Eşimi aldattığımı itiraf etmeli miyim?

Kullanici ismini yanlis anlamadiysam microsoft tarzi bir sey... Bilg muhendisi değilse, bir kadin neden boyle birsey yazsin ki dedim daha konuyu acarken. . Bilemedim.

Kaldi ki ister kadin, ister erkek. Ihanetin hsr turlusu cirkindir, ahlak disidir.

Ben şu kısmını tam anlamış miyim, sizi döven adamla mı evlendiniz.

macera arama kendine
ne olduysa oldu
kimseye birşey anlatma
yürü git farklı yerde hayatını kur

yaşadıkların asla kolay şeyler değil ama anlatırsanız eğer boşanma davasına koyarak aynı şeyleri yaşatacak yapmayın uzak durun

Hanımefendi bi bir erkek ne de bir kadın aldatmayı haketmez.sizin için normal bişe sanırım aldatmak ya da aldatılmak.allah düşmanımın başına vermesin böyle aldatan kişiliği ve evlilik ahlakına uymayan insanları

O bulamayanlar evlilikten bahsediyo... seksten değil. .. cik sokağa bağır en az 50 tane gelir

Ben aldattım diye adam bütün kusurlarına rağmen mükemmel mi oluyor?

Adam kusurluysa kusurludur, haksızlığa uğraması onun hatalarını silmez. Sizin onu aldatmanız tabiki doğru değil ama sizi aldatmış ve dövmüş biriyle evlenmeniz de yanlış zaten. Bence hiç söylemeden boşanın. Aldatılan bir erkeğin ne kadar kötü olabileceğini zarar verebileceğini az çok görüyor duyuyoruz.

Oluyorsun kul bilmese allah bilir ☺
Merak etmeyin öyle sapkın birşey demedim bayana ve düşündüğümü de söyledim herkes içinden neler söylemek ister de kalp kırmamak için susar bende aynen onu demek istedim bayana ama sapıklıkla suçladı nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…