Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

12. Sayfada genc yasta tecavuz olduğundan bahsetmis.

Kk nin ahlak ve düzen birligi sizden soruluyormus gibi sahiplenmişsiniz siteui tebrik ederim :)

Aldatmak hic hos olmayan birseydir ancak hayatımdan cogu zaman vazgectim diyen 15 inde aşağılıyici tecavuze uğramış, henuz 22 yasinda olan birini yerden yere vurmak da hoş birsey degil.

Bazen sadece anlamaya calismak lazim.

Aldatmanın yanlış olduğunu savunmak için linç

Ben bu kişiyi yerden yere vurmadım. Ben aldatmayı kalıba oturtamam, haklı göremem. İnsan neyse odur. Kabul edebilenler zaten belli oluyor. Linçe de hazırım :).

Ya siz ne zannediyosunuz. Ben 2 yaşından beri annesi babası ayrı bi kadınım. Tacizd kötülüğe ben de uğradım hepimiz gibi. Ama ben aldatmayı bilmem neyi buna kılıf görmüyorum arkadaşım. Kusura bakmayın. Annem beni şerefli yetiştirdi. Benim görüşüm bu. Buraya yazan her görüşe açık olacak. Ha yönetim beni yanlış bulursa cezalandırır. Benim lobim yok burada 2012 2013lülerden. Keşke eski hesabım dursaydı.

Ben yine aynını savunuyorum. Tacizle saldırıyla ilgili yazacaklarımı küfürsüz anlatamam. Ama aldatmak senin ruhsal maddi manevi her türlü kandırılman demek. Yahu bunu nasıl kabul ederiz. E benim kocam beni öldürmediği kaldı bi. O zaman aldattım(konudan bağımsız diyorum)o zaman haklıyım. Oh. Öyle bişey mi var ya.

Abi sizin kafanız sadece kayınvalide görümce falan koca konusu görmekten donmuş bence. Erkek dövse kötü kadın dövse kötü erkek aldatsa kötü kadın aldatsa kötü. Bunu anladığımız zaman insan olacağız. Her konuda aştınız da benim dediğim kötü gibi yapmayın. Komik oluyor. Neyse daha tartışmayacağım zaten.

Son düzenleme:

Sorun sizin aldatma karşısında verdiğiniz tepki değil ki, üslubunuz...
‘Buna inananın osuruk kadar aklı yoktur’ diye yazabilmeniz. Burada konu sahibi ile ilgili bir durum yok, siz ya gerçekse? Diye yardımcı olmak isteyenlere hakaret ediyorsunuz.
Konunun fake olma ihtimali var, ben de ilk mesajımd ayazdım, hatta ‘döve döve tecavuz etti’ yazdıktan sonra daha yazmadım. Milyonda bir ihtimal bu gerçekse, ben buna ‘fake sin sen yaaaa’ demek istemedim.

Ve arkanızda olmayan hatta belki de sizi suçlayan anne-babanızın olmasındansa, yalnız ama çocuğunun arkasında duran bekar anne ile yetişmek daha iyidir. Şartları bilemeyiz.

Siz tüm bunlardan aldatmaya hakkı var sonucunu çıkarıyor olabilirsiniz. Hayır aldatmak normal bir şey değil. Ahlaksızlıktır. Kadın/erkek fark etmeksizin, kimseye müsamaha gösterilecek bir konu da degil.
Ama yine söylüyorum konu gerçekse kız bir kaç yerde intihardan bahsetmiş, aldatmış olmak insan hayatından kıymetli de değildir.
Nihayetinde bir hatadır.
Ölmeyi gerektirmez.
Bu hale gelmiş bir 22 yaşında genç bir kadını (bana göre çocuk yaş) yerden yere vurarak bir sonraki adımdan ne umuyoruz?

Gerçek olmadıgını düşünüyorsanız kıymetli vaktinizi de harcamayın derim, ben öyle yapıyorum, tavsiye ederim.

Osuruk kadar aklı yoktur diyorum çünkü burası ne kadar yalan hikayeler gördü. Benim eski konularıma bakın kimseyi kırmam etmem. Sorduğum şeyler sağlıktır şudur budur. Bu tip konuları bildiğim için uyarmak istedim. Neyse bunları kapatalım ki hiçbirimiz ceza yemeyelim. Umarım benim anlatmaya çalıştığım şeyi anlamışsınızdır.

Buna inananın osuruk kadar aklı yoktur. Kusura bakmayın. Bir de bunca sayfa yazmışsınız.

Sadece yardımcı olmak istedim. Yancılar toplansın.

Üstteki mesajınızla kime yardımcı olmak istediniz?
Konu sahibine mi, konunun gerçek olma ihtimali üzerine yorum yazanlara mı? Ya da belki egolarınıza?

Ara sayfadaki güncelleme ilk sayfada da yazıyor zaten. Konuyu okuma zahmetine katlansaydınız keşke. Fake olup olmadığını bilmediğiniz bir konu için konu sahibinden özür dilemek zorunda kalmazdınız böylece.

