- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Bu laf kötü olmuş. Karar sizin.ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Kendini bu kadar suçlamaya hiç gerek yok. Bir anlık sinirle olmuş. Canı bile yanmamıştır. Bir erkeğin vurmasıyla bir değil kadının vurması. Tamam olmasa daha iyi ama adına da şiddet uygulamak denmez bu yaptığının. Üzülmeyi bırak. Vurdum diye dert edip eşinin konuyu kapatmasına izin verme bence. O konuda özrünü dile ama o da sana açıklama yapsın.Evet çok utanıyorum ve pişmanım
Olay şöyle gerçekleşti
Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm
Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan
Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti
Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok
off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin
Edit. Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Evet çok utanıyorum ve pişmanım
Olay şöyle gerçekleşti
Eşimin telefonuna bakıyordum tesadüfen arkadaşına gönderdiği bir video gördüm
Video da iş yerinden bir kız eşimin göğsüne sırtına karnına kollarına dokunuyor eşim gülüyo falan
Çıldırdım hemen eşimin olduğu odaya koştum gözüm döndü çıldırdım o hırsla sırtına bir tane okkalı yapıştırdım allah seni kahretsin dedim oda ne var bunda falan dedi evden kovdum oda işi şakaya vurdu gitti
Eşime hala çok sinirliyim o videoyu kabul edemiyorum ama bu eşimin sırtına vurmuş olmamı haklı çıkarmaz çok utanıyorum kendimi affedemiyorum çok sinirlenmiştim çok
off napacam ya bu hareket bana hiç yakışmadı şimdi eşim eve geldiğinde ne yapmalıyım nasıl bir tutum izlemeliyim nolur akıl verin
Edit. Ya videoda kadın eşimin kolundaki sırtındaki karnındaki kaslara dokunuyo ve isimlerini söylüyor bak şurda şu kas var falan diye eşimde videoyu arkadaşına gönderiyor bak kız kaslarımı doğru bilmiş mi diye çıldırdım kendimi odaya kapattım gelince onu görmek istemiyorum ve daha öncede eşim bu kızı motoruna bindirip gezdirmiş bende bunu komşudan duydum eşimi uyarmıştım bir daha onunla konuşmasın diye ve bu kız ne olursa hep eşime soruyo mesela iş toplantısı falan olursa saatini falan hep eşime soruyo bunada kızmıştım gitsin müdüre veya başkasına sorsun demiştim niye hep sana soruyo hatta dün eşim bana ben hep börek yemekten sıkıldım dedi yani benim için dedi bunu bu iş gittikçe kötüleşiyo
Aynen tek eşli olmak sıkıyı beyfendiyi.Hep börek yemekten sıkıldım ne demek kızlar cidden bilmediğim için soruyorum? Mecazi olarak mı kullanmış, alt metinde hep eşimle yatmaktan sıkıldım değişiklik arıyorum gibi bir anlam çıkıyor mu? Pişkin ve iğrenç bir erkek bu. Uyarmanıza rağmen devam ediyor. Burada yıllar önce başka bir üye de eşinin iş arkadaşından rahatsızdı kaç kere uyarıp başka işe geç demişti de sonunda adamla kadının ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı. Seninki de ya ilişki içinde ya deneme uçuşlarını yapıyo. Her şeye hazırlıklı ol. Saf olma. Sırtına vurdum pişmanım da ne demek.. akıllı ol!
Kendisi bamyayken o ne özgüven öyle töbessssstt......Aynen tek eşli olmak sıkıyı beyfendiyi.
Hayır bide kadını börek olarak görüyo, öbürü içli köfte baklava falan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?