- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
-
- Konu Sahibi mcrsfttndd
12. Sayfada genc yasta tecavuz olduğundan bahsetmis.Ya gerçekse diye üzüldüm.
22 yaş. Yazıktır... çocuk bana göre.
Kendine oradan buradan roller biçmiş.
Duygu olmadan kocasını aldatmak için seks yapan ve bunu soğukkanlı anlatan kadın falan abuk sabuk... böyle seyler filmlerde falan oluyor.. ama yaşı da özenmeye müsait ne diyim.
Koştur koştur bir haltmış gibi evlenip böyle bir hayat seçmek... aman bilemedim.
Beğeni için ağlama. Resmen ilgi için çıldırıyorsun. Ben bu fakelerin ciğerini bilirim. Her gün bizim sözlükte kadınlar kulübüne nasıl saldırsak diye plan yapıyorlar. Bunu sen bilmiyorsun ben biliyorum bu bir.
“Aldatmışsıınn inanamıyoruumm” demek insanı bi tepki. Çünkü bu ayıptır. Ne olursa olsun aldatmak ayıptır ve şerefsizliktir. Aksini söyleyen karakter bozukluğuna sahiptir. Aldatmak üzere hissediyorsan ayrılırsın, boşanırsın. Ya da ne bileyim çok eşlisindir. Kimse bişey diyemez. Ama sen sırf beğeni için yazını öyle büyütüp büyütüp buna fake diyenleri ve aldatma kötü diyenleri kötüleyip prim kasarsan birincisi etikten yoksunsun. Ban yesem de umrumda değil. O fakeleri de sen bilmiyorsun. Yüz yıl yazını kabart oraya buraya saldır ekşide yazamazsın. Ortamını da bilemezsin. Daha fazla laf yeme de sen buradaki ezik ses çıkaramayanlara alışmışsın.
Ayrıca lütfen bilgi dağarcığı geliştirdiğin konuları da paylaş. Biz de bakalım. Sen hangi dağarcığı ne konuda geliştirdin. Beğenmiyorsan girme bdvye. Triplere bak.
Kk nin ahlak ve düzen birligi sizden soruluyormus gibi sahiplenmişsiniz siteui tebrik ederim :)
Aldatmak hic hos olmayan birseydir ancak hayatımdan cogu zaman vazgectim diyen 15 inde aşağılıyici tecavuze uğramış, henuz 22 yasinda olan birini yerden yere vurmak da hoş birsey degil.
Bazen sadece anlamaya calismak lazim.
Kk nin ahlak ve düzen birligi sizden soruluyormus gibi sahiplenmişsiniz siteui tebrik ederim :)
Aldatmak hic hos olmayan birseydir ancak hayatımdan cogu zaman vazgectim diyen 15 inde aşağılıyici tecavuze uğramış, henuz 22 yasinda olan birini yerden yere vurmak da hoş birsey degil.
Bazen sadece anlamaya calismak lazim.
12. Sayfada genc yasta tecavuz olduğundan bahsetmis.
Ya siz ne zannediyosunuz. Ben 2 yaşından beri annesi babası ayrı bi kadınım. Tacizd kötülüğe ben de uğradım hepimiz gibi. Ama ben aldatmayı bilmem neyi buna kılıf görmüyorum arkadaşım. Kusura bakmayın. Annem beni şerefli yetiştirdi. Benim görüşüm bu. Buraya yazan her görüşe açık olacak. Ha yönetim beni yanlış bulursa cezalandırır. Benim lobim yok burada 2012 2013lülerden. Keşke eski hesabım dursaydı.
Ben yine aynını savunuyorum. Tacizle saldırıyla ilgili yazacaklarımı küfürsüz anlatamam. Ama aldatmak senin ruhsal maddi manevi her türlü kandırılman. E benim kocam beni öldürmediği kaldı bi. O zaman aldattım(konudan bağımsız diyorum)
Abi sizin kafanız sadece kayınvalide falan koca konusu görmekten donmuş bence. Erkek dövse kötü kadın dövse kötü erkek aldatsa kötü kadın aldatsa kötü. Her konuda aştınız da benim dediğim kötü gibi yapmayın. Komik oluyor. Neyse daha tartışmayacağım zaten.
Buna inananın osuruk kadar aklı yoktur. Kusura bakmayın. Bir de bunca sayfa yazmışsınız.
Sadece yardımcı olmak istedim. Yancılar toplansın.
Ne düşünüyorum biliyor musun ben aldatmayı hoş göremem bence evliliğini bitirmen gerek geçmişte yaşadığın tecavüz tmm travmatik ama sevgilinle kendin isteyerek birlikte olmuşsun yinede sonrasında keşke destek alsaydın ben akrabam tarafından yaşadığım tacizi (taciz olarak kaldı) yıllarca atamadım üstümden . Ebeyim diyorsun biliyorsundur sende destek alman gerekirdi .ama aldatmak için geçerli bir sebep değil eşinde pek sağlam ayak değil sonrasını düşün evlenmeden seni döven öğrenince öldürür !Düşünce ilk adımdır. Bir sapık sapkınlık yapmadığı sürece sadece düşünüyor diye masum mu oluyor mesela? İnsanlar düşüne düşüne eyleme döküyor. Allah bilir.
Eyvah tuh bizim aklimiza oyleyse:))Buna inananın osuruk kadar aklı yoktur. Kusura bakmayın. Bir de bunca sayfa yazmışsınız.
Görmemişim ben. Basit taciz gibi geçiştirmişim(geçiştirilecek bişey değil de). Her sayfayı okudum ancak gözümden kaçmış. Bu konuyla ilgili özür diliyorum başlık sahibinden.
Bu tribi ben de anlamıyorum valla. Yahu bu ülkede tecavüze uğramış bir sürü kadın var, eşini aldatan da bir sürü kadın var bunlar hayatın gerçekleri. Kafamızı deve kuşu gibi kuma gömünce yok olmuyorlar.Ya anlamıyorum arkadaşlar çevrenizde hiç mi tecavüze uğrayan kadin yok hiç mi aldatan kadin yok konular onun için inanmiyorsunuz
Diyelim ki fake o buraya konu acan üyenin ayıbı
Ayrica keşke bu konu fake olsun derim ben
Merhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.
Evet hepimiz geçmişte yaşadık taciz vb.Ne düşünüyorum biliyor musun ben aldatmayı hoş göremem bence evliliğini bitirmen gerek geçmişte yaşadığın tecavüz tmm travmatik ama sevgilinle kendin isteyerek birlikte olmuşsun yinede sonrasında keşke destek alsaydın ben akrabam tarafından yaşadığım tacizi (taciz olarak kaldı) yıllarca atamadım üstümden . Ebeyim diyorsun biliyorsundur sende destek alman gerekirdi .ama aldatmak için geçerli bir sebep değil eşinde pek sağlam ayak değil sonrasını düşün evlenmeden seni döven öğrenince öldürür !
Her türlü kadın tecavüze uğradı travma yaşadı diye aldatmayı hoş göremeyeceğim k.bakma
Ayrıca benzetmeni kendine sakla.
Aldatmayı bırakta siz hastasınız taciz etti seni sever diye izin verdin öylemi sevgi cinsellikmi yazık ya ne biçim bi ailen var me biçim bi sevgi eksikliği var siZde sevmenin sevilmenin ne demek olduğunu bilmiyosunuzz tek odak noktanız erkekler tarafından sevilmek olmuş onlarda zaafınızı kullanmış eşinizegelince zaten herşeyin farkında oda boynuzlanmaya alışmış tuhaf bi evlilik tuhaf bi yaşantınız var üstelik dayağı bile normallestirmişsiniz eşiniz adayken dövmüş sizde evlenmişsniz lütfen çocuğunuz yoksa yapmayın ve tedavi olun kesinlikleMerhaba
Flört dönemimizde eşim beni aldatmıştı. Fiziksel olarak değil sanalda. Belki fiziksel de aldatmıştır. Sevgiliyken bir süre ayrı kaldık ben bu süre zarfında bir adamla konuştum, buluşmadım ama eşimle barıştığımız gün mesajları silmeyi unuttum eşimde bunları gördü ve beni dövdü. Bu olaydan sonra barıştık hatta evlendik. Ama ben o günden bugüne gelene kadar eşimi birkaç farklı erkekle aldattım. Eşim aldattığımı hissediyor ama hiçbir şekilde kanıtlayamadığı için sadece sana güvenmiyorum demekle yetiniyor ve boşanmak istemiyor. Ben davayı açtım ve vicdanım rahat etsin diye anlatmak istiyorum. Ama öbür taraftan benim hatam yüzümden onun insanlara olan güveni zedelensin istemiyorum.
Bu benim sorunum, benim ayıbım ve benim hatam. Ama vicdanım rahat değil ve direniyorum onun barışma isteğine.
Sizce anlatmalı mıyım?
15 yaşında aşık olduğum bir çocuk vardı aynı okuldaydık. Önce tacizle başladı. Sonra ben istediği buysa beni sever diye izin verdim. Birgün eğer benimle evlenmek istiyorsan bunu yapmalıyız dedi bende yaptım. O 17 yaşındaydı ve gidip yaşadıklarımızı bütün arkadaş çevresine anlatmış. Aileler duydu. Ve ailesi bizim oğlumuz yapmamıştır kızınız iftira atıyor dedi. O da ben yapmadım dedi. Kanıtlayamadım. Sonra süt kardeşi beni onunla konuşturup sorunu halledeceğini söyleyip ailesi ile yaşadığı eve çağırdı. Tanıyordum çocuğu ve gittim. Ama tecavüz etti hemde döve döve. 2 kere intihar ettim ama beceremedim. Çok dayak yedim. Aşağılandım,hor görüldüm. Ama dayandım... şimdi de tükendim.