Ayrıca mesela ben 2009'dan beri sizden daha fazla fake konu gördüm. Sizin fake diyeceğiniz ama çok acı şekilde gerçek olan konular da gördüm. Bu bana kimseye hakaret ederek ahkam kesme hakkı vermiyor değil mi?
Konunun doğru olmadığını düşünüyorsanız yazmazsınız. Yazıyorsanız da kimseye hakaret etmeye hakkınız yok.

Konunun gerçek olduğunu düşünüyorum.Yeni üyelik almanın nedeninin de zaten KK da aktif olan bir üye olmandan kaynaklandığını tahmin ediyorum. Bence eşine anlatmamali ama ruh sağlığı uzmanından destek almalisin(psikolog ve pikiyatrist isbirliginde ). Tum meselenin "sevgi" arayisin olduğunu, cocuklugunda ailenden bu duyguyu doyuramadigini , travmatik yasantinin da sevgiyi sex yaparak aramana neden olduğunu düşünüyorum.Esine kotuluk yapip onu incitmek amacinda değilsin ama evliligini surdurmen ikinize de iyi gelmiyor.Senin evliligi surdurme isteğinin nedeni esin olmazsa daha riskli yasantilara açık olacagin kaygisi ve bu evlilikle ailenden /eski yaşadığın yerden uzaklaşmış olman. Esinin neden evli kalmak istediğini ise anlayamadım açıkçası.

Düşünce ilk adımdır. Bir sapık sapkınlık yapmadığı sürece sadece düşünüyor diye masum mu oluyor mesela? İnsanlar düşüne düşüne eyleme döküyor. Allah bilir.
Ne düşünüyorum biliyor musun ben aldatmayı hoş göremem bence evliliğini bitirmen gerek geçmişte yaşadığın tecavüz tmm travmatik ama sevgilinle kendin isteyerek birlikte olmuşsun yinede sonrasında keşke destek alsaydın ben akrabam tarafından yaşadığım tacizi (taciz olarak kaldı) yıllarca atamadım üstümden . Ebeyim diyorsun biliyorsundur sende destek alman gerekirdi .ama aldatmak için geçerli bir sebep değil eşinde pek sağlam ayak değil sonrasını düşün evlenmeden seni döven öğrenince öldürür !
Her türlü kadın tecavüze uğradı travma yaşadı diye aldatmayı hoş göremeyeceğim k.bakma
Ayrıca benzetmeni kendine sakla.

Görmemişim ben. Basit taciz gibi geçiştirmişim(geçiştirilecek bişey değil de). Her sayfayı okudum ancak gözümden kaçmış. Bu konuyla ilgili özür diliyorum başlık sahibinden.

Canim senin cok sert mesajlarin var . Üslubun anlamak üzerine degil bak senin de zor hayatin olmuş ben senin kadar zorluk yaşamadım o yüzden senin sert konuşmalarının da bie sebebi var bak.

Herkesin bir sebebi oluyor bazen.

ya okuduklarımdan psikolojinin pek iyi olmadığını anladım. İntihar filan etmeye kalkışmışsın. Neden tedavi olmayı düşünmüyorsun? Belki bunları da psikolojik olarak iyi olmadığın için yapmış olabilirsin.
Gerçi bunun daha çok karakter ile alakası var ama neyse.

Bu tribi ben de anlamıyorum valla. Yahu bu ülkede tecavüze uğramış bir sürü kadın var, eşini aldatan da bir sürü kadın var bunlar hayatın gerçekleri. Kafamızı deve kuşu gibi kuma gömünce yok olmuyorlar.

Ben zaten yıllardır bu sitedeki fake konu çatışmasını çözemedim gitti. Mesela ben şu an üzüldüm konuya, fake çıkarsa da he fake miş der geçerim niye bu kadar memleket meselesi haline geliyor anlamıyorum.

Kamera şakası bu herhalde? Kamera nerde peki el sallayalım. Öncesi tamam çocukluk kandırıldınız ama evliyken yaptıklarınıza anlam veremedim ben

Kusura bakmayın ama sizin psikolojiniz yerinde mi nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz yada kendimize nasıl birdunya kurgulamissiniz. Yaptığımız şeylerin bir doğruluk yani yok eletutar bir tarafida yok.

Evet hepimiz geçmişte yaşadık taciz vb. konu sahibi neden bunun üstüne gitti anlamıyorum

Aldatmayı bırakta siz hastasınız taciz etti seni sever diye izin verdin öylemi sevgi cinsellikmi yazık ya ne biçim bi ailen var me biçim bi sevgi eksikliği var siZde sevmenin sevilmenin ne demek olduğunu bilmiyosunuzz tek odak noktanız erkekler tarafından sevilmek olmuş onlarda zaafınızı kullanmış eşinizegelince zaten herşeyin farkında oda boynuzlanmaya alışmış tuhaf bi evlilik tuhaf bi yaşantınız var üstelik dayağı bile normallestirmişsiniz eşiniz adayken dövmüş sizde evlenmişsniz lütfen çocuğunuz yoksa yapmayın ve tedavi olun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…