Eşime vurdum

ne çirkin yaa. çok üzüldüm. eşimin böyle bir videosunu görsem kafayı yerdim herhalde. önce eşimi sonra da kızı hallederdim. kızla iletişime geçin bence.

Yav yatmis yatmamis ne onemi var ki adam gozden cikarmis karisini iste. Motora biniyolar is yerinde ellesiyolar karisi rahatsiz oldugu halde samimiyete devam. Illa aldatti diyebilmek icin yatakta mi basmak lazim? Azicik saygi duymuyo karisina ne hissedecegini ne duruma dusurecegini azicik onemsemiyo boyle evlilik mi olur? Evliyim bu arada bekara bosamak kolay demeyin. Hani aldatip pisman olan bi adam olsa cok daha iyi su durumdan. Seni sallamayan adami nasil elinde tutabilirsin? Bu arada konudaki en onemsiz sey senin attigin tokat. Ha beyin kanamasi falan gecirtseydin belki hata diyebilirdim.

Aralarında bişey olup olmaması önemli değil. İçinden geçirmiş niyet var zaten.
Orasını burasını elletmiş, yeniyetme ergenler gibi hoşuna gitmiş, tutmuş arkadaşına göndermiş.
Doğru bilmişse yemeğe çıkaracakmış kızı.
Konu sahibiyle seks yapmaktan sıkılmış, yeni heyecanlar arıyormuş, açık açık söylemiş zaten daha ne.
Siz attığınız yumruktan önce bunları düşünün. O sinek vızıltısı gibi gelmiştir ona zaten.

Zorunluluk diye birsey yok keyfi keyfi elletmis kendini piskin piskin gulerek.. sen gogsunu bacagini birine elletseydin o ne yapardi?

Siddete karsiyiz ama ilk defa kocanin degilde kadinin vurmasi hosuma gitti.. o da ayagini denk alsin..

Gelip de ne dedi acaba? Piskin herif. Vala kisasa kisasa bayilirim ben çünkü erkeklere konusarak empati yaptiramazsin. Acilen birine goguslerini elletmen ve cup ölçünü bilirse yemege cikarman lazim. Videoya cekmeyi de unutma. Kizlarla goygoy yaparken lazım olur.

İşte yine bir cahil kadın bir başka kadının canını yakıyor, ne arsız bir cinsiyetiz yemin ederim.
Kimse alınmasın da, sana ne elalemin evli adamından, git bekar bir adamın kaslarını okşa.

Konu sahibesi, az bile yapmışsın bence.
Benim eşime aynı durumda davranışlar söz konusu olsa ve benim eşim de öküzlük yapıp bunu video ya çekse, telefonu kafasında parçalardım, hırsımı alamaz gider o kızın saçını başını yolardım...

Böyle böyle güven zedeleniyor ve evlilikler sallanmaya başlıyor.

Ne demek "her gün börek yemekten sıkıldım" bu ne biçim bir tabir, sen börek misin?
Pardon da eşiniz tam bir öküzmüş, yontulmamış odun...

onun yaptığı da hiç masumca değil kız her yerini ellemiş ve o da bide arkadaşına gönderiyo videou. evli olduğunun farkında değil galiba. iğrenç. bence evliliğini gözden geçir bu apaçık aldatma.

Konuşabildiniz mi canım açıklaması ne oldu gece eve aldın mı en çok da kendinş ne şekilde savunduğunu merak ediyorum utanması gerekirken gülen bir adam hayal edip iyice öfkeleniyorum eşine !!

Dokunanda değil dokundurtanda sorun.
Bence haketmiş. Dayak atıp sokağa atmadın ya!!
Vicdan azabı duyacağın bişey yok.
Kadınlarla mıç mıç olan erkeklere çok sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…