Eşime yetemiyorum gibi ..

Cok uzuldum size esiniz resmen pedofili. Yasiniz biraz olgunlastigi icin belkide yeni av pesindedir sizinle ilgilenmek yerine. Aileniz nasil izin verdi evlenmenize?

Yaşın çok küçük evlenmişsin. Orası ayrı olay.
Adam baban yaşında orası apayrı olay.
Sen hayatının baharındayken o torun sevme yaşında.

Yani ne yazacağımı bilemedim
Senden 17 yaş büyük biriyle çocuk yaşta evleniyorsun ve aslında hala çocuk yaştasın.
Yaşıtların hayatını yaşarken senden yaşça büyük kocanın derdine düşmüşsün
Ayrıca 19 yaşında olduğunu bilse bile yinede yaklaşımı pedofilidir benim için
33 yaşındaki adamın ne işi olur ?

Hayatın başındasın sınavlara gir üniversite oku meslek sahibi ol
Oturup ben ona yetemiyorum diye düşünmek yerine bu adama ben fazlayım diye düşün

16 yaşında çok mu sevdin sen kıyamam sana. Sizin gibilere hiç acımıyorum inanın yani gözünüz açılmadan daha ne evliliği çocuksunuz o yaşta. Eşinizde kendinden 17 yaş küçük birini nasıl koynuna almış çok iğrenç bir durum midem bulandı

Erkeklere kendini beğendirmeye asla çalışmayın emin olun sonu nankörlük ve vefasızlık oluyor sadece. Bu dünyada kendinizi mutlu etmek için yaşayın

Senin o yaşta bırak evlenmeyi okul okuyup sadece derstlerini sorun etmen gerekirdi tek kelimeyle sana müstahak bari çocuklarını okut bari

Başka ne gibi seçimim olabilir ki okumak istesem çocuklara ben bakarım oku demez ailem yokki destek olsun okumam için sadece kafam dolduydu benden yaşça büyüklerden akıl almak istedim ne yapmam gerektiğine dair konu çok başka oldu
sorumu yanıtlayın. mahkeme sürecinden bahsedin bize.
Söyledim ya mahkeme oldu 5 6 kere hamile kalmıştım o dönem düşük yaptım eşime para cezası gelmişti şuan da denetimli serbestlik daha yeni bitti imza attı sürekli

Bırak ya, çok sevmişmiş, kocan olacak herif pedofili. Bir de kıskançlık krizlerine giriyormuş falan filan. Akşam akşam sinir bozmak için mi açtın bu konuyu?
Burda hatalı 15 yaşındaki çocuk mu? Yoksa sübyancı herif mi? Öfkeniz yanlış kişiye bence.

Bu şaka olmali

Senin o yaşta bırak evlenmeyi okul okuyup sadece derstlerini sorun etmen gerekirdi tek kelimeyle sana müstahak bari çocuklarını okut bari
Kimse kimsenin ne gibi zorluklar yaşadığını bilemez babannem bakmaya çalıştı bana bı anne babanın sevgisini veremeezdi okumuyordum zaten çalışıyordum ben ilk kez sevgi gördüm sahip çıklmayi gördüm dışardan herkese kolay geliyo evet yaşım küçüktü sevilmek hoşuma gitmişti herkes doğru kararlar vermiyor malesef

Çocuğun kaçırılması (TCK m. 229‑231) ve Rıza yaşı ve cinsel suçlar (TCK m. 102‑104) suçlarından eşinize kamu davası açıldı ve para cezasına mı dönüştü?

Benim midem bulanıyor ya 15 yaşında evcilik oyununa dahil olmuşsunuz. 21 yaşındasınız ve 3 tane çocuğunuz var. Hala gelip burada eşime yetemiyorum diyorsun. Bazı insanlar kendi çizer yolunu. Kaç senedir gözünüz açılmamış bu saatten sonrada açılmaz zaten.

Bu arada ister 15 olun ister 18 eşiniz sapık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…