Ya siz ne zannediyosunuz. Ben 2 yaşından beri annesi babası ayrı bi kadınım. Tacizd kötülüğe ben de uğradım hepimiz gibi. Ama ben aldatmayı bilmem neyi buna kılıf görmüyorum arkadaşım. Kusura bakmayın. Annem beni şerefli yetiştirdi. Benim görüşüm bu. Buraya yazan her görüşe açık olacak. Ha yönetim beni yanlış bulursa cezalandırır. Benim lobim yok burada 2012 2013lülerden. Keşke eski hesabım dursaydı.
Ben yine aynını savunuyorum. Tacizle saldırıyla ilgili yazacaklarımı küfürsüz anlatamam. Ama aldatmak senin ruhsal maddi manevi her türlü kandırılman. E benim kocam beni öldürmediği kaldı bi. O zaman aldattım(konudan bağımsız diyorum)
Abi sizin kafanız sadece kayınvalide falan koca konusu görmekten donmuş bence. Erkek dövse kötü kadın dövse kötü erkek aldatsa kötü kadın aldatsa kötü. Her konuda aştınız da benim dediğim kötü gibi yapmayın. Komik oluyor. Neyse daha tartışmayacağım zaten.
Sorun sizin aldatma karşısında verdiğiniz tepki değil ki, üslubunuz...
‘Buna inananın osuruk kadar aklı yoktur’ diye yazabilmeniz. Burada konu sahibi ile ilgili bir durum yok, siz ya gerçekse? Diye yardımcı olmak isteyenlere hakaret ediyorsunuz.
Konunun fake olma ihtimali var, ben de ilk mesajımd ayazdım, hatta ‘döve döve tecavuz etti’ yazdıktan sonra daha yazmadım. Milyonda bir ihtimal bu gerçekse, ben buna ‘fake sin sen yaaaa’ demek istemedim.
Ve arkanızda olmayan hatta belki de sizi suçlayan anne-babanızın olmasındansa, yalnız ama çocuğunun arkasında duran bekar anne ile yetişmek daha iyidir. Şartları bilemeyiz.
Siz tüm bunlardan aldatmaya hakkı var sonucunu çıkarıyor olabilirsiniz. Hayır aldatmak normal bir şey değil. Ahlaksızlıktır. Kadın/erkek fark etmeksizin, kimseye müsamaha gösterilecek bir konu da degil.
Ama yine söylüyorum konu gerçekse kız bir kaç yerde intihardan bahsetmiş, aldatmış olmak insan hayatından kıymetli de değildir.
Nihayetinde bir hatadır.
Ölmeyi gerektirmez.
Bu hale gelmiş bir 22 yaşında genç bir kadını (bana göre çocuk yaş) yerden yere vurarak bir sonraki adımdan ne umuyoruz?
Gerçek olmadıgını düşünüyorsanız kıymetli vaktinizi de harcamayın derim, ben öyle yapıyorum, tavsiye ederim.