- 28 Mart 2025
- 844
- 446
- 18
- Konu Sahibi Birbeyazben
-
Bende senin yaşında sevgiyi aradım ailem sevmiyor derdim nemi yaptım kurslara gidip biseyler öğrenme derdindeydim bırak bunları Allah askinaKimse kimsenin ne gibi zorluklar yaşadığını bilemez babannem bakmaya çalıştı bana bı anne babanın sevgisini veremeezdi okumuyordum zaten çalışıyordum ben ilk kez sevgi gördüm sahip çıklmayi gördüm dışardan herkese kolay geliyo evet yaşım küçüktü sevilmek hoşuma gitmişti herkes doğru kararlar vermiyor malesef
Evet senden yaşca büyük olarak kendine daha fazla eziyet etmeni istemiyoruz.Başka ne gibi seçimim olabilir ki okumak istesem çocuklara ben bakarım oku demez ailem yokki destek olsun okumam için sadece kafam dolduydu benden yaşça büyüklerden akıl almak istedim ne yapmam gerektiğine dair konu çok başka oldu
Söyledim ya mahkeme oldu 5 6 kere hamile kalmıştım o dönem düşük yaptım eşime para cezası gelmişti şuan da denetimli serbestlik daha yeni bitti imza attı sürekli
6 sene geçti üstüne evet aynen öyle olduÇocuğun kaçırılması (TCK m. 229‑231) ve Rıza yaşı ve cinsel suçlar (TCK m. 102‑104) suçlarından eşinize kamu davası açıldı ve para cezasına mı dönüştü?
Şuan ikizlerim var kızım 4 yaşındaBi yorumda ikizlerim var demiştiniz şimdi ise 3 çocuk diyorsunuz
Benim eski arkadaşım 16 yaşında hamile kaldı üstelik evli değillerdi çocuk mahkemelik oldu ama hapis yatmadı o da aynı şekilde para cezası olarak ödedi ve evlendiler kız reşit olunca da boşanmışlardıÇocuğun kaçırılması (TCK m. 229‑231) ve Rıza yaşı ve cinsel suçlar (TCK m. 102‑104) suçlarından eşinize kamu davası açıldı ve para cezasına mı dönüştü?
6 sene geçti üstüne evet aynen öyle oldu
Benim eski arkadaşım 16 yaşında hamile kaldı üstelik evli değillerdi çocuk mahkemelik oldu ama hapis yatmadı o da aynı şekilde para cezası olarak ödedi ve evlendiler kız reşit olunca da boşanmışlardı
Ben bir konusa bişey danıştım konuyu siz sordunuz ve burda yalan konuşup elime ne gibi bişey geçebilir yatmadı yani yalan söyleyecek değilim eveet zor süreçti ama evlendik şuansöz konusu suçların cezası 5 yıldan başlar ve niteliğine göre daha da katlanarak artar gider. ve adli para cezası, basit suçlar ve hapis cezası 1 yılın altında kaldığında söz konusu olabiliyor. burada eğleneceksiniz diye insanların hassas noktalarına temas edip oyun oynamaya kalkmayın.
Tam net yaşını söylersem yalan olur ama ya 19 ya da 20 yaşındaydıpartneri kaç yaşındaydı?
Tam net yaşını söylersem yalan olur ama ya 19 ya da 20 yaşındaydı
Kızınız varmış, kızınızın sizin gibi 17 yaş büyük bir adamla ileride evlenmesini ister misiniz? Hem de 15 yaşında?6 sene geçti üstüne evet aynen öyle oldu
Şuan ikizlerim var kızım 4 yaşında
Çok seviyorsan çekmeye devam et o zaman.Aslında çok seviyorum sadece bana karşı iyi olmasını istiyorum ama başaramıyorum sanırım çocukluktan kalan sevgisizlikden kaynaklı
Konu sahibide hamile kalıp evlenmediyze benim adım Melda degilBenim eski arkadaşım 16 yaşında hamile kaldı üstelik evli değillerdi çocuk mahkemelik oldu ama hapis yatmadı o da aynı şekilde para cezası olarak ödedi ve evlendiler kız reşit olunca da boşanmışlardı
Herife zaten çok öfkeliyim ama hala daha bu herife yaranmaya çalışıyor, farkında değil misiniz?Burda hatalı 15 yaşındaki çocuk mu? Yoksa sübyancı herif mi? Öfkeniz yanlış kişiye bence.
Farkındayım ben.Herife zaten çok öfkeliyim ama hala daha bu herife yaranmaya çalışıyor, farkında değil misiniz?
Konu sahibide hamile kalıp evlenmediyze benim adım Melda degil
Ama hala çocukHerife zaten çok öfkeliyim ama hala daha bu herife yaranmaya çalışıyor, farkında değil misiniz?
Yok aklima öyle geldi yazdimsizin nicki gördükçe fenalık geçiriyorum. yiyecek olan siyah puddingi sevdiğinizden mi bu nicki seçtiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?