Eşime vurdum

Kendini bu kadar suçlamaya hiç gerek yok. Bir anlık sinirle olmuş. Canı bile yanmamıştır. Bir erkeğin vurmasıyla bir değil kadının vurması. Tamam olmasa daha iyi ama adına da şiddet uygulamak denmez bu yaptığının. Üzülmeyi bırak. Vurdum diye dert edip eşinin konuyu kapatmasına izin verme bence. O konuda özrünü dile ama o da sana açıklama yapsın.

Konusacaksaniz, ki konusmalisiniz, ayni videoyu sizin telefonunuzda sizin açınızdan gorse ne hissedecegini sorun.
Gerisi sizin bileceginiz is.
Ama her gun börekten biktim diyen adam da esini artik kıskanmayacaktır bence.
Bu durum arkadasca mi flortoz mu bunu videoyu ilk izlediginiz an hissetmissinizdir zaten.

İlk yerinden erkek arkadaşın senin kaslarını gösterse, sen de kikirdeyip videosunu başka arkadaşına göndersen, üstüne de her gün börek yemekten sıkıldım desen nolurmuş? Cinayet işler sanırım. O tokatı en okkalısından çaksaydın keşke.
Ayrıca mesafeyi adamın koyması lazım evli olan o, müsade etmeseymiş.

Haketmiş iyi yapmışsın.Ne demek bir kız onun vücuduna dokunacak, video kaydedilecek, bir de arkadaşa gönderilecek.Yuh yani.Börek yemekten de sıkılmış beyfendi demek.Ben de senden sıkıldım deseydin

Hep börek yemekten sıkıldım ne demek kızlar cidden bilmediğim için soruyorum? Mecazi olarak mı kullanmış, alt metinde hep eşimle yatmaktan sıkıldım değişiklik arıyorum gibi bir anlam çıkıyor mu? Pişkin ve iğrenç bir erkek bu. Uyarmanıza rağmen devam ediyor. Burada yıllar önce başka bir üye de eşinin iş arkadaşından rahatsızdı kaç kere uyarıp başka işe geç demişti de sonunda adamla kadının ilişkisi olduğu ortaya çıkmıştı. Seninki de ya ilişki içinde ya deneme uçuşlarını yapıyo. Her şeye hazırlıklı ol. Saf olma. Sırtına vurdum pişmanım da ne demek.. akıllı ol!

Aynen tek eşli olmak sıkıyı beyfendiyi.

Hayır bide kadını börek olarak görüyo, öbürü içli köfte baklava falan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…