim,hep erkekler mi yapacak,sefan olsun ...." yorumunu yaptığını görmedim.Denilen şey ; "Sakın eşine söyleme (üyenin namus cinayetlerinden birine kurban gitmesini istemiyoruz),boşan ,tedavi ol ve bu tür bir yasantidan uzak dur " şeklinde.
Evet hepimiz geçmişte yaşadık taciz vb.konu sahibi neden bunun üstüne gitti anlamıyorum
Aldattım diyen erkek/kadın göğsünü gere gere bu durumdan zevk alıyorsa, ona yine aynı taşlama yapılır.Yorumların hepsini okumadım. Okuduğum kısmı kadarıyla çoğu kadının ne kadar ikiyüzlü ne kadar çifte standartçı olduğunu gördüm.
Aldatan, erkek olduğu zaman sormadan, sorgulamadan ağzına geleni sayan kadınlar, aldatan kişi kadın olunca ne kadar ince düşünür olmuş?
Derdimiz sıkıntımız olduğunda fikir aldığımız kadınlara bak. Ne kadar samimiyetsiz cevaplar...
Sırf kadın diye yaptığı hatayı görmezden gelemezsiniz. Sırf kadın diye aldattığını psikolojiye bağlayamazsınız.
Bunu yapıyorsanız; aynısını erkekler içinde yapmanız gerekiyor ki, o zaman samimi olursunuz..
Kesinlikle katılıyorum ben yazacaktım tercüman oldunuzYorumların hepsini okumadım. Okuduğum kısmı kadarıyla çoğu kadının ne kadar ikiyüzlü ne kadar çifte standartçı olduğunu gördüm.
Yorumların hepsini okumadım. Okuduğum kısmı kadarıyla çoğu kadının ne kadar ikiyüzlü ne kadar çifte standartçı olduğunu gördüm.
Utanmasalar onu bile diyecekler ama..
Erkek aldattı mı neden bu kadar iyimser yorumlar yok o halde?
Donuna kadar al diyip, sayıp sövmedikleri kalıyor. Ama kadın yapınca "psikilin bızık, tidivi gir' minvalinde yorumlar..
Pehh.. çifte standartın dibi
Sapla samanı karıştıran ben değilimAldattım diyen erkek/kadın göğsünü gere gere bu durumdan zevk alıyorsa, ona yine aynı taşlama yapılır.
Eğer pişmansa kötü şeyler yaşadığını söyleyip eşini kandırmak istemediği için boşanma davası açıyorsa yine aynı yorumları alır. Genelde o taşlananlar aldattığı kişileri yedekte tutarlar.
Sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım.
Kız bariz ruhsal sağlığını yitirmiş.Bosaniyor da şu an.Benim çevremde 15 yaşında tecavüze uğradığını,bunu tüm çevresinin öğrendiğini,yaşadığı yerden uzaklaşmaya calistigini,sonrasında tanıştığı kişi kendisini dovmesine rağmen onunla evlendiğini ,eşine sadık olmadığını ,boşanmaya çalıştığini,bütün bunlar olurken de şu an 22 yaşında olduğunu söyleyen bir erkek yok.Ama olsa ona da aynı şeyleri seylerimUtanmasalar onu bile diyecekler ama..
Donuna kadar al diyip, sayıp sövmedikleri kalıyor. Ama kadın yapınca "psikilin bızık, tidivi gir' minvalinde yorumlar..
Neden? Cunku bize gelip erkek anlatmiyo, gelip aldatilan kadin anlatiyo ve haliyle genelde sirf zevk icin aldatan bi adam profili cikiyo ortaya. Bu hikayedeki kadin zevk icin aldattim deyip gecmiyoki.. bak altindan bi ton sey cikiyo.. tabiiki konuyu acanin acisindan dusunuyoruz. Kaldiki burda aldatan kadinlarinda topa tutuldugu zamanlar konular oldu. Ki boyle bi konuda nasil konu sahibinin uzerine gitceksin? Kadin zaten cok normal degil, bununda farkinda mi bilmiyorum.Utanmasalar onu bile diyecekler ama..
Çoğu konuda senin fikirlerini beğeniyorum turuncu. Sen zaten çoğu olayda bu kadar geniş görüp, ona göre yorum yapıyorsun. Ama kadınların hepsi sen gibi değil.Yaş 22. Çifte standart Yok.
Buraya gelip bir kadın 22 yaşındaki kocam beni aldattı yazsa, bacım ne bekliyordun? Adam daha çocuk, kendini bulamamış ki evlilik sorumluluğu taşısın... birbirinize daha çok zarar vermeden ayrılın... evliliği de olgunlaştığınız zaman düşünün derdim.
22 yaşında, ergenlikten çıkıp çıkmadığı belli bile olmayan ‘erkek’ için
Vay şerefsiz, nasıl aldatır seni, donuna kadar al (22 yaşındaki çocuğun sonundan başka nesi olur?) falan demezdim.
Şimdi kadın açısından bakalım, yaş 22, psikolojik travmaları var, sağlıklı olsa dayak yedigi adamla evlenmez. Tecavuzden sonra evde nasıl muamele gördüyse bu adama ‘sığındı’ muhtemelen.
Evden kurtulayım derken evlendi.
Atlatamadığı travmalarından saçma sapan bir hayat seçip gücün kendinde olduğunu falan ispatlamaya çalıştı..
Aldatmasını normalleştiriyor muyuz?
Hayır.
Aldatmak ahlak yoksunluğudur.
Kız iki kere intihara kalkışmış, işin içinden çıkamazsa yine denerse? Ki yazdığına göre aklından geçiyor.
Aldatan insanlar ölümü hak eder mi diyeceğiz?
El birliğiyle ne kadar korkunç ve iğrenç bir insan olduğunu söyleyelim o halde.