Eşime yetemiyorum gibi ..

Bende senin yaşında sevgiyi aradım ailem sevmiyor derdim nemi yaptım kurslara gidip biseyler öğrenme derdindeydim bırak bunları Allah askina

Evet senden yaşca büyük olarak kendine daha fazla eziyet etmeni istemiyoruz.
Bak açıktanda okuyacağın bölümler var 2 senelik sonra kpssye girersin
O zamana kadar çocuklar büyür.
Sadece senin istemen önemli inan

Çocuğun kaçırılması (TCK m. 229‑231) ve Rıza yaşı ve cinsel suçlar (TCK m. 102‑104) suçlarından eşinize kamu davası açıldı ve para cezasına mı dönüştü?
6 sene geçti üstüne evet aynen öyle oldu
Bi yorumda ikizlerim var demiştiniz şimdi ise 3 çocuk diyorsunuz
Şuan ikizlerim var kızım 4 yaşında

Çocuğun kaçırılması (TCK m. 229‑231) ve Rıza yaşı ve cinsel suçlar (TCK m. 102‑104) suçlarından eşinize kamu davası açıldı ve para cezasına mı dönüştü?
Benim eski arkadaşım 16 yaşında hamile kaldı üstelik evli değillerdi çocuk mahkemelik oldu ama hapis yatmadı o da aynı şekilde para cezası olarak ödedi ve evlendiler kız reşit olunca da boşanmışlardı

söz konusu suçların cezası 5 yıldan başlar ve niteliğine göre daha da katlanarak artar gider. ve adli para cezası, basit suçlar ve hapis cezası 1 yılın altında kaldığında söz konusu olabiliyor. burada eğleneceksiniz diye insanların hassas noktalarına temas edip oyun oynamaya kalkmayın.

partneri kaç yaşındaydı?

Ben bir konusa bişey danıştım konuyu siz sordunuz ve burda yalan konuşup elime ne gibi bişey geçebilir yatmadı yani yalan söyleyecek değilim eveet zor süreçti ama evlendik şuan

Şuan ikizlerim var kızım 4 yaşında
Kızınız varmış, kızınızın sizin gibi 17 yaş büyük bir adamla ileride evlenmesini ister misiniz? Hem de 15 yaşında?
Tabi ki istemezsiniz değil mi? Heh işte bu bakış açısıyla kalın ve bundan sonra gözünüz açık bir şekilde devam edin. 21 yaşındasınız daha, okul okuyun vs. demem. Orası sizin bileceğiniz iş ama çalışın derim. Eliniz ekmek tutsun, pespembe hayaller kurup kocam beni daha çok sevsin diyeceğinize kendinize ve çocuklarınıza yatırım yapın.

Seviyormuşmuş üç cocukla babam yaşında adama el mahkum, çocukluğumdan beri istismar ediyor daha da bitmedi desene!..

Konu sahibide hamile kalıp evlenmediyze benim adım Melda degil

Konu sahibi yapmış bir cahillik olan olmuş bu saatten sonra dikkat et korun daha doğurma çünkü yasin çok genç daha bir sürü çocuğun olur. Bırak o kart adamın gözüne girmeye çalışma o senin kıymetini bilip elinde tutmaya çalışsın gencecik karısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…