- 27 Ekim 2022
- 5.534
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.003
- 178
- Konu Sahibi Birbeyazben
-
16 ben çok sevmiştim
Ailem yok babanem vardı oda öldü zatenCok uzuldum size esiniz resmen pedofili. Yasiniz biraz olgunlastigi icin belkide yeni av pesindedir sizinle ilgilenmek yerine. Aileniz nasil izin verdi evlenmenize?
Yaşın çok küçük evlenmişsin. Orası ayrı olay.Merhaba 6 senelik evliyim küçük yaşta evlendim aile içi sevgi görmedim ve eşim benden 17 yaş büyüktü o zamanlar bana aşırı sevgi ilgi verdi Sahip çıktı evlendik başta bana bebek gibi davrandı zamanla bana cocukmusun gibi tavırlar sergiledi evine bakar çocuklarına ilgili ama ben ilgi istiyorum diyince liseli aşıkmısın der ve ben sürekli ağlar hale geldim ama hep üste çıkar kıskançlığım arttı çok kisakniyorum kıskançlık bende aşırı öfke sinir yaptı dışarda güzel bayan görsem eve gelip kendimi güzelleştirme çabasına giriyorum sürekli makyaj yapıyorum görsün diye bu piskolojden nasıl çıkarım
3 çocukÇocuklarımız derken kaç çocuk var ?
Eşini kıskanmanda sorun yokta eşin zaten çocukla evlenıp şimdi sen liseli misin demesi çok saçma
bu süreci anlatın bize
Bir de 3 tane çocuk mu yaptın? Aferin sana. Otur çocuklarına bak.3 çocuk
16 yaşında çok mu sevdin sen kıyamam sana. Sizin gibilere hiç acımıyorum inanın yani gözünüz açılmadan daha ne evliliği çocuksunuz o yaşta. Eşinizde kendinden 17 yaş küçük birini nasıl koynuna almış çok iğrenç bir durum midem bulandıMerhaba 6 senelik evliyim küçük yaşta evlendim aile içi sevgi görmedim ve eşim benden 17 yaş büyüktü o zamanlar bana aşırı sevgi ilgi verdi Sahip çıktı evlendik başta bana bebek gibi davrandı zamanla bana cocukmusun gibi tavırlar sergiledi evine bakar çocuklarına ilgili ama ben ilgi istiyorum diyince liseli aşıkmısın der ve ben sürekli ağlar hale geldim ama hep üste çıkar kıskançlığım arttı çok kisakniyorum kıskançlık bende aşırı öfke sinir yaptı dışarda güzel bayan görsem eve gelip kendimi güzelleştirme çabasına giriyorum sürekli makyaj yapıyorum görsün diye bu piskolojden nasıl çıkarım
Erkeklere kendini beğendirmeye asla çalışmayın emin olun sonu nankörlük ve vefasızlık oluyor sadece. Bu dünyada kendinizi mutlu etmek için yaşayınMerhaba 6 senelik evliyim küçük yaşta evlendim aile içi sevgi görmedim ve eşim benden 17 yaş büyüktü o zamanlar bana aşırı sevgi ilgi verdi Sahip çıktı evlendik başta bana bebek gibi davrandı zamanla bana cocukmusun gibi tavırlar sergiledi evine bakar çocuklarına ilgili ama ben ilgi istiyorum diyince liseli aşıkmısın der ve ben sürekli ağlar hale geldim ama hep üste çıkar kıskançlığım arttı çok kisakniyorum kıskançlık bende aşırı öfke sinir yaptı dışarda güzel bayan görsem eve gelip kendimi güzelleştirme çabasına giriyorum sürekli makyaj yapıyorum görsün diye bu piskolojden nasıl çıkarım
Başka ne gibi seçimim olabilir ki okumak istesem çocuklara ben bakarım oku demez ailem yokki destek olsun okumam için sadece kafam dolduydu benden yaşça büyüklerden akıl almak istedim ne yapmam gerektiğine dair konu çok başka olduYani ne yazacağımı bilemedim
Senden 17 yaş büyük biriyle çocuk yaşta evleniyorsun ve aslında hala çocuk yaştasın.
Yaşıtların hayatını yaşarken senden yaşça büyük kocanın derdine düşmüşsün
Ayrıca 19 yaşında olduğunu bilse bile yinede yaklaşımı pedofilidir benim için
33 yaşındaki adamın ne işi olur ?
Hayatın başındasın sınavlara gir üniversite oku meslek sahibi ol
Oturup ben ona yetemiyorum diye düşünmek yerine bu adama ben fazlayım diye düşün
Söyledim ya mahkeme oldu 5 6 kere hamile kalmıştım o dönem düşük yaptım eşime para cezası gelmişti şuan da denetimli serbestlik daha yeni bitti imza attı süreklisorumu yanıtlayın. mahkeme sürecinden bahsedin bize.
Burda hatalı 15 yaşındaki çocuk mu? Yoksa sübyancı herif mi? Öfkeniz yanlış kişiye bence.Bırak ya, çok sevmişmiş, kocan olacak herif pedofili. Bir de kıskançlık krizlerine giriyormuş falan filan. Akşam akşam sinir bozmak için mi açtın bu konuyu?
Bu şaka olmaliBaşka ne gibi seçimim olabilir ki okumak istesem çocuklara ben bakarım oku demez ailem yokki destek olsun okumam için sadece kafam dolduydu benden yaşça büyüklerden akıl almak istedim ne yapmam gerektiğine dair konu çok başka oldu
Söyledim ya mahkeme oldu 5 6 kere hamile kalmıştım o dönem düşük yaptım eşime para cezası gelmişti şuan da denetimli serbestlik daha yeni bitti imza attı sürekli
Kimse kimsenin ne gibi zorluklar yaşadığını bilemez babannem bakmaya çalıştı bana bı anne babanın sevgisini veremeezdi okumuyordum zaten çalışıyordum ben ilk kez sevgi gördüm sahip çıklmayi gördüm dışardan herkese kolay geliyo evet yaşım küçüktü sevilmek hoşuma gitmişti herkes doğru kararlar vermiyor malesefSenin o yaşta bırak evlenmeyi okul okuyup sadece derstlerini sorun etmen gerekirdi tek kelimeyle sana müstahak bari çocuklarını okut bari
Adamı bulsam yeminle parçalarım hadi bu cahil o adama ne demeliii yaBurda hatalı 15 yaşındaki çocuk mu? Yoksa sübyancı herif mi? Öfkeniz yanlış kişiye bence.
Başka ne gibi seçimim olabilir ki okumak istesem çocuklara ben bakarım oku demez ailem yokki destek olsun okumam için sadece kafam dolduydu benden yaşça büyüklerden akıl almak istedim ne yapmam gerektiğine dair konu çok başka oldu
Söyledim ya mahkeme oldu 5 6 kere hamile kalmıştım o dönem düşük yaptım eşime para cezası gelmişti şuan da denetimli serbestlik daha yeni bitti imza attı sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?