Eşime vurdum

Bencede az bile yapmissiniz. Aciklamasi ne cok merak ettim dogrusu. Ben olsam o anda o videoyu kendi telefonuma yollardim sonrada kizi arastirip evliyse kocasini arastirip ona ve hatta ailesine yollardim. Üstüne birde is yerine gidip o kizi bulup herkesin icinde sen evli bir adama ne münasebetle bu alakayi gösteriyorsun diye herkesin icinde videoyu acip seyrettirip rezil ederdim. Kendinizi suclamayin. Siz aynini yapsaniz esiniz napardi onu düsünün az bile yapmissiniz

Acaba kıza mı ayar vermeliyim şimdi kızlada konuşsam bişey yoksada bide oluyomuş daha yasak şey daha tatlı gelebilir yanlış bir adım atmak istemiyorum ne yapmak gerek acaba eşimi eve almasam mı ki
Eve almazsan daha işine gelir eve al iyice fircala ama cok ciddiy konus biraz empati kursun seni bi erkek ellerse sende evdeki okuzden skldim dersen ne yapicakmis tamm diyip gececekmiymis

Pişman olup utanması gereken biri varsa o siz değil ,eşiniz olmalı az bile yapmışsınız ne demek kocanızin orasına burasına ellemek ya
Sakın geri adım atmayın yumuşamayın ayaklarınıza kapanıp kendıni affetmesı gerek

Yani adam pişkinlikte son nokta ve sen hala onu düsünüyorsun bence onun rahatlığıyla hareket ediyor sanırım senin bir tepki vermeyeceğini düşünüyor. Baksana gülerek cıkıyor birde evden şimdi bir tepki vermezsen bence ileride daha cok üzülürsün canım

Ben olsam kafa göz dalardim, sen insaflı davranmissin. .şiddete karşıyız

Neeeyyyy, hep börek yemekten sıkılmış mi ? Bence topuklarına sikmalisin. . Şiddete karşıyız

Motoruna alacak ,gezecek ,kasını bilmem nesini elletecek sonra ,ne var ki bunda caniiiiimmmm, canın çıksın ,adamın dalagini sökerim. .ne b.k yiyeceksen boşandıktan sonra ye ..bazı öküzlere bi medeniyet geliyo ,karısına gelse ibret-ı alem için sallandiracak tipler. .. ağzına gözüne ....terlikle giriseceksin. .bide ellettigi yerlere ..

Benim de burnuma hiç iyi kokular gelmedi... Bu kadınla kocanızın başka bu şekilde rahatsız olduğunuz davranışını yakaladınız mı elinizde başka şeyler var mı? Dikkatli olun derim.

Eşiniz mesafeeyi bilmiyorr. Edep yahuu
Valla senin bisey yapmana gerek yok mesafesini bilmeli erkek tavrini koy kardesim.

Az bile yapmışsın..empati yap ya biraz..ya esin böyle bi video görseydi emin ol tepkisi daha sert olurdu..ne münasebet eşine dokunuyor ve esin buna izin verio..senden özür dilemesini bekle bence.

Evli adam
Orasına burasına neden dokunduruyor
Üzme kendini
Eşine de sucluyum affet falan deme sakin
Pişmansan da içinde yaşa
Eşinde suçsuz değil bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…