Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Evet hepimiz geçmişte yaşadık taciz vb. konu sahibi neden bunun üstüne gitti anlamıyorum
Bende anlamadım konu nerden nereye geldi başta olay eşini aldatması dövmesi flndı psikolojim iyi değil demek istedi sanırım ama aldatmaya sebep mi bu değil yani boşansın daha iyi hem kendi hem eşi için

Bende anlamadım konu nerden nereye geldi başta olay eşini aldatması dövmesi flndı psikolojim iyi değil demek istedi sanırım ama aldatmaya sebep mi bu değil yani boşansın daha iyi hem kendi hem eşi için
Evet konu sahibinin sağlam bir desteğe ihtiyacı var. ne diyelim rabbim yolundan şaşırtmasın

Evet konu sahibinin sağlam bir desteğe ihtiyacı var. ne diyelim rabbim yolundan şaşırtmasın
Evet hemde ebeymiş sağlık sektöründe olan birisinin daha iyi bilmesi lazım destek alıp almaması gerektiğini Rabbim yardımcısı olsun biz ne desek boş

Niye bize soruyorsun ki bu kadar şeyi yaparken bize mi sordun?
Yine aklının geldiğini yaparsın zaten

Yorumların hepsini okumadım. Okuduğum kısmı kadarıyla çoğu kadının ne kadar ikiyüzlü ne kadar çifte standartçı olduğunu gördüm.
Aldatan, erkek olduğu zaman sormadan, sorgulamadan ağzına geleni sayan kadınlar, aldatan kişi kadın olunca ne kadar ince düşünür olmuş?

Ben gerçekten anlayamıyorum.
Derdimiz sıkıntımız olduğunda fikir aldığımız kadınlara bak. Ne kadar samimiyetsiz cevaplar...
Azıcık kendinize gelin ya.
Sırf kadın diye yaptığı hatayı görmezden gelemezsiniz. Sırf kadın diye aldattığını psikolojiye bağlayamazsınız.
Bunu yapıyorsanız; aynısını erkekler içinde yapmanız gerekiyor ki, o zaman samimi olursunuz..

Anlatmaya çalıştığınızı çoğu kişi anlamıcaktır çünkü malum osuruk kadar aklımız :)

Uyarınında üslubu vardır. Her birimizin hakkına böyle girene kadar, arkadaşlar inanmayın boşuna kendinizi üzmeyin deseniz herkes sizin YANCINIZ’dı şu anda.

Ben inanarak yorum yapıyorum çoğu konuya, çünkü konu sahibi değilse de bunları yapan yaşayan birileri illaki okur görür belki ve ders çıkarır. Belki ufak bi katkım olur yanlış yoldan dönmesine.

Sağlıkla ilgili sorular lazım, ama psikolojiyide sağlıktan görmelisiniz.

Daha ben konular okuyacağız acaba. Ama konunuzu okuyunca bir çocuğunuz olmadığına gerçekten çok sevindim. Gelecekte bizi nasıl bir Türkiye bekliyo cok merak ediyorum. Anne adayları böyleyse...

Kimsenin "aferin güzelim,hep erkekler mi yapacak,sefan olsun ...." yorumunu yaptığını görmedim.Denilen şey ; "Sakın eşine söyleme (üyenin namus cinayetlerinden birine kurban gitmesini istemiyoruz),boşan ,tedavi ol ve bu tür bir yasantidan uzak dur " şeklinde.

Tecavüze uğradığınız çocuğun evine ikinci kez giderek büyük salaklık yapmışsınız. Dayak yemek normal geliyor size demekki, Allah akıl fikir versin. Kendinize bir eşya kadar değer vermiyorsunuz. Psikolojik destek alın ve eşinizden boşanın. Böyle gitmez... Yeni bir sayfa açın kendinize ve lütfen herkese kanmayın insan olduğunuzu hatırlayın!

Utanmasalar onu bile diyecekler ama..
Erkek aldattı mı neden bu kadar iyimser yorumlar yok o halde?
Donuna kadar al diyip, sayıp sövmedikleri kalıyor. Ama kadın yapınca "psikilin bızık, tidivi gir' minvalinde yorumlar..
Pehh.. çifte standartın dibi

Aldattım diyen erkek/kadın göğsünü gere gere bu durumdan zevk alıyorsa, ona yine aynı taşlama yapılır.
Eğer pişmansa kötü şeyler yaşadığını söyleyip eşini kandırmak istemediği için boşanma davası açıyorsa yine aynı yorumları alır. Genelde o taşlananlar aldattığı kişileri yedekte tutarlar.

Sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım.

Kesinlikle katılıyorum ben yazacaktım tercüman oldunuz

Yaş 22. Çifte standart Yok.
Buraya gelip bir kadın 22 yaşındaki kocam beni aldattı yazsa, bacım ne bekliyordun? Adam daha çocuk, kendini bulamamış ki evlilik sorumluluğu taşısın... birbirinize daha çok zarar vermeden ayrılın... evliliği de olgunlaştığınız zaman düşünün derdim.
22 yaşında, ergenlikten çıkıp çıkmadığı belli bile olmayan ‘erkek’ için
Vay şerefsiz, nasıl aldatır seni, donuna kadar al (22 yaşındaki çocuğun donundan başka nesi olur?) falan demezdim.

Şimdi kadın açısından bakalım, yaş 22, psikolojik travmaları var, sağlıklı olsa dayak yedigi adamla evlenmez. Tecavuzden sonra evde nasıl muamele gördüyse bu adama ‘sığındı’ muhtemelen.
Evden kurtulayım derken evlendi.
Atlatamadığı travmalarından saçma sapan bir hayat seçip gücün kendinde olduğunu falan ispatlamaya çalıştı..
Aldatmasını normalleştiriyor muyuz?
Hayır.
Aldatmak ahlak yoksunluğudur.
Kız iki kere intihara kalkışmış, işin içinden çıkamazsa yine denerse? Ki yazdığına göre aklından geçiyor.
Aldatan insanlar ölümü hak eder mi diyeceğiz?
El birliğiyle ne kadar korkunç ve iğrenç bir insan olduğunu söyleyelim o halde.

Son düzenleme:
Sapla samanı karıştıran ben değilim

Kız bariz ruhsal sağlığını yitirmiş.Bosaniyor da şu an.Benim çevremde 15 yaşında tecavüze uğradığını,bunu tüm çevresinin öğrendiğini,yaşadığı yerden uzaklaşmaya calistigini,sonrasında tanıştığı kişi kendisini dovmesine rağmen onunla evlendiğini ,eşine sadık olmadığını ,boşanmaya çalıştığini,bütün bunlar olurken de şu an 22 yaşında olduğunu söyleyen bir erkek yok.Ama olsa ona da aynı şeyleri seylerim

Neden? Cunku bize gelip erkek anlatmiyo, gelip aldatilan kadin anlatiyo ve haliyle genelde sirf zevk icin aldatan bi adam profili cikiyo ortaya. Bu hikayedeki kadin zevk icin aldattim deyip gecmiyoki.. bak altindan bi ton sey cikiyo.. tabiiki konuyu acanin acisindan dusunuyoruz. Kaldiki burda aldatan kadinlarinda topa tutuldugu zamanlar konular oldu. Ki boyle bi konuda nasil konu sahibinin uzerine gitceksin? Kadin zaten cok normal degil, bununda farkinda mi bilmiyorum.

Bu tarz yorumlarida kadin oldugu icin degil paikolojisi iyi olmadigi icin yapiyoruz

Çoğu konuda senin fikirlerini beğeniyorum turuncu. Sen zaten çoğu olayda bu kadar geniş görüp, ona göre yorum yapıyorsun. Ama kadınların hepsi sen gibi değil.
Ben onlara kızıyorum.
Herkes her olayda kadın erkek demeden bu tarafsız yaklaşıp, ona göre yorum yapsa zaten laf etmem.
Benim kızdığım şey, taraflı olup, sır kadın diye bu konuda iyimser yorum yapanlar.
Burda yorum yapan Çoğu üyenin, aldatan taraf erkek olunca yaptığı yorumları biliyorum ben. Benim tepkim onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